Crveni Baron Написано Јануар 27, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2011 I nek neko od admina okadi malo ovaj ppdf... :229229229: 4chsmu1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Јануар 27, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2011 Znaci, zaobidjite malo menstruaciju, i dajte neki ozbiljan komentar... I nek neko od admina okadi malo ovaj ppdf... да ли је неко споменуо нешто што је против Бога или Цркве, мислим да би админи требали :229229229: да смо причали о причешћу не дај Боже хомосексуалаца, е ту би били против Бога, Цркве и било би неумјесно за форум оваквог типа, или ти брате хоћеш рећи нешто друго? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јуки Написано Јануар 27, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2011 Ако је проблем моја порука, слободно избришите, боље да нисам ништао писао, и тако није моје да ја о томе мислим Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 27, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2011 Ma bre sta vam je ljudi, opushteno, to je bila fora... Malo je zavucena, u drugom planu, ali evo @zeljkobilbija je ukapirao... Sto bi rekao petao Sofronije "umalo da napravim geg, `ocu reci stos, sinko..." :huh: Mislim, tema je vec dovoljno kisela sama za sebe, dajte da malo razvedrimo... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука