Jump to content

Otac Joil

Оцени ову тему

Guest Izida

Препоручена порука

Legenda od coveka  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/smil42d2ceaa68084.gif 1312_womens

Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14)

Подели на овим сајтовима

он је прозорљиви и изгонио је духа мајци моје бивше ...

сем тога што је пола реда прешао, кад је дошла под Острог да целива мошти, и извадио је из реда, а никад је пре није видео ...

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

Evo vidite jednog super duhovnika  :smiley:

Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14)

Подели на овим сајтовима

• 5 weeks later...

Какав је ово духовни гростас  joooj

Сад сам слушао да је васкрснуо човјека испред манастира.Дошао неки и упокојио се код манастира,отац јоил изашао и прочитао молитву овај васкрснуо.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Бићу благ и уздржан,па ћу рећи да ми уопште не прија  овај монах...

Чудно је то,да неко, ко се по старе дане замонашио,постане толики духовни ауторитет ( уз то и прозорљивац)... joooj

Иначе његова реторика одише критикама,осудама,ставља се у улогу судије,"ревнитељ" по убеђењу,а самим тим и омиљен у ревнитељском табору ( ихтусовци,прекидачи литургија,симеонова екипа и сл)

Ако упоредимо ове његове беседе,са рецимо последњим интервјуом старца Тадеја на студиу Б,то вам је отприлике ко небо и земља...

Подели на овим сајтовима

Потребан нам је неко као отац Јоил да нас дозове памети.У суштини,човјек само такав јавно,кад даје духовне савјете врло је благ и то могу да посведоче људи који су ишли по савјет од њега.

А што се тиче ихтусоваца:нека им БОГ да милост.

Подели на овим сајтовима

???? ???? ? ???????,?? ?? ???? ?? ?? ?????? ?? ?????  ???? ?????...

????? ?? ??,?? ????, ?? ?? ?? ????? ???? ?????????,??????? ?????? ??????? ????????? ( ?? ?? ? ???????????)... joooj

????? ?????? ???????? ????? ?????????,???????,?????? ?? ? ????? ??????,"????????" ?? ???????,? ????? ??? ? ?????? ? ???????????? ?????? ( ?????????,????????? ?????????,????????? ????? ? ??)

??? ????????? ??? ?????? ??????,?? ?????? ????????? ?????????? ?????? ?????? ?? ?????? ?,?? ??? ?? ????????? ?? ???? ? ?????...

???? ???? ???? ?????????, ?? ??????? ?? ?????????? ...

Подели на овим сајтовима

????? ?? ??,?? ????, ?? ?? ?? ????? ???? ?????????,??????? ?????? ??????? ????????? ( ?? ?? ? ???????????)... joooj

E? ????? ?????? ??? ?? ?????... ?????? ?? ???? ???? ? ???? ???? ?? ???? ?????. ???? ???? ?? ??????

?????? ????????.

Радост Христова је у овоме:

да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш,

макако тешка била искушења.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...