чтец Филип Написано Јул 29, 2009 Пријави Подели Написано Јул 29, 2009 Legenda od coveka https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/smil42d2ceaa68084.gif 1312_womens Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јул 29, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јул 29, 2009 Nego sta! https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/smil42d2ceaa68084.gif 1312_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јул 29, 2009 Пријави Подели Написано Јул 29, 2009 Како је ово велик светитељ confused pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 30, 2009 Пријави Подели Написано Јул 30, 2009 он је прозорљиви и изгонио је духа мајци моје бивше ... сем тога што је пола реда прешао, кад је дошла под Острог да целива мошти, и извадио је из реда, а никад је пре није видео ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
чтец Филип Написано Август 23, 2009 Пријави Подели Написано Август 23, 2009 Evo vidite jednog super duhovnika :smiley: Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Септембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2009 чикам да нађете негдје ову фотографију 0110_hahaha шалим се ... добри Отец Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Септембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2009 Какав је ово духовни гростас Сад сам слушао да је васкрснуо човјека испред манастира.Дошао неки и упокојио се код манастира,отац јоил изашао и прочитао молитву овај васкрснуо. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Макс Написано Септембар 23, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 23, 2009 Бићу благ и уздржан,па ћу рећи да ми уопште не прија овај монах... Чудно је то,да неко, ко се по старе дане замонашио,постане толики духовни ауторитет ( уз то и прозорљивац)... Иначе његова реторика одише критикама,осудама,ставља се у улогу судије,"ревнитељ" по убеђењу,а самим тим и омиљен у ревнитељском табору ( ихтусовци,прекидачи литургија,симеонова екипа и сл) Ако упоредимо ове његове беседе,са рецимо последњим интервјуом старца Тадеја на студиу Б,то вам је отприлике ко небо и земља... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Септембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2009 Потребан нам је неко као отац Јоил да нас дозове памети.У суштини,човјек само такав јавно,кад даје духовне савјете врло је благ и то могу да посведоче људи који су ишли по савјет од њега. А што се тиче ихтусоваца:нека им БОГ да милост. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2009 ????? ?? ?????? ?????? ??? ??????????? ????? ?? ... ????? ???? ??????? 0203_cool клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2009 ???? ???? ? ???????,?? ?? ???? ?? ?? ?????? ?? ????? ???? ?????... ????? ?? ??,?? ????, ?? ?? ?? ????? ???? ?????????,??????? ?????? ??????? ????????? ( ?? ?? ? ???????????)... ????? ?????? ???????? ????? ?????????,???????,?????? ?? ? ????? ??????,"????????" ?? ???????,? ????? ??? ? ?????? ? ???????????? ?????? ( ?????????,????????? ?????????,????????? ????? ? ??) ??? ????????? ??? ?????? ??????,?? ?????? ????????? ?????????? ?????? ?????? ?? ?????? ?,?? ??? ?? ????????? ?? ???? ? ?????... ???? ???? ???? ?????????, ?? ??????? ?? ?????????? ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Септембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2009 ????? ?? ??,?? ????, ?? ?? ?? ????? ???? ?????????,??????? ?????? ??????? ????????? ( ?? ?? ? ???????????)... E? ????? ?????? ??? ?? ?????... ?????? ?? ???? ???? ? ???? ???? ?? ???? ?????. ???? ???? ?? ?????? ?????? ????????. Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Септембар 24, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2009 ????? ?? ?????? ?????? ??? ??????????? 0202_238 ????? ?? ... ????? ???? ??????? 0110_hahaha jeste al je opet od jednog Marka,nema je niko drugi bleh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 24, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2009 ????? ?? ?????? ?????? ??? ??????????? ????? ?? ... ????? ???? ??????? klapklap 0409_feel jeste al je opet od jednog Marka,nema je niko drugi ?? ??? ?? ?? ??????? ???? dada клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Септембар 24, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2009 dada браво медо када си тако паметан имаш пет бамбија од мене 0409_feel klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука