сербон Написано Март 20, 2010 Пријави Подели Написано Март 20, 2010 Цитат Ко је ставио тај линк??? http://raffa991.ra.funpic.de/lol/ Ја сам давно приметио да је WAM блесав, али сад ваљда, то види још неко. Ставити овакав линк на православном форуму, ..., то личи на адолесцента. Било би корисно да се у поводу овог огласи и отац Иван. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ликота Написано Март 20, 2010 Пријави Подели Написано Март 20, 2010 Цитат Цитат Цитат link je u mom potpisu al ga nisam ja tukao po ušima da klikne na njega... inače ono o virusu su glupostiГосподе ?! Немој Сербоне да се САБЛАЖЊАВАШ, буди " кул". Ма не разумијеп ти Сербоне савремене трендове. Ако се не можеш бацити каменом на брата својега, а ти му макар блокирај комјутер, и блажено се насмијеши својој духовитости цереком хијене.... то је тако " превословано"... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 20, 2010 Пријави Подели Написано Март 20, 2010 Цитат Цитат Ко је ставио тај линк??? http://raffa991.ra.funpic.de/lol/ Ја сам давно приметио да је WAM блесав, али сад ваљда, то види још неко. Ставити овакав линк на православном форуму, ..., то личи на адолесцента. Било би корисно да се у поводу овог огласи и отац Иван. A jesi video lin u potpisu oca Ivana? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 20, 2010 Пријави Подели Написано Март 20, 2010 ok.... prihvatam kritiku i skloniću link.... 0409_feel izvinjenje onima koji su kliknuli Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Март 20, 2010 Пријави Подели Написано Март 20, 2010 Цитат Цитат Цитат Цитат link je u mom potpisu al ga nisam ja tukao po ušima da klikne na njega... inače ono o virusu su glupostiГосподе ?! Немој Сербоне да се САБЛАЖЊАВАШ, буди " кул". Ма не разумијеп ти Сербоне савремене трендове. Ако се не можеш бацити каменом на брата својега, а ти му макар блокирај комјутер, и блажено се насмијеши својој духовитости цереком хијене.... то је тако " превословано"... И са благословом надлежног архијереја , наравно 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 20, 2010 Пријави Подели Написано Март 20, 2010 Vas dvojica niste u trendu 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 20, 2010 Пријави Подели Написано Март 20, 2010 Цитат Аха, значи нисте били, не знате га, а браните га по дифолту што би се рекло. Добро, и ја сам била у тој фази идолопоклонства свештенству, неко време, док нисам болно атерирала. Машо ако си била под Острогом, код св.Василија,слава му и милост,морала си да видиш и свештеника Јојила, а онда и да га разумеш. Била сам тамо више пута у различитим временима, када је долазило све више и више људи, реке људи,а он је тамо био даноноћно. Службе,молитве,исповеди,свакоме је излазио у сусрет,да ли неко овде може успут и да му се захвали на томе.Видим не. А они клипови,они нису суштина његовог бића, већ само концептуалне капи, веруј ми да се не ради ни о каквом идолопоклонству ,већ напротив, отац Јојило не оставља никога равнодушним, ако треба грми, виче,плаши,отрежњава, али веруј ми доживела сам недоживљено са групицом људи око мене док је молио Св.Василија,слава му и милост,да услиши наше молитве. Милост која се изливала над нама је била чиста и јасна,могла се сваким дахом упити. Тако је било. Отац Јојило је диван свештеник и човек,који разуме и помаже,воли човека и све што је људско. Ни сањала нисам да ћу једнога дана писати о њему, а што неко овде већ рече, не дам да се блати човек, а посебно што га многи људи који ће ово прочитати и не знају, помислиће да је шашав. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 20, 2010 Пријави Подели Написано Март 20, 2010 Цитат ok.... prihvatam kritiku i skloniću link.... crvenilo izvinjenje onima koji su kliknuli и како сад да га избришем,стално се појављује... confused "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 20, 2010 Пријави Подели Написано Март 20, 2010 Искључи комп. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Март 20, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 20, 2010 Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат link je u mom potpisu al ga nisam ja tukao po ušima da klikne na njega... inače ono o virusu su glupostiГосподе ?! Немој Сербоне да се САБЛАЖЊАВАШ, буди " кул". Ма не разумијеп ти Сербоне савремене трендове. Ако се не можеш бацити каменом на брата својега, а ти му макар блокирај комјутер, и блажено се насмијеши својој духовитости цереком хијене.... то је тако " превословано"... И са благословом надлежног архијереја , наравно crvenilo Нисам видео линк, а остави брате "надлежног архијереја". Нема потребе за таквим аргументима па шта год да је било. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Март 20, 2010 Пријави Подели Написано Март 20, 2010 Likota, pomenuo si nekoliko puta sablazan,da te neke stvari na ovom topiku sablaznjavaju...Ako ti nije problem,samo ukratko da napises sta je zapravo ta-toliko pominjana sablazan, t.j. kakve posljedice po tvoj zivot ima? Kako se konkretno manifestuje taj osjecaj da si sablaznjen...? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Март 20, 2010 Пријави Подели Написано Март 20, 2010 Цитат Уопште не вичем... и не саблажњавају ме лажи, већ начин на који их појединци пласирају овдје... и чињеница да то не смета онима којима би морало сметати.Ја овако нешто нисам могао замислити ни у најгорем кошмару. И ако знам истину, ваљда је рад да је овдје саопштин... и да опоменем браћу да не треба да клевећу монахе , дас не лажу и да се упристоје. Суздржавао сам се, али кад смо већ код саблазни.. овдје већ данима један члан поставља замку на сбом профилу, поставио је наиме лажни линк, и када се кликне активира се вирус и компјутер блокира уз ужасно церекање и натпис на енглеском: ЈА САМ ИДИОТ! Волим да се нашалим на свој и туђи рачун, али ову врсту хумора сам увијек називао ЕСЕСОВСКОМ, и нека ми буде опроштено, нема му мјеста на православном форуу. Но, најбоље да се не упетљавам даље, само ви будите РАЦИОНАЛИНИ И ЛИБЕРАЛНИ, не насиједајте на бесједе и ДУХОВНЕ МАГИЈЕ, водите дијалоге са САВРЕМЕНИМ ДИЈЕЛОМ ЧОВЈЕЧАЈНСТВА... и хвала лијепо... ја ћу ипак радије остати ЗАОСТАЛИ РЕВНИТЕЉ, ТАЈЕДНО СА ОЦЕМ ЈОИЛО И ЊЕМУ СЛИЧНИМ А. Не мислим да се дереш,већ сам употребио израз "вичеш",јер само о саблазни пишеш,у том смислу сам написао. Морамо научити да не постоје људи са истим ставовима као нашим,да постоје људи који мисле сасвим другачије од нас,што их не чини лошијим од нас,а нас бољим и исправнијим од њих. Пристрастност,саблажњивање или било шта друго погубно је за нас. Ако неко "клевета" онда му треба на смирени начин изнети истину,то је све,сасвим је лако. Свако сме да пише своје мишљење,све док не вређа. "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 20, 2010 Пријави Подели Написано Март 20, 2010 crvenilo confused klapklap Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Март 20, 2010 Пријави Подели Написано Март 20, 2010 Узгред,мене ето саблажњава 0104_cheesy (шалим се) када неко пише поред имена Св. Василија ; "Слава му и милост" , па не могу да се суздржим,морам да напишем. Просто,не разумем ту потребу неких верника,да чим спомену име великог светитеља Божијег Василија Острошког и Тврдошког,одма "страховито",додају и "слава му и милост". То ме страшно подсећа на муслимане,који кад год напишу име Аллаха,или неког од порока,одма додају и оно њихово "w.sda.s" (како се већ пише немам појма),што и значи нешто као "слава му и милост". Ја изразито сумњам да су Православци преузели то од њих и сад не пропуштају да спомену или напишу име Св. Оца,без тог додатка. Што мене на неки начин подсећа на "идолопоконство",јер постоје многи други светитељи,па и сама Богородица,уз које не иду никакви "додаци" уз њихово свето име. "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ликота Написано Март 20, 2010 Пријави Подели Написано Март 20, 2010 Ма јесте... све сте у праву... а ја сам овдје очито залутао. Није ми овдје мјесто. Свако добро од Господа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука