suza Написано Август 15, 2009 Пријави Подели Написано Август 15, 2009 soldiere рече: Ako si na TRIBINI oca Gavrila mudrovala kao i ovde , onda ne sumnjam da si banovana sestro. Da li si nesto naucila iz svega ili si samo blagodarna sto si banovana. 0202_238 Puno se ti brines nesto oko OCA GAVRILA sta bi on to zelio, sta ne bi. Sigurno ima ovde ponekih koji drze BROJANICE i posmatraju sve ovo. 319.gif 0202_238 http://www.facebook.com/otac.gavrilo?ref=sgm https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/smil42d2ceaa68084.gif 0120_angryy Interesantni su pojedini komentari ovde za istrazivanja iz dubinske psihologije i socioloska ispitivanja. Mozda se mogu uzeti kao reprezentativni primeri za duhovno stanje SRPSKE NACIJE i nivo verske naobrazbe. spam dobropmaze ti Bog,najpre recimi koliko godina imas dabi mogla tvome uzrastu ,tvojoj zrelosti i tvome umu razvijenom isto odgovor dati da nebi presla ili ispod tvoga nivoa ti odgovor i pitanje postavljala svako dobro Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
soldiere Написано Август 15, 2009 Пријави Подели Написано Август 15, 2009 Bog ti pomogao. Ne mogu ti reci te podatke, jer je ovde pravilo koliko sam shvatio da budemo anonimni i izmisljamo nickove. Ja postujem pravilo ovog foruma. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Август 15, 2009 Пријави Подели Написано Август 15, 2009 soldiere рече: Bog ti pomogao. Ne mogu ti reci te podatke, jer je ovde pravilo koliko sam shvatio da budemo anonimni i izmisljamo nickove. Ja postujem pravilo ovog foruma. pogrešno si shvatio 0104_cheesy to je slobodna volja i sloboda izbora ?lanova foruma Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Август 15, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 15, 2009 soldiere рече: Bog ti pomogao. Ne mogu ti reci te podatke, jer je ovde pravilo koliko sam shvatio da budemo anonimni i izmisljamo nickove. Ja postujem pravilo ovog foruma.?? ???? ???? ???????, ????????. ????? ?? ???? ???? ???? ?? ???? ?? ?? ? ??? ??. ??????? ? ???? "????????? ??-??????????? ??". ?? ???? ??? ?? ???????? ?? ??????? ?? ???? ??????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 15, 2009 Пријави Подели Написано Август 15, 2009 Прије свега овај форум нема правилник 0104_cheesy pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
soldiere Написано Август 15, 2009 Пријави Подели Написано Август 15, 2009 Hvala na pojasnjenju i razumevanju oce Ivane. Nema pravilnik ili nema ljubavi 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 15, 2009 Пријави Подели Написано Август 15, 2009 Даклем,солдиере,који си 0104_cheesy pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Август 15, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 15, 2009 soldiere рече: Hvala na pojasnjenju i razumevanju oce Ivane. ???? ????????, ???? ?? ?????? ?? ?????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
soldiere Написано Август 15, 2009 Пријави Подели Написано Август 15, 2009 Slobodna volja mi nalaze da ne kazem. 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 15, 2009 Пријави Подели Написано Август 15, 2009 И мени слободна воља налаже да те питам 0110_hahaha Говори или пуцам 0104_cheesy pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Les Visiteurs Написано Август 15, 2009 Пријави Подели Написано Август 15, 2009 Pomaže Bog oče,braćo i sestre 0110_hahaha izgleda da se otišllo od teme a o Pravoslavlju da i ne govorim . Od jedne riječi je nastala čitava paleta praznoslovlja koje nikakve veze nema sa Pravoslavnim sajtom ili Pravoslavljem. Ako je neko zaboravio šta 0110_hahaha tj. koja je tema evo da ga podsjetim OTAC GAVRILO i molim Vas iz poštovanja prema ocu Gavrilu na kog se svi pozivate ali i zbog Velikogospojinskog posta potrebno je smirenje i pažnja kad pišete ne samo o Ocu Gavrilu nego o našem PRAVOSLAVNOM MONAŠTVU i uvijek imajte na umu da oni uznose molitve za cijeli svet , da su njihova iskušenja ogromna i ne svode se npr. na naše male sitne interese dali smo banovani lili ne iako se moram složiti sa "soldiere" u konstataciji da "suza" iz tog banovanja treba izvući pouku preispitati zašto i možda na taj način "ući" malo dublje u sebe a sve to sa molitvom na usnama i u srcu. Svako dobro od Gospoda vam želim i praštajte. 0110_hahaha http://www.facebook.com/otac.gavrilo?ref=sgm 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Август 15, 2009 Пријави Подели Написано Август 15, 2009 Bog vam pomogao malo smo se udaljili od teme , malo smo se našalili a teško je nstaviti 12 strana 0705_read Da je o.Gavrilo prisutan pa da se postavljaju pitanja i daju odgovori....eh to bi bila blagodat Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Август 15, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 15, 2009 Vojnice,ako ovaj forum nema ljubavi,ja ne znam,koji ga ima! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Август 15, 2009 Пријави Подели Написано Август 15, 2009 Le Visiteur рече: Pomaže Bog o?e,bra?o i sestre crvenilo izgleda da se otišllo od teme a o Pravoslavlju da i ne govorim . Od jedne rije?i je nastala ?itava paleta praznoslovlja koje nikakve veze nema sa Pravoslavnim sajtom ili Pravoslavljem. Ako je neko zaboravio šta 0705_read tj. koja je tema evo da ga podsjetim OTAC GAVRILO i molim Vas iz poštovanja prema ocu Gavrilu na kog se svi pozivate ali i zbog Velikogospojinskog posta potrebno je smirenje i pažnja kad pišete ne samo o Ocu Gavrilu nego o našem PRAVOSLAVNOM MONAŠTVU i uvijek imajte na umu da oni uznose molitve za cijeli svet , da su njihova iskušenja ogromna i ne svode se npr. na naše male sitne interese dali smo banovani lili ne iako se moram složiti sa "soldiere" u konstataciji da "suza" iz tog banovanja treba izvu?i pouku preispitati zašto i možda na taj na?in "u?i" malo dublje u sebe a sve to sa molitvom na usnama i u srcu. Svako dobro od Gospoda vam želim i praštajte. crvenilo http://www.facebook.com/otac.gavrilo?ref=sgm crvenilo nemam zelje stvarno da se raspravljam o bilo cemu i to nisam ni trazila kolko znam kad sam pisala nisam nikog povredila a molimte da malo razmislis koji ti meni svjet, dajes dabi citav zivot trazila i nagadjala stosam banovana ,nemislim daje dobra zabava tako nesto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
IXTUS Написано Август 17, 2009 Пријави Подели Написано Август 17, 2009 Rece jednom jedan stari monah; "Bolje me spali nego me pohvali" Svako vam dobro od Gospoda! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука