Jump to content

Otac Gavrilo

Оцени ову тему

Препоручена порука

soldiere рече:

Ako si na TRIBINI oca Gavrila  mudrovala  kao i ovde , onda ne sumnjam da si banovana sestro.  

Da li si nesto naucila iz svega ili si   samo blagodarna sto si banovana.   0202_238

Puno se ti brines nesto oko OCA GAVRILA sta bi on to zelio, sta ne bi.

Sigurno ima ovde ponekih koji drze BROJANICE i posmatraju sve ovo.

319.gif             0202_238  http://www.facebook.com/otac.gavrilo?ref=sgm        https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/smil42d2ceaa68084.gif      0120_angryy

Interesantni su pojedini komentari ovde  za istrazivanja iz dubinske psihologije i  socioloska ispitivanja. Mozda se mogu uzeti kao reprezentativni  primeri za duhovno stanje SRPSKE NACIJE i nivo verske naobrazbe.  spam

dobro

pmaze ti Bog,najpre recimi koliko godina imas dabi mogla tvome uzrastu ,tvojoj zrelosti i tvome umu razvijenom isto odgovor dati da nebi presla ili ispod tvoga nivoa ti odgovor i pitanje postavljala    svako dobro

Подели на овим сајтовима

soldiere рече:

Bog ti pomogao. Ne mogu ti reci te podatke, jer je ovde pravilo koliko sam shvatio da budemo anonimni i izmisljamo nickove. Ja postujem pravilo ovog foruma.

pogrešno si shvatio  0104_cheesy

to je slobodna volja i sloboda izbora ?lanova foruma

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван Цветковић
  soldiere рече:

Bog ti pomogao. Ne mogu ti reci te podatke, jer je ovde pravilo koliko sam shvatio da budemo anonimni i izmisljamo nickove. Ja postujem pravilo ovog foruma.

?? ???? ???? ???????, ????????. ????? ?? ???? ???? ???? ?? ???? ?? ?? ? ??? ??. ??????? ? ???? "????????? ??-??????????? ??". ?? ???? ??? ?? ???????? ?? ??????? ?? ???? ???????
Подели на овим сајтовима

Pomaže Bog oče,braćo i sestre  

0110_hahaha izgleda da se otišllo od teme  a o Pravoslavlju  da i ne govorim . Od jedne riječi je nastala čitava paleta praznoslovlja koje nikakve veze nema sa Pravoslavnim sajtom ili Pravoslavljem.

Ako je neko zaboravio šta  0110_hahaha tj. koja je tema evo da ga podsjetim OTAC GAVRILO i molim Vas iz poštovanja prema ocu Gavrilu na kog se svi pozivate ali i  zbog Velikogospojinskog posta potrebno je smirenje i pažnja kad pišete ne samo o Ocu Gavrilu nego o našem PRAVOSLAVNOM MONAŠTVU i uvijek imajte na umu da oni uznose  molitve za cijeli svet , da su njihova iskušenja ogromna i ne svode se npr.  na naše  male sitne interese dali smo banovani lili ne iako se moram složiti sa "soldiere" u konstataciji da "suza" iz tog banovanja treba izvući pouku preispitati zašto i možda na taj način "ući" malo dublje u sebe a sve to sa molitvom na usnama i u srcu.

Svako dobro od Gospoda vam želim i praštajte.

0110_hahaha  http://www.facebook.com/otac.gavrilo?ref=sgm      0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Bog vam pomogao

malo smo se udaljili od teme , malo smo se našalili a teško je nstaviti 12 strana  0705_read

Da je o.Gavrilo prisutan pa da se postavljaju pitanja i  daju odgovori....eh to bi bila blagodat

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

Le Visiteur рече:

Pomaže Bog o?e,bra?o i sestre  

crvenilo izgleda da se otišllo od teme  a o Pravoslavlju  da i ne govorim . Od jedne rije?i je nastala ?itava paleta praznoslovlja koje nikakve veze nema sa Pravoslavnim sajtom ili Pravoslavljem.

Ako je neko zaboravio šta  0705_read tj. koja je tema evo da ga podsjetim OTAC GAVRILO i molim Vas iz poštovanja prema ocu Gavrilu na kog se svi pozivate ali i  zbog Velikogospojinskog posta potrebno je smirenje i pažnja kad pišete ne samo o Ocu Gavrilu nego o našem PRAVOSLAVNOM MONAŠTVU i uvijek imajte na umu da oni uznose  molitve za cijeli svet , da su njihova iskušenja ogromna i ne svode se npr.  na naše  male sitne interese dali smo banovani lili ne iako se moram složiti sa "soldiere" u konstataciji da "suza" iz tog banovanja treba izvu?i pouku preispitati zašto i možda na taj na?in "u?i" malo dublje u sebe a sve to sa molitvom na usnama i u srcu.

Svako dobro od Gospoda vam želim i praštajte.

crvenilo  http://www.facebook.com/otac.gavrilo?ref=sgm      crvenilo

nemam zelje stvarno da se raspravljam o bilo cemu i to nisam ni trazila kolko znam kad sam pisala nisam nikog povredila a molimte  da malo razmislis koji ti meni svjet, dajes dabi citav zivot trazila i nagadjala stosam banovana  ,nemislim daje dobra zabava  tako nesto
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...