Semberac Написано Јануар 25, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2011 Mislim da bi trebali svi da ugasimo fb profile... zbog ovog papinog blagoslova.Mene je,lično, strah. Ipak se radi o arhijeretiku, a znate šta kažu kanoni o uzimanju blagoslova od jeretika!!!!!!!! Ја и немам фејбук...а ви стварно видите шта вам је чинити...опасно је то сада имати dada "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Јануар 25, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2011 Morace sada i Avijevci da ugase stranicu ISTINA JE SAMO JEDNA...ipak oni su alergicni na papu,pa je sada FB kontaminiran za njih prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 25, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2011 Morace sada i Avijevci da ugase stranicu ISTINA JE SAMO JEDNA...ipak oni su alergicni na papu,pa je sada FB kontaminiran za njih :cheesy: :291291291: Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Јануар 25, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2011 Шаломе каква ти је то псевдоикона? Pa psevdoikona, obična. :291291291: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јануар 26, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2011 Шаломе каква ти је то псевдоикона? Pa psevdoikona, obična. 1000000001010 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 26, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2011 Шаломе каква ти је то псевдоикона? Pa psevdoikona, obična. 1000000001010 Ах ја сам видио још и горе, не смијем ни рећ какве. Степинац и Свети Сава на једној икони! Нека будала из Аустралије на свом блогу и на свом FB профилу то има. Боље да и не показујем да вас не стрефи шлог! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јануар 26, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2011 Шаломе каква ти је то псевдоикона? Pa psevdoikona, obična. 1000000001010 Ах ја сам видио још и горе, не смијем ни рећ какве. Степинац и Свети Сава на једној икони! Нека будала из Аустралије на интернету и на FB то има. Боље да и не показујем да вас не стрефи шлог! Video sam tog mucenika. Sta cete... Budala i paprati nikad nece nestati... Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука