w.a.mozart Написано Јануар 12, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 http://www.rockmelt.com/?dl=2af02ccfa8b97cb3bf3b717f79fbaf806c7ba4cb probajte... inače,traži da se logujete na face nakon instalacije Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јануар 12, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 Ovaj Brauzer je EXTRAAAAAAAAAAAAAAAAA 4chsmu1 confused http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 12, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 link=topic=10817.msg342201#msg342201 date=1294836018] http://www.rockmelt.com/?dl=2af02ccfa8b97cb3bf3b717f79fbaf806c7ba4cb probajte... inače,traži da se logujete na face nakon instalacije Znaci bzvz... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 12, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 pa pošto sad svi živi žele da se povežu na face ili preko face-a ovi su ugradili status prijatelja uz levu ivicu brauzera... i meni je bez veze alli je razumljivo...inače,evo kako izgleda...prvo dobijete ovo a onda i ovo Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јануар 12, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 Значи, набавља информације... :cheesy2: Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јануар 12, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 Meni sve to super :cheesy2: imas cat sa stranica i live feed koje bilo web strane. http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 12, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 Ја га имам, али мислим да је претерано интегрисан са фејсом. Просто, излези ми милион њих који желе са мном да разговарају, не можепш ни минут да одмориш. Лепо изгледа, мислим да користи Chrome погон и лепо ради, али је претеран. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јануар 12, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 Ваљда је поента безбедност информација а не лепота.. ИЕ9 је за сада добар...уз Пенџер 7 А препоручујем Ubuntu за комплет заштиту! :cheesy2: Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
xyz Написано Јануар 12, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 овај браузер је и настао баш због тога да би фејс био интегрисан у браузер. а тата му је тата нетскејп навигејтора, ако има још неко да се тога сјећа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 12, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 kako se ne bi sećao... išo je uz britaniku pre jedno 12-13 godina 4chsmu1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
xyz Написано Јануар 12, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 link=topic=10817.msg342640#msg342640 date=1294872371] kako se ne bi sećao... išo je uz britaniku pre jedno 12-13 godina 4chsmu1 да, да! носталгија удара! морам прокопати по дисковима, још увијек негдје имам британику од прије деценију и кусур! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука