Grizzly Adams Написано Април 16, 2011 Пријави Подели Написано Април 16, 2011 Људи браћо... антихристова превара није у технологији него у изврнутом систему вредности. Неће он људе да присиљава да чине зло, него ће људи чинити зло добровољно мислећи да чине добро и још ће да певају. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Април 16, 2011 Пријави Подели Написано Април 16, 2011 Zato: Mudri kao zmije i bezazleni kao golubovi... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Април 16, 2011 Пријави Подели Написано Април 16, 2011 Nisam ni rekao da je napravljen, niti da ce se praviti u Srbiji. Samo sam napravio poredjenje sa tehnologijom u svetu i u Srbiji... Ko ce nas da cipuje, mi smo sebi dovoljni za samounistenje?! Na nas ne treba da se trose sa tim cipovima. Sve dok se ne ujedinimo u jednoj Svetoj crkvi i ne okrenemo Bogu mi cemo biti ovakvi kakvi jesmo, kao cipovani... Мислиш ли да су други народи бољи од нас ? ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 16, 2011 Пријави Подели Написано Април 16, 2011 Хитлер и Стаљин нису имали "чиповане личне карте" па су веома успешно одиграли улогу антихриста. Очигледно да чипови нису проблем него нешто друго. За домаћи - шта? Brkovi? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 16, 2011 Пријави Подели Написано Април 16, 2011 Хитлер и Стаљин нису имали "чиповане личне карте" па су веома успешно одиграли улогу антихриста. Очигледно да чипови нису проблем него нешто друго. За домаћи - шта? Brkovi? prstgore ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука