Гости Guest - . . .- Написано Јануар 4, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јануар 4, 2011 Како је правило форума да се јавно не постављају линкови ка пиратским сајтовима, увек постоји опција да се пошаље линк на ПП. Тако, мени је потребан торент ка филму Друштвена мрежа, ако неко има нека ми пошаље на ПП, али нека овде каже да има тај линк, да би и други могли да га питају. Тако ћете на овој теми функционисати. Дакле, има ли ко линк? Хитно ми је потребан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јануар 4, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2011 Мени су потребни линкови (никако торент) за филмове "Литургија" и "Острво". Још боље, ако неко зна где могу да се наруче. Деда је, чини ми се продавао филм "Литургија" + књига, али њега (Деда) нема више на форуму. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 4, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јануар 4, 2011 Мени су потребни линкови (никако торент) за филмове "Литургија" и "Острво". Још боље, ако неко зна где могу да се наруче. Деда је, чини ми се продавао филм "Литургија" + књига, али њега (Деда) нема више на форуму. Има деде, потражи његово име на форуму и потрежи му. Ја сам купио то ио одлично је. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 4, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2011 Мени требају линкови за овај филм Острво. Помагајте beggingpleasesmiley-1 П.С: видјећу Илија за те линкове за Литургију, док не купиш 0102_laugh Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 4, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јануар 4, 2011 Мени требају линкови за овај филм Острво. Помагајте beggingpleasesmiley-1 П.С: видјећу Илија за те линкове за Литургију, док не купиш kriminalac Серијал о Литургији https://www.pouke.org/video.php?cid=66&id=311&do=view Острво је овде: https://www.pouke.org/video.php?cid=66&id=467&do=view Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Јануар 5, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2011 Ако неко има линк за позоришну представу "Певај, брате", нека ми пошаље. beggingpleasesmiley-1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 5, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2011 Мени требају линкови за овај филм Острво. Помагајте beggingpleasesmiley-1 П.С: видјећу Илија за те линкове за Литургију, док не купиш 0110_hahaha Серијал о Литургији https://www.pouke.org/video.php?cid=66&id=311&do=view Острво је овде: https://www.pouke.org/video.php?cid=66&id=467&do=view Hvala oče. 1405_love Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zoxy Написано Јануар 5, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2011 Како је правило форума да се јавно не постављају линкови ка пиратским сајтовима, увек постоји опција да се пошаље линк на ПП. 0110_hahaha Тако, мени је потребан торент ка филму Друштвена мрежа, ако неко има нека ми пошаље на ПП, али нека овде каже да има тај линк, да би и други могли да га питају. Тако ћете на овој теми функционисати. Дакле, има ли ко линк? Хитно ми је потребан. Послато на ПП ! Mожеш бирати торент или пак са Hot File-a stadaradim Што се тиче Литургије може се скинути са официјалног сајта који се овде налази http://liturgija.org/video и све делове можете један по један да скидате уз помоћ REAL PLAYER-a . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Јануар 7, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2011 Има ли неко торент за филм "Шишање", ако може на ПП. Може и мени ако има неко. nesiguran Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јануар 7, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2011 Molim vas za linkove za skidanje (ne torrent) za film iz BiH, 2006 produkcija, koji se zove Sve džaba (all for free) Može i ako ima negde online da se gleda, ali da ne traži registraciju... Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Март 6, 2011 Пријави Подели Написано Март 6, 2011 Требају ми линкови за овај филм, али да је добар снимак и по могућству да има и превод facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Март 6, 2011 Пријави Подели Написано Март 6, 2011 Film datira iz perioda 1985-1989 godine. Prikazivan je u Bosni (mislim da nije u SRbiji) u bioskopima negde 1989-90' Na plakatu filma je bila prelepa crnka kojoj su kapale suze iz očiju.. Plakat je bio crtan, ne fotogorafija. Treba mi naziv tog filma..(orginalni) ili bar približno kako je preveden kod nas... Moguće da se radi o turskom ili nekom azijskom filmu, a u glavi mi je nešto kao "Džamila ..."... Tražio sam naravno na netu, ali sam našao samo na Džamilu (ruski film) iz 1972. godine...Ovo nije to. Znači ovoga može da se seti neko samo ko je tada živeo u Bosni (1989) i ko je imao od 10-30 godina u to vreme. Ostali ako uspeju da nađu naziv filma ili još bolje sliku plakata...imaju od mene piće i pljeku. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 Само да подигнем ову тему, сада је видех. Добра је, а можда неко баш размишља да погледа неки филм, али не зна да га ископа Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 dugo tražim makedonski film Majki ... ako neko ima link... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 @@w.a.mozart, Одговара ли ти овако? http://www.youtube.com/watch?v=abJ6PdfsGok Andre Williams and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука