suza Написано Јануар 2, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2011 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=6nDJzAzpCjU Е,вала та двојица (папа 1 и папа 2) се понашају као наши лекари који очекују од нас, као њихових пацијената, коју "сумицу"...зато не заборавите изреку:"Ваше здравље је у вашим рукама". greengrinkoga ovdje pricesuju katolike ili pravoslavne OMG, Suzo, izgleda da si u pravu s tim pitanjem, što se pitaš. Meni te prve ženske što su se pričešćivale tamo liče na filipinske turistkinje koje su se u Istambulu bolje reći Konstantinopolju našle tako turistički pa slučajno sasvim čule da će tu biti Papa i nekako se tamo progurale. Ma one te Filipinke su takve fanatičarke da su u stanju ne znam šta uradit i provest samo da se dokopaju Pape. A netko mi je pričao da na tom Fanaru kad su tamo nekakve te velike svečanosti ko ovo ili blagdani za Božić i Vaskrs uvijek imaju problem s tim što je malo ljudi pa im onda tamo na pripomoć hoda sve živo što neki krst ima ili je bilo kime kršteno, i pravoslavni i katolici i grkokatolici. Pa tako stoje tamo ko živa kulisa ili statisti, prave takvo živo žbunje što bi se reklo iliti kompars da ih je odmah vidjet mnogo više, A sad jel se neko od njih i pričešćuje to ne znam ni ja, otkud bih to uostalom znat mogao? 0442_feel Kompars mozda su hriscani isto tamo drugacije malo sto se tice svega ,nekako su svi u istom brodu ,mozda se i nebave ovako intezivno sa tim pitanjima kao u jerusalimu isto su drugaciji sto se tice jedni prema drugima Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 2, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2011 Suza: mozda su hriscani isto tamo drugacije malo sto se tice svega, nekako su svi u istom brodu ,mozda se i nebave ovako intezivno sa tim pitanjima kao u jerusalimu isto su drugaciji sto se tice jedni prema drugima Jeste Suzo, tamo je hrišćana tako malo da se čuvaju, poštuju i paze međusobno ko prava braća u vjeri kako je to bilo i u prvim hrišćanskim vremenima. A čuo sam da ustvari tamnošnji ti mjesni turski ili arapski i ne znam kakvi više dalji katolički, grkokokatolički pa i čak protestantski hrišćanski vjernici koji u Turskoj danas žive strašno mnogo poštuju i vole Vaseljenske Patrijarhe Carigradske i smatraju ih i svojim hrišćanskim zajedničkim poglavarom u Turskoj i Konnstantinopolju iako naravno svaki od njih imaju "de facto" i "de iure" tamo i te svoje vlastite crkvene poglavare, biskupe i episkope katoličke, grkokatoličke i protestanstke. Naročito je tamo mnogo Arapa grkokatolika sirijske (antiohijske), maronitske i melkitske Crkve koji su vrlo pobožnim hrišćanima a njihovi pretci od doba i turske Otomanske imperije ako čak ne i Vizantije tamo žive. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Јануар 2, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2011 ... A inače apsolutno sve isto to što si milite vi o nama katolicima si mi katolici mislimo o vama pravoslavnima pa je u svakom slučaju to odmah takva jedna stvar u kojoj se mi sasvim savršeno slažemo. greengrinevo i eropski hriscani imaju zadnicko nesto 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha nije zlonamjerno nemojtese sam ljutititi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kajaa Написано Јануар 2, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2011 Kraj Rima...Zivi bili pa videli... i svete stolice.. Upravo i ako nestane sveta stolica....ostaje Bog i vjera... nemam nikakav problem s tim... Moja je vjera u Bogu a ne u Rimu... algabacaju ( inace,takvih prorostava ima more...Boze sacuvaj,da bi bila sva ostvariva...jer,svi govore drugo..????) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука