Jump to content

Kraj Rima i svete stolice

Оцени ову тему

Препоручена порука

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=6nDJzAzpCjU

Е,вала та двојица (папа 1 и папа 2) се понашају као наши лекари који очекују од нас, као њихових пацијената, коју "сумицу"...зато не заборавите изреку:"Ваше здравље је у вашим рукама". greengrin
koga ovdje pricesuju katolike ili pravoslavne

OMG, Suzo, izgleda da si u pravu s tim pitanjem, što se pitaš. Meni te prve ženske što su se pričešćivale tamo liče na filipinske turistkinje koje su se u Istambulu bolje reći Konstantinopolju našle tako turistički pa slučajno sasvim čule da će tu biti Papa i nekako se tamo progurale. Ma one te Filipinke su takve fanatičarke da su u stanju ne znam šta uradit i provest samo da se dokopaju Pape. A netko mi je pričao da na tom Fanaru kad su tamo nekakve te velike svečanosti ko ovo ili blagdani za Božić i Vaskrs uvijek imaju problem s tim što je malo ljudi pa im onda tamo na pripomoć hoda sve živo što neki krst ima ili je bilo kime kršteno, i pravoslavni i katolici i grkokatolici. Pa tako stoje tamo  ko živa kulisa ili statisti, prave takvo živo žbunje što bi se reklo iliti kompars da ih je odmah vidjet mnogo više, A sad jel se neko od njih i pričešćuje to ne znam ni ja, otkud bih to uostalom znat mogao?

0442_feel

Kompars

mozda su hriscani isto tamo drugacije malo sto se tice svega ,nekako su svi  u istom brodu ,mozda se i nebave ovako intezivno sa tim pitanjima kao u jerusalimu isto su drugaciji sto se tice jedni prema drugima
Подели на овим сајтовима

• Одговори 48
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Suza: mozda su hriscani isto tamo drugacije malo sto se tice svega, nekako su svi   u istom brodu ,mozda se i nebave ovako intezivno sa tim pitanjima kao u jerusalimu isto su drugaciji sto se tice jedni prema drugima

Jeste Suzo, tamo je hrišćana tako malo da se čuvaju, poštuju i paze međusobno ko prava braća u vjeri kako je to bilo i u prvim hrišćanskim vremenima. A čuo sam da ustvari tamnošnji ti mjesni turski ili arapski i ne znam kakvi više dalji katolički, grkokokatolički pa i čak protestantski hrišćanski vjernici koji u Turskoj danas žive strašno mnogo poštuju i vole Vaseljenske Patrijarhe Carigradske i smatraju ih i svojim hrišćanskim zajedničkim poglavarom u Turskoj i Konnstantinopolju iako naravno svaki od njih imaju "de facto" i "de iure" tamo i te svoje vlastite crkvene poglavare, biskupe i episkope katoličke, grkokatoličke i protestanstke. Naročito je tamo mnogo Arapa grkokatolika sirijske (antiohijske), maronitske i melkitske Crkve koji su vrlo pobožnim hrišćanima a njihovi pretci od doba i turske Otomanske imperije ako čak ne i Vizantije tamo žive.

Подели на овим сајтовима

... A inače apsolutno sve isto to što si milite vi o nama katolicima si mi katolici mislimo o vama pravoslavnima pa je u svakom slučaju to odmah takva jedna stvar u kojoj se mi sasvim savršeno slažemo.

greengrin
evo i eropski hriscani imaju zadnicko nesto :D 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha nije zlonamjerno nemojtese sam ljutititi
Подели на овим сајтовима

Kraj Rima...Zivi bili pa videli... i svete stolice..

Upravo i ako nestane sveta stolica....ostaje Bog i vjera... :drugarstvo: nemam nikakav problem s tim...

Moja je vjera u Bogu a ne u Rimu... algabacaju

( inace,takvih prorostava ima more...Boze sacuvaj,da bi bila sva ostvariva...jer,svi govore drugo..????)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...