Хелена Вујовић Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Хелена Вујовић Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Хелена Вујовић Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 Pravoslavni hram na brdu Gubavac u Raski... obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Хелена Вујовић Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 Crkva u svemiru ... inace imao je potpuno ''otkacenog'' profesora,divnog coveka i profesionalca koji im je trazio ovakve radove obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Фебруар 9, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 ентеријер ми се свиђа... мој рад идејно за стамбењак Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Хелена Вујовић Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 Lepi su ti radovi Mihajlo,ciste i jednostavne linije,po meni najdragocenije u arhitekturi i u umetnosti uopste. Da li radis negde? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Фебруар 9, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 да, сада сам тренутно у трансферу за другу фирму Баш сам јуче дао отказ Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 http://storage3d.com...e3f141ee5e0.jpg Evo malo radova mog muza. Uuuuuuuuhhh!!! 10/10! Bez greske! Bas bi` voleo da upoznam tvog muza, stil mu je izvanredan - moderan i rafiniran istovremeno... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Фебруар 9, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 једнопородична Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Хелена Вујовић Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 да, сада сам тренутно у трансферу за другу фирму Баш сам јуче дао отказ Ma cuvaj posao,bar ovamo kod nas je jako tesko doci do posla,posebno za vas arhitekte. Znam njih petoricu mladih arhitekata,neki su pravi talenti ali nemaju kako da se ispolje,gradnja je stala nacisto. Uzivaj,divan vam je poziv:))) Puno pozdrava Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Фебруар 9, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Фебруар 9, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 Ma cuvaj posao,bar ovamo kod nas je jako tesko doci do posla,posebno za vas arhitekte. Znam njih petoricu mladih arhitekata,neki su pravi talenti ali nemaju kako da se ispolje,gradnja je stala nacisto. Uzivaj,divan vam je poziv:))) Puno pozdrava Мора да се гради каријера... хи ху дер винс дел бој Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Хелена Вујовић Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 Uuuuuuuuhhh!!! 10/10! Bez greske! Bas bi` voleo da upoznam tvog muza, stil mu je izvanredan - moderan i rafiniran istovremeno... Hvala na komplimentima,prenecu mu ,svojim poslom se bavi iz srca a najvise ga privlaci duhovna arhitektura. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 Mene najvise zanima arhitektura u skladu sa prirodom, a ova njegova kuca na grebenu je izvrstan primer... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Хелена Вујовић Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 Mene najvise zanima arhitektura u skladu sa prirodom, a ova njegova kuca na grebenu je izvrstan primer... Interesantno je zasto to coveku prija,valjda sto smo svi deo prirode,iz nje uzeti I meni se ta kuca dopada i trazicu mu da nam je zaista i sagradi(tesko njemu kako ima mene prohtevnu) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука