дибидусрус Написано Децембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 Где си нашо онај мост? па ја сам га пројектовао. Али ме преварили цигани. Украли 5 џака цемент, па сам излетео с посла. Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Децембар 30, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 Ја сам пејзажни архитекта ( БУ) а теолошки факутет у Москви окончах. А онда из доколице ( а и због посла) сам дизајнер енеријера, архитекта, архитекта дизајнер, визуализатор 3Д.Значи колега.. 1414_feel Рабат, Мароко Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Децембар 30, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 Луанда, Ангола Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Децембар 30, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 Лондрина, Бразил Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Децембар 30, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 Бејрут Мој омиљени град.. :cheesy: 1414_feel Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Децембар 30, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 и даље Бејрут 1414_feel Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 E znas sta bre Lave, stavljaj linkove uz ove slike, nije valjda da te tol`ko mrzi... 0110_hahaha "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Децембар 31, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2010 Аве, имаш ли туторе или нешто тако за Ревит. У енглеском нисам тако јак. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Децембар 31, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2010 http://dwg.ru/bsk/?page=0 Ово су грешке и грађевинарству. Пријатно смејање. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Децембар 31, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 31, 2010 E znas sta bre Lave, stavljaj linkove uz ove slike, nije valjda da te tol`ko mrzi... bandit 4chsmu1Примљено к знању! Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Децембар 31, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 31, 2010 Аве, имаш ли туторе или нешто тако за Ревит. У енглеском нисам тако јак.Нисам сконто...Мислиш туторијале за???? Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Децембар 31, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 31, 2010 Поклон за Н.ГОДИНУ Мојих руку дело! bandit Да чујем коментаре 4chsmu1 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Децембар 31, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2010 За програм Ревит. Али нема везе, имам их доста. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Децембар 31, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 31, 2010 За програм Ревит. Али нема везе, имам их доста.Нисам упознат са истим.. 0304_smile4АрхиКед,АутоКед,АртТлантис И Плексис сада тренирам за геомеханику... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Децембар 31, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2010 За програм Ревит. Али нема везе, имам их доста.Нисам упознат са истим.. smej.gifАрхиКед,АутоКед,АртТлантис greengrin И Плексис сада тренирам за геомеханику... Штета. Аутокед има свој архитекуре, а ревит је бабарога за архикад. Иначе, има и бентли микростејшн, а кажу Дигитал Проџект је закон. Постоје програми који замењују читав пројектни биро са свим могићим пријектима и под пројектима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука