Jump to content

Архитектура

Оцени ову тему

Михајло

Препоручена порука

Prikaz prvonagrađenog rada na međunarodnom arhitektonskom konkursu za Centar za promociju nauke u Bloku 39 na Novom Beogradu. Autor projekta Wolfgang Tschapeller (

http://www.tschapeller.com). Komentar iz 76. epizode Gradologije, 20. decembar 2010. godine, autor Damir Kovačić, voditelj Vojislav Radovanović

Intervju sa Volfangom Čapelerom :

Подели на овим сајтовима

Kol`ko para? grin.gif

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

цена ситница....

600 евра квадрат

:)

да се изгради ..наравно

без плаца

Ma idi, dzabe... grin.gif

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

дупла стакла са гасом(аргон) изолација....и веооооома мало зидова.....

све стакло..контакт са природом 24/7

е да још имамо повољну климу и ружу ветрова...

да баталимо и стакла....

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

а ево за општину Вишеград што сам радио...обалу утврде..и реконструкцију фасада на објектима......марину градску.....

( 3Д сам сам радио..сав (: ... а фасаде су углавном колеге радиле...ја сам само неке...)

visegrad9.jpg

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

ја сам до сада само реконструкције Цркви радио..

искрено.ја сам скроз у базиликама...попут Цркве рођења у Витлејему

vitlejem.jpg?w=529

тако да је питање како би прошао :)

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...