Sophrosyne Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 Prikaz prvonagrađenog rada na međunarodnom arhitektonskom konkursu za Centar za promociju nauke u Bloku 39 na Novom Beogradu. Autor projekta Wolfgang Tschapeller ( http://www.tschapeller.com). Komentar iz 76. epizode Gradologije, 20. decembar 2010. godine, autor Damir Kovačić, voditelj Vojislav Radovanović Intervju sa Volfangom Čapelerom : Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Фебруар 9, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 Само за колегу obi-wan -а мој урадак obi-wan and Хелена Вујовић је реаговао/ла на ово 2 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 Kol`ko para? Михајло је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Фебруар 9, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 цена ситница.... 600 евра квадрат да се изгради ..наравно без плаца Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 цена ситница.... 600 евра квадрат да се изгради ..наравно без плаца Ma idi, dzabe... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Фебруар 9, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 дупла стакла са гасом(аргон) изолација....и веооооома мало зидова..... све стакло..контакт са природом 24/7 е да још имамо повољну климу и ружу ветрова... да баталимо и стакла.... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Фебруар 9, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 исти објекат Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Фебруар 9, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 а ево за општину Вишеград што сам радио...обалу утврде..и реконструкцију фасада на објектима......марину градску..... ( 3Д сам сам радио..сав (: ... а фасаде су углавном колеге радиле...ја сам само неке...) Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Фебруар 9, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 остали за Вишеград су на послу...сјутра ћу окачим... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Фебруар 9, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 Хвала Брате Драги Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Хелена Вујовић Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 Evo linka kompletnog diplomskog rada moga muza...http://www.yu-build.rs/index.php/2011081513304/Studentski-radovi/Pravoslavni-hram-na-brdu-Gubavac-u-Raski.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Хелена Вујовић Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 Jos par njegovih studentskih radova...ovo je u pitanju skola tenisa... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Фебруар 9, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 ја сам до сада само реконструкције Цркви радио.. искрено.ја сам скроз у базиликама...попут Цркве рођења у Витлејему тако да је питање како би прошао Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Хелена Вујовић Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 Sportski aerodrom.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Хелена Вујовић Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 A evo sta trenutno radi, doduse veoma nevoljno....http://www.elit-kuhinje.rs/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука