Jump to content

Хоће ли Степинац бити проглашен за свеца?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Katolička Crkva je ogromna i jako kompleksna i teško je shvatljiva, pogotovo za ljude koji i nemaju pretstavu šta je Crkva, šta zna syd šta je Crkva?

Lupeta nešto o Stepincu, onda papama, uglavnom nekom gorčinom u kojoj se davi pokušava da da objašnjenje za svoje neznanje.

Rimokatolička Crkva Anastazija u zemlji mojih predaka se krvavo borila i strašno stradala i za mene je poniženje da me neko proziva i ubeđuje da mi treba da se kajemo zato što su nas pobili.

Syd je na žalost jedan davež koji nas smara svojim debilnim postovima koji nemaju ni trunke kritičnosti.

Ма гори смо ми што толеришемо овакве увреде...

Нас да учи српском језику. Боже сачувај и заклони!

Šta te vređa, siguran sam da mogu da vas učim srpskom jeziku, pa ja to ne bih napisao da nisam ubeđen u to. I ne razumem kakav je to način da neko vređa moju sestru Suzu, mi smo već godinama po forumima i pamtim njen prvi post, ona je lucidnija i pametnija od ovog syda, koji je duhovna praznina, i on nalazi da je kritikuje, nju koja je genijalac, da je uspela to što ni vama ne polazi za rukom iako znate jezik, da iskažete osećanja.

вјерујем да ће админи и даље да ћуте јер ти овде испадаш нешто слично као "апостолски нунциј"

немој да си безобразан!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 397
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Pridružujem se, Suza je prekrasan primjer čovjeka koji dokazuje da nije bitno kako to kažeš već šta ustavri misliš. Strašno bistra ženska! Svaka čast! Prevazilazi mnoge muškarce a nekad i teološki školovanije osobe ovdje na Forumu!

Подели на овим сајтовима

Katolička Crkva je ogromna i jako kompleksna i teško je shvatljiva, pogotovo za ljude koji i nemaju pretstavu šta je Crkva, šta zna syd šta je Crkva?

Lupeta nešto o Stepincu, onda papama, uglavnom nekom gorčinom u kojoj se davi pokušava da da objašnjenje za svoje neznanje.

Rimokatolička Crkva Anastazija u zemlji mojih predaka se krvavo borila i strašno stradala i za mene je poniženje da me neko proziva i ubeđuje da mi treba da se kajemo zato što su nas pobili.

Syd je na žalost jedan davež koji nas smara svojim debilnim postovima koji nemaju ni trunke kritičnosti.

Šta te vređa, siguran sam da mogu da vas učim srpskom jeziku, pa ja to ne bih napisao da nisam ubeđen u to. I ne razumem kakav je to način da neko vređa moju sestru Suzu, mi smo već godinama po forumima i pamtim njen prvi post, ona je lucidnija i pametnija od ovog syda, koji je duhovna praznina, i on nalazi da je kritikuje, nju koja je genijalac, da je uspela to što ni vama ne polazi za rukom iako znate jezik, da iskažete osećanja.

Али зависи ком језику.СрПском или Србском ћеш ме учити?

Подели на овим сајтовима

Ајде и ја нешто да додам овде.Мислим да се брат Завиша у морио од ове теме и да је изреволтиран,па је написао ово што је написао,а што заиста не мисли.То је моје мишљење,Завиша,ако грешим,праштај smej.gif.Тема је тако комплексна,а опет једноставна.Треба само признати грешке у овом случају Римокатоличке цркве,које је починила,а које Српски народ може и жели да опрости,а не да се  злочини оправдавају,злочинци проглашавају свецима.Једноставно,зар не?

ја сам јако мало писао на ову тему али ако можемо  да оправдавамо увреде и провокације због заморности теме и томе слично ево и ја ћу  рећи "ШОКАЦ ПОЧЕО ДА ЛАЈЕ" ово кажем само због заморности теме и због мог праддјед-стрица и његове жене и четворо дјеце што поклаше у Јасеновцу, ово ћу речи и због оног мог што га  "крстише" 1942 као Анту а он Милан, Србин из Поткозарја, и ово сам рекао због свих оних које су шокчили, клали и у јаме бацали а онај злочинац Алојзије ћутао, какав је он надбискуп био кад није знао шта му ради клир ОДГОВОРАН ЈЕ ПРЕД СВИМА НАМА И ПРЕД БОГОМ! ЗА МЕНЕ НИКАДА НЕЋЕ БИТИ НИШТА ВЕЋЕ ДО ОБИЧНИ РАТНИ ЗЛОЧИНАЦ!!! какави светци какви бакрачи З Л О Ч И Н А Ц ФАШИСТИЧКИ! а да ово сам рекао и због тога што је мој дјед шутирао главу свог рођеног ујака јер није знао шта је!!!  све сам рекао јер сам "испровоциран"!!!

Ne znam šta su šokci, al moji su na konjima jurišali na tenkove, dok su tvoji gmizali, mi nikad nismo lajali nego smo ujedali, klali vas nisu nikad moji za koje kažeš da lajemo, mi i kad lajemo ne lajemo na zvezde a nikad nismo klali nego smo viteški ubijali i kad smo ubijali.

Подели на овим сајтовима

Ber

Duhovito ?

Učiću te tvom materinjem jeziku, kad te već mama nije naučila.

Подели на овим сајтовима

Ber

Duhovito ?

Učiću te tvom materinjem jeziku, kad te već mama nije naučila.

То није духовито,то је жалосно.Ти ћеш ме учити о србском језику,а не знаш ни твој како је настао!

Кај так прићаш,опћенито је и СТУПИДНО мислити да знаш нешто  confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='smej.gif' />

Подели на овим сајтовима

Ајде и ја нешто да додам овде.Мислим да се брат Завиша у морио од ове теме и да је изреволтиран,па је написао ово што је написао,а што заиста не мисли.То је моје мишљење,Завиша,ако грешим,праштај smej.gif.Тема је тако комплексна,а опет једноставна.Треба само признати грешке у овом случају Римокатоличке цркве,које је починила,а које Српски народ може и жели да опрости,а не да се  злочини оправдавају,злочинци проглашавају свецима.Једноставно,зар не?

ја сам јако мало писао на ову тему али ако можемо  да оправдавамо увреде и провокације због заморности теме и томе слично ево и ја ћу  рећи "ШОКАЦ ПОЧЕО ДА ЛАЈЕ" ово кажем само због заморности теме и због мог праддјед-стрица и његове жене и четворо дјеце што поклаше у Јасеновцу, ово ћу речи и због оног мог што га  "крстише" 1942 као Анту а он Милан, Србин из Поткозарја, и ово сам рекао због свих оних које су шокчили, клали и у јаме бацали а онај злочинац Алојзије ћутао, какав је он надбискуп био кад није знао шта му ради клир ОДГОВОРАН ЈЕ ПРЕД СВИМА НАМА И ПРЕД БОГОМ! ЗА МЕНЕ НИКАДА НЕЋЕ БИТИ НИШТА ВЕЋЕ ДО ОБИЧНИ РАТНИ ЗЛОЧИНАЦ!!! какави светци какви бакрачи З Л О Ч И Н А Ц ФАШИСТИЧКИ! а да ово сам рекао и због тога што је мој дјед шутирао главу свог рођеног ујака јер није знао шта је!!!  све сам рекао јер сам "испровоциран"!!!

Ne znam šta su šokci, al moji su na konjima jurišali na tenkove, dok su tvoji gmizali, mi nikad nismo lajali nego smo ujedali, klali vas nisu nikad moji za koje kažeš da lajemo, mi i kad lajemo ne lajemo na zvezde a nikad nismo klali nego smo viteški ubijali i kad smo ubijali.

ја се својим необразовањем никада не би хвалио!!!

јесу твоји витезови  они са Купреса што је славни Генерал Лисица газио тенковима 1992 да не троши метке на стоку кољачку???? моју су гмизали како ти кажеш због твојих  "светаца" и "витезова", уједали јесте то не сумњам али дјечије вратове, срам те било љиго једна!

Подели на овим сајтовима

Завиша да ли су у твојој земљи предака тај злочин починили православни у име Цркве?

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Nikad moji ne ubiše dete a ni ženu, napisatih da sam potomak slavnih vitezova Zgabrowa, što su brodove koji su im poslati u pomoć napunili srpskom nejači a oni ostali i hrabro izginuli.

A o klanju i ubijanju dece i žena, o tome ako počnem, da pišem, pa neće biti mesta na ovom forumu od "četničkih junaštva".

Подели на овим сајтовима

Свештеници ндх воде у походе усташе,који набијани мржњом кољу невине људе браћу по истом оцу небеском,браћу по истој језику,браћу по једној крви,браћу по једном те истом тлу мајке земље.Виктор Новак наводи,у стамостану Горица,код Ливна 1941.године,да Срећко Белић,држећи проповед говорећи усташама каже:Браћо усташе,идите и кољите Србе.Прво закољите моју сестру,која је удата за Србина,а онда кољите све Србе редом.Кад завршите посао,дођите и ја ћу Вас ослободити греха.

-Да јесте разлика је само у бради,католичка црква је комплекса и тешко је схватити,ма јестееее..ко још верује у те приче католичке цркве!

Подели на овим сајтовима

Nikad moji ne ubiše dete a ni ženu, napisatih da sam potomak slavnih vitezova Zgabrowa, što su brodove koji su im poslati u pomoć napunili srpskom nejači a oni ostali i hrabro izginuli.

A o klanju i ubijanju dece i žena, o tome ako počnem, da pišem, pa neće biti mesta na ovom forumu od "četničkih junaštva".

Ајде да видим и то молим те,да видим ту титову историју..па да и ми пишемо о Сребреници,Кравици и многим другим местима.То што ти знаш о четницима нема везе са везом,то су после смрти Драже писали све партизани историју,а ти верујеш у то човече!

Подели на овим сајтовима

Завиша ја бих молила за те информације,ако ти није тешко.
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Немој боље,мислим да овај форум такву глупост не би могао да поднесе  smej.gif

Подели на овим сајтовима

Немој боље,мислим да овај форум такву глупост не би могао да поднесе   smej.gif

Па да видимо какве су злочине православни чинили у име Цркве,а Црква то није осудила или се оградила од тога.Мени је непознато.Што не значи да нема.Волела бих наравно да нема.
Подели на овим сајтовима

од витезова изгледа да је остала само мала црна врана!

срам те било ја теби породицу нисам дирао, моје,су усташе а у име вјере и са "благословом" клали а ти врјеђаш и прозиваш а кад већ помињмо гмизавце и четнике да ти кажем и ово, праунук сам командира претеће чете ЧЕТНИЧКЕ јуришне бригаде, у породиици имам неколико носиоца албанске споменице (нешто о чему ви можете само да сањате), такође и два народна хероја... отац ми је био капетан ЈНА и мајор ВРС, такође носиоц ордена за Храброст "мајро Милан Тепић" идт ко је под њима гмизао можеш само да наслућујеш!!

данас си предходим својим постовима осрамотио све своје славне претке! сумљам да су живи да би допустили и да им коњоводац будеш!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...