Зорица екс Милева Написано Јануар 13, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 13, 2011 Тропар Светом Јовану Крститељу (глас 2.) Памјат праведнаго с похвалами, тебје же довљејет свидјетељство Господње, Предтече, показалбосја, јеси воистину и пророков честњејшиј: јако и в струјах крестити сподобилсја јеси проповједанаго, тјемже за истину пострадав радујасја, благовјестил јеси и сушчим во адје Бога јавлшагосја плотију, вземљушчаго грејх мира, и подајушчаго нам велију милост. Tropar Jovanu Krstitelju glas 2 Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 27, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 27, 2011 Тропар Светом Сави (глас 3.) Пути воводјашчаго в жизан наставник и первопрестолник и учитељ бил јеси:первеје бо пришед Свјатитељу Саво, отечество твоје просвјетил јеси,и породив тоје Духом Свјатим јако древа маслинаја в маслинњем раи насадил јесивсеосвјашченаја твоја чада, тјем јако апостолом и свјатитељем сопрестолначтушче тја молим: моли Христа Бога, даровати нам велију милост. Tropar Svetom Savi (glas 3.) - Тропар Светом Сави (глас 3.) Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Фебруар 28, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2011 Tропар Часним веригама Светог Апостола Петра Рима не остављ, к нама пришел јесичестними веригами јаже носил јеси, апостолов первопрестолне;имже вјероју поклањајушчесја, молимсја:твојими к Богу молитвами даруј нам велију милост. Tropar Časnim verigama Svetog Apostola Petra Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Мај 25, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 25, 2011 Тропар Св.цару Константину и царици Јелени Видевши знак Крста Твога на небу, и као Павле примивши позив не од људи, међу царевима апостол Твој, Господе, царствени град положи у руке Твоје: Чувај га увек у миру, молитвама пресвете Богородице, Једини Човекољупче. Tropar Sv caru Konstantinu i carici Jeleni Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 25, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 25, 2011 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Мај 25, 2011 Пријави Подели Написано Мај 25, 2011 Auuu Milevče,pa ja nisam znala za ovu temu,a veruj mi da će mi puno pomoći,jer mogu da naučim potrebne tropare za pevnicu bez toga da ikoga davim za istom:HVALA PUNO prstgore 4chsmu1 .hvala. slava3 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Мај 27, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 Nema na čemu, malo sam zapustila ovu temu, moraću da se malo aktiviram, ali svakako biće toga još. greengrin prstgore Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јун 23, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2011 Tропар Св.Вартоломеју и Варнави - глас 3. Апостоли свјати молите, милостиваго Бога, да прегрешенија остављеније подаст душам нашим. Tropar Sv. Vartolomeju i Varnavi - Pouke.org Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Јун 23, 2011 Пријави Подели Написано Јун 23, 2011 Свети Вартоломеј и Варнаво молите Бога за нас!!! Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јун 23, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2011 Kako je tebe brate lako oduševiti smajolik78 prstgore Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Јун 23, 2011 Пријави Подели Написано Јун 23, 2011 Kako je tebe brate lako oduševiti bangin prstgore урадила си ово баш како ваља slava3 браво Милева smajolik78 njamnjam bendoff Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јун 23, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2011 prstgore Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 24, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јун 24, 2011 Милева, хвала Ти на труду што правиш ове видео материјале. Свака част! 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јун 24, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 24, 2011 Bogu Slava i hvala. 0110_hahaha Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 11, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 Обзиром да сутра празнујемо велики празник Петровдан, поклањам вам: Тропар Светим Апостолима Петру и Павлу - глас 4. Тропар, глас 4. Првопрестолници Апостола и учитељи Васељене, молите Господа свих, да дарује мир Васељени, а душама нашим велику милост. Апостолов первопрестолници и всељенија учитељије, Владику всјех молите, мир вселенњеј даровати и душам нашим велију милост. Tropar Svetim Apostolima Petru i Pavlu - Pouke.org Сретан празник! 0110_hahaha gavrosaurus је реаговао/ла на ово 1 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука