Jump to content

Човек њишти као коњ

Оцени ову тему

ВладаВ

Препоручена порука

Доле је линк који води до снимка неког типа, трансфестита, који на неком музичком фестивалу, на коме се пријавио да пева, почиње да риче као коњ. Снимак је постављен у смешне ствари, мада мени није било смешно. Не знам да ли је ово демонизованост или је просто извежбао. Нисам поставио клип, нека погледа ко има снажан стомак.

http://ludihumor.com/more/749/_iri_ostao_u__oku?utm_source=linkeri.com&utm_medium=referral&utm_campaign=linkeri

Подели на овим сајтовима

ovo je montaza, ne njisti "to" tako uopste, nego je budzeno, pa eto kad zanjisti pred zirijem tako moze svako

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Владо, имаш ли шта лепше да поставиш? staniiiiiii

ово је бизарно...

Нисам га поставио него сам дао везу, баш због тога да оде само онај ко баш хоће да види.

И мени се смучило када сам видео.

DYNABLASTER,

Могуће је и да је монтажа, мада се мени чини да није.

Подели на овим сајтовима

jeste montirano jer obrati paznju kad zanjisti pred zirijem- tako mogu i ja koji se inace ne bavim njistanjem, a kad njisti u pesmi to je enhanced sa bassom pa ispada verno kao konj, a covek ne znam bas da moze da proizvede tolki bass, pa ni operski profi pevaci, tako da ovo je faket bighugbighug

problem je sto se covek odma na prvu loptu vata "nadnaravnog" mesto da malo realno prouci, i meni je to odma bila prva asocijacija i posto sam vec x puta tako pogresio onda sam malo razmislio i doso do sasvim logickog objasnjenja

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...