Jump to content

Zagledan u nju

Препоручена порука

Hm, slažem se da je situacija potencijalno nezgodna...jer, priznajem, imao sam iskustvo veze sa devojkom sa posla i ona i dan danas ima problem u komunikaciji sa mnom. Pomalo mi je neobično da neko odrasao ne može da pređe preko nečeg što se desilo pre tri godine. Pokušao sam da razgovaram sa njom ali naprosto ne ide. Zamolio je za oproštaj ali ni to nije pomoglo. Iskreno mi je žao što sam je povredio.

No, da se vratimo na temu. Kako je izbiti iz glave? Mada, čini mi se kako vreme odmiče da je to sve lakše  činiti. A nećete verovati, vratio sam se zbog tog razmišljanja svom starom poroku-cigaretama. A saznadoh da se dopada još jednom kolegi, koji mi je to sam priznao. Ako preduzmem nešto konkretnije prema njoj, ispašće da mu radim iza leđa. Šta je ispravno uraditi?

извини ако звучим малициозно, ал јел теби стварно није јасно куда те води твоја нездрава фиксација после свега написаног - у понављање исте ситуације од пре пар година и још у порок, па ко зна још где?  1317_womens

батали се на време - ем си се погубио сам са собом, ем ћеш се дотући овај пут.

мој савет, а ти види шта ти је воља и који ћеш животни пут изабрати за себе у наредном периоду и да ли ћеш моћи да га поправиш.

искрено, као мушкарац мушкарцу:

мислио да си се острастио и да си се зато вратио и другим страстима. нема ту ич љубави или заљубљености, имаш искушење класично да се утоталиш у дубиозу која ће те водити пут очајања и грешака, па можда и отказа.

ем је пост, па је сад и јаче искушење.

спашава тебе Бог од самог себе, ал ти уместо да се одупреш - тежиш да паднеш а не да научиш нешто из претходног и још дубље да се заглавиш уместо да отпустиш такво понашање.

молитвом и постом се терају таква искушења. а камо среће послушања од свештеника или неког старијег, кад си дошао нас да питаш ...

Подели на овим сајтовима

Zanimljivo mi je kako mi je potrebna dnevna doza njene pažnje. I kad je dobijem,  miran sam. Kažem sebi-ohladi malo. A već sutra, naročito kako dan odmiče...neka muka počinje da me hvata kojoj se teško odupreti i potreba da joj se javim je opet tu.

Подели на овим сајтовима

Zanimljivo mi je kako mi je potrebna dnevna doza njene pažnje. I kad je dobijem,  miran sam. Kažem sebi-ohladi malo. A već sutra, naročito kako dan odmiče...neka muka počinje da me hvata kojoj se teško odupreti i potreba da joj se javim je opet tu.

то се зове бити навучен на нешто и није нека позитивна ствар ... из моје перспективе, колико сам ја стекао утисак из оног што си написао.

уосталом, нико ти није рекао да прекинеш контакт са човеком, само искулирај са својом страшћу. није ни поента погубити човека него греоту у себи па ћеш ко пчела видети само свеће а не депоније ко мува и лепићеш се за добро а не за промашаје.

надам се да си искулирао пљуге, јер ти онда сав труд пропао који си учинио да би их баталио  :drugarstvo:

што их пре баталиш, мислим да ће ти лакше ићи и да друге ствари завршиш.

Подели на овим сајтовима

уосталом, нико ти није рекао да прекинеш контакт са човеком, само искулирај са својом страшћу. није ни поента погубити човека него греоту у себи па ћеш ко пчела видети само свеће а не депоније ко мува и лепићеш се за добро а не за промашаје.

Ovo je sjajan predlog samo ga se treba držati...Hvala braćo!

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

Ova tema je malo starija ali i ne bas, htjedoh samo reci  da ponekad ono sto treba da se desi izabere najtezi put...tako da treba vremena i vremena i vremena, ja sam u vezi moga sadasnjeg momka punoooooooooooo vrmeena provela dok nisam s njim krenula pateci za drugim, a moj sadasnji nije ni u pola "zgodan" kao bivsi ali nisam mu ni jednom duboko pogledala u oci sve to vrijeme a on je uvjek necujno bio tu  i nasamijao me i setao se sa mnom a meni je sve to prijalo ali ali onda je doslo nakon pola godine da sam osjetila da se tu nesto desava s njegove strane i pocelo je ludilo , nesto se zbiva a ja dobijam strah, ne zelim vise od prijateljstva, ne znam sta hocu, sta ako bude direktan...na srecu nikad nije bio direktan...i kad je proslo jos pola godine ljudddddddddiii ja se zaljubim u njega, jer sam ga jedno vece vidjela slucajno u drustvu jedne djevojke neocekivano  na mjestu dje i sami izlazimo, to je bila slucajnost jer je ona mu stara skolska nemajuci nikoga pozvala njega da ode na jedno pice za njen rodjendan....a ja cijelu noc nisam zaspala...pa vi sad vidite...desilo se cudo, on je svojim strpljenjem i zeljom mene osvojio, toliko se sve preokrenulo da sam ja bila ta koja je izgubila strpljenje i ucinila prvi korak (jer on naravno nije mogao nagle promjene tako lako da protumaci)....sad smo zajedno i svi kazu da pasemo kao desna lijevoj ruci.... 1000000001010

Moj svestenik bi rekao nikad ne ocajavajteeee decooo!!!  prstgore

umri prije smrti dok jos nije prekasno!!!

Подели на овим сајтовима

Ova tema je malo starija ali i ne bas, htjedoh samo reci  da ponekad ono sto treba da se desi izabere najtezi put...tako da treba vremena i vremena i vremena, ja sam u vezi moga sadasnjeg momka punoooooooooooo vrmeena provela dok nisam s njim krenula pateci za drugim, a moj sadasnji nije ni u pola "zgodan" kao bivsi ali nisam mu ni jednom duboko pogledala u oci sve to vrijeme a on je uvjek necujno bio tu  i nasamijao me i setao se sa mnom a meni je sve to prijalo ali ali onda je doslo nakon pola godine da sam osjetila da se tu nesto desava s njegove strane i pocelo je ludilo , nesto se zbiva a ja dobijam strah, ne zelim vise od prijateljstva, ne znam sta hocu, sta ako bude direktan...na srecu nikad nije bio direktan...i kad je proslo jos pola godine ljudddddddddiii ja se zaljubim u njega, jer sam ga jedno vece vidjela slucajno u drustvu jedne djevojke neocekivano  na mjestu dje i sami izlazimo, to je bila slucajnost jer je ona mu stara skolska nemajuci nikoga pozvala njega da ode na jedno pice za njen rodjendan....a ja cijelu noc nisam zaspala...pa vi sad vidite...desilo se cudo, on je svojim strpljenjem i zeljom mene osvojio, toliko se sve preokrenulo da sam ja bila ta koja je izgubila strpljenje i ucinila prvi korak (jer on naravno nije mogao nagle promjene tako lako da protumaci)....sad smo zajedno i svi kazu da pasemo kao desna lijevoj ruci.... 1000000001010

Moj svestenik bi rekao nikad ne ocajavajteeee decooo!!!  :cheesy:

Одлична прича,вероватно је скроман,што је тешко наћи.Слажем се са тобом и желим вам да још пашете један другом до краја живота.. :)  prstgore

Подели на овим сајтовима

Ova tema je malo starija ali i ne bas, htjedoh samo reci  da ponekad ono sto treba da se desi izabere najtezi put...tako da treba vremena i vremena i vremena, ja sam u vezi moga sadasnjeg momka punoooooooooooo vrmeena provela dok nisam s njim krenula pateci za drugim, a moj sadasnji nije ni u pola "zgodan" kao bivsi ali nisam mu ni jednom duboko pogledala u oci sve to vrijeme a on je uvjek necujno bio tu  i nasamijao me i setao se sa mnom a meni je sve to prijalo ali ali onda je doslo nakon pola godine da sam osjetila da se tu nesto desava s njegove strane i pocelo je ludilo , nesto se zbiva a ja dobijam strah, ne zelim vise od prijateljstva, ne znam sta hocu, sta ako bude direktan...na srecu nikad nije bio direktan...i kad je proslo jos pola godine ljudddddddddiii ja se zaljubim u njega, jer sam ga jedno vece vidjela slucajno u drustvu jedne djevojke neocekivano  na mjestu dje i sami izlazimo, to je bila slucajnost jer je ona mu stara skolska nemajuci nikoga pozvala njega da ode na jedno pice za njen rodjendan....a ja cijelu noc nisam zaspala...pa vi sad vidite...desilo se cudo, on je svojim strpljenjem i zeljom mene osvojio, toliko se sve preokrenulo da sam ja bila ta koja je izgubila strpljenje i ucinila prvi korak (jer on naravno nije mogao nagle promjene tako lako da protumaci)....sad smo zajedno i svi kazu da pasemo kao desna lijevoj ruci.... 0212_rolleyes

Moj svestenik bi rekao nikad ne ocajavajteeee decooo!!!  :bla:

Одлична прича,вероватно је скроман,што је тешко наћи.Слажем се са тобом и желим вам да још пашете један другом до краја живота.. 1405_love  :drugarstvo:

Hvala, jeste, jako je skorman, pazljiv, uvjek nasmijan, kao brat mi blizanac, ni moj brat rodjeni mi ne lici tako, kazu kad sretnes onoga s kim mozes da zamislis da u svakom momentu nadjes zajednicki jezik i da dobijes djecu..to je to...pa videcemo, javicu vam kad bude svadba  319.gif

I tako skroman i pametan  sasvim slucajno se upisao doktorat, koji u julu zavrsava, jos da da Bog i ja da uspem u svome radu i eto videcemooooooo  0304_smile4

Подели на овим сајтовима

Јелена 2Х  @

Прича  је тинејџерска,наивна,смешна и поучна за младе генерације.

"Она" га није примећивала,док га није видела са другом,а онда је изненада схватила да је он прави,и очи су јој се отвориле...

После се питате,откуд толико развода... 0212_rolleyes

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

mozda tako zvuci, ali tako je ...a mi nismo tinejdzeri on 30 ja 26  :drugarstvo: ustvari  osjecanja su bila tu ali trebalo je nesto da se pokrene...  0212_rolleyes, ima dosta takvih slucajeva gdje se jedno tesko odluci ali na kraju htjedoh reci sve dodje na svoje...ustvari on nikad nije stao pred mene,klekao  i molio za ljubav ili broj mobilnog a ja mu dala shoot kartu, jednostavno je bilo tako, nije imao hrabrosti a ja nisam bila sabrana sa svojim razocarenjima...

Подели на овим сајтовима

Јелена 2Х  @

Прича  је тинејџерска,наивна,смешна и поучна за младе генерације.

"Она" га није примећивала,док га није видела са другом,а онда је изненада схватила да је он прави,и очи су јој се отвориле...

После се питате,откуд толико развода... :cheesy:

Ма ајде просветли нас ти како да у свету има мање развода.То што је испало тако не мора да значи да је наивно,сам знаш да има нека девојка која на први поглед не изгледа лепо,међутим кад је боље упознаш,да ли њене особине или нешто друго чине ту особу лепшом и бољом него кад си је први пут упознао.

"Она" га није примећивала,док га није видела са другом,а онда је изненада схватила да је он прави,и очи су јој се отвориле...???

-Ова реченица довољно говори колико немаш појма са психологијом,као и да не разумеш да нико неће да пише овде романе и да теби опширно као Милош Црњански објасни шта се десило.

Не знам да ли си имао проблема са љубавним животом,па је ово резултат твог поста.Поздрав

Подели на овим сајтовима

Ма ајде просветли нас ти

"Она" га није примећивала,док га није видела са другом,а онда је изненада схватила да је он прави,и очи су јој се отвориле...???

-Ова реченица довољно говори колико немаш појма са психологијом,као и да не разумеш да нико неће да пише овде романе и да теби опширно као Милош Црњански објасни шта се десило.

Не знам да ли си имао проблема са љубавним животом,па је ово резултат твог поста.Поздрав

Покушавам све време,али данас деца не маре за савете старијих...

Мада сам сто пута себи рекао  да "не спавам са децом" ,јер знам како се после будим...

Можда немам појма о психологији,али што је матори прошао кроз живот,ти не можеш то прочитати ни у романима Црњанског, а камоли доживети...

Седи,кец ко врата !  :cheesy:

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...