Јаков. Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 Za nedelju dana odgledao sam po preporuci Bombermana, ovu predivnu seriju koja je prosto savršena. Naravno govorim o ljubiteljima spejsa serijala. Savršenstvo je i u tome što su snimili samo 14 epizoda i u njima obradili nešto, što se možda u drugim sličnim ostvarenjima vuče po 4-5 sezona, to jest 100tinak epizoda. Film koji je sledio nakon 2 godine samo je neophodan začin da bi producenti (FOX) zadovoljili brojnu armiju gledalaca koji su im pisali sa zahtevom da se serija nastavi. Priča je potpuno ispričana u ovih 14 epizoda + film, i sve ostalo bi bilo kvarenje torte iz izloga. Za one velike fanove (u kakve sada i sam spadam) autor je napisao i strip u 3 dela http://comixland.blogspot.com/2007_09_02_archive.html koji popunjava "prazninu" između kraja serijala i filma. Nekih 6 meseci hronološki u priči. Serija jeste od pre 7 godina i sam sam se zaprepastio kako mi je kao ljubitelju žanra, to promaklo. Hvala Bombermanu na preporuci, ulepšao mi je gripoznu sedmicu. Verovatno serija nije prikazivana na kablovskim i TV stanicama u Srbiji, pa mi je tako promakla. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 smej.gif SF western smej.gif The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2010 jos jednom reci bomberman pa reci vreme i mesto smej.gif smej.gif ej ma i ja sam se zaprepastio kako je i meni tad to promaklo, al u tome je i fazon dubljeg znacenja celog smisla smej.gif a sta kazes za kapetanovu specijalku sto u svakoj epizodi mora nekog da odalami po njonji hahahaaa smej.gif ma ovo je vrh vrhova jer oni kao i da nisu glumili, nisam od onih fanova spanskih serija ali ja sam ove ljude komplet bukvalno zavoleo, sto mi se jos nije desilo kad sam gledo neku seriju, a zasto? pa zato sto oni i nisu glumili smej.gif a inace za mene je ovo bez imalo preterivanja remek delo filmske umetnosti u potpunosti i vise od toga, prevazidjena je granica smej.gif PS: evo odje kapetana u smesnom hororu oldschool shmeka PPS: kad smo vec kod hidden gemova- jesi pogledo CYPHER? Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Децембар 19, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 19, 2010 Nije mi kapetan bio baš omiljeni lik. Na prvo mesto bih stavio naravno prostitutku sa šatla, zatim blesavog Džejn, malu luđakinju, automehaničarku, pa svi ostali... Nisam gledao ovaj sa Lusi Liu. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2010 sto bi se reklo- svi su dobri na svoj nacin 0409_feel taj sa Lucy obavezno, taku atmosferu jos nisam vido, a ako jos imas i neke high end zvucnike ihaaaaaaj klapklap Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Децембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2010 Торентујем CYPHER сада..па да видим... А јел ко гледао Flash Forward? Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2010 nisam gledo ali deluje zanimljivo! 0409_feel Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Децембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2010 Ја торентујем, па када погледам јављам.. Али како рече..делује занимљиво! Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука