Небојша Јовановић Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 http://video.google.com/videoplay?docid=7855413569202151790# Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Питање за муслимане дали је ово изворни Ислам? Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Питање за муслимане дали је ово изворни Ислам?brate izvorni islam su izvori šerijata a to su Kuran i sunnet idžma i kijas.A što se tiče nas ljudi daleko smo mi od savršenstva! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Питање за муслимане дали је ово изворни Ислам?brate izvorni islam su izvori šerijata a to su Kuran i sunnet idžma i kijas.A što se tiče nas ljudi daleko smo mi od savršenstva! Да наравно али да ли је овакво учење Барчића и његових људи исто оном учењу у С. Арабији? Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Питање за муслимане дали је ово изворни Ислам?brate izvorni islam su izvori šerijata a to su Kuran i sunnet idžma i kijas.A što se tiče nas ljudi daleko smo mi od savršenstva! Да наравно али да ли је овакво учење Барчића и његових људи исто оном учењу у С. Арабији? Čovjek je mrtav, imao je stavove kakve takve i Bog će ga obračubnavati za sve štpo je radio kao i sve nas!U Saudiji je druga pravna škola oni su hanbelijske pravne škole i razlikuju se u odnosu na nas bosance u nekim sitnim obrednim razlikamapoput broja dizanja ruku u namazu, itd. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Питање за муслимане дали је ово изворни Ислам?brate izvorni islam su izvori šerijata a to su Kuran i sunnet idžma i kijas.A što se tiče nas ljudi daleko smo mi od savršenstva! Да наравно али да ли је овакво учење Барчића и његових људи исто оном учењу у С. Арабији? Да то знам а дали је разлика само у обредима (ритуалима) или у теоретском учењу Ислама? знам да је мртав али још тих поборника има по целом регијону. Čovjek je mrtav, imao je stavove kakve takve i Bog će ga obračubnavati za sve štpo je radio kao i sve nas! U Saudiji je druga pravna škola oni su hanbelijske pravne škole i razlikuju se u odnosu na nas bosance u nekim sitnim obrednim razlikamapoput broja dizanja ruku u namazu, itd. Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Питање за муслимане дали је ово изворни Ислам?brate izvorni islam su izvori šerijata a to su Kuran i sunnet idžma i kijas.A što se tiče nas ljudi daleko smo mi od savršenstva! Да наравно али да ли је овакво учење Барчића и његових људи исто оном учењу у С. Арабији? Да то знам а дали је разлика само у обредима (ритуалима) или у теоретском учењу Ислама? знам да је мртав али још тих поборника има по целом регијону. Čovjek je mrtav, imao je stavove kakve takve i Bog će ga obračubnavati za sve štpo je radio kao i sve nas! U Saudiji je druga pravna škola oni su hanbelijske pravne škole i razlikuju se u odnosu na nas bosance u nekim sitnim obrednim razlikamapoput broja dizanja ruku u namazu, itd. Bilo je kod njega krutosti a čovjek je bio i bolestan.Neki njegovi stavovi su podsmjejavali ljude.Čovjek je mrtav a mrtav jezik odgovoriti nemože na kritike.Razumiješ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Питање за муслимане дали је ово изворни Ислам?brate izvorni islam su izvori šerijata a to su Kuran i sunnet idžma i kijas.A što se tiče nas ljudi daleko smo mi od savršenstva! Да наравно али да ли је овакво учење Барчића и његових људи исто оном учењу у С. Арабији? Да то знам а дали је разлика само у обредима (ритуалима) или у теоретском учењу Ислама? знам да је мртав али још тих поборника има по целом регијону. Čovjek je mrtav, imao je stavove kakve takve i Bog će ga obračubnavati za sve štpo je radio kao i sve nas! U Saudiji je druga pravna škola oni su hanbelijske pravne škole i razlikuju se u odnosu na nas bosance u nekim sitnim obrednim razlikamapoput broja dizanja ruku u namazu, itd. Bilo je kod njega krutosti a čovjek je bio i bolestan.Neki njegovi stavovi su podsmjejavali ljude.Čovjek je mrtav a mrtav jezik odgovoriti nemože na kritike.Razumiješ! Нисам знао да је био болестан ма не питам те ја лично за њега него за цео тај покрет можда те сам назив теме наводи да питам лично за њега али не... Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Питање за муслимане дали је ово изворни Ислам?brate izvorni islam su izvori šerijata a to su Kuran i sunnet idžma i kijas.A što se tiče nas ljudi daleko smo mi od savršenstva! Да наравно али да ли је овакво учење Барчића и његових људи исто оном учењу у С. Арабији? Да то знам а дали је разлика само у обредима (ритуалима) или у теоретском учењу Ислама? знам да је мртав али још тих поборника има по целом регијону. Čovjek je mrtav, imao je stavove kakve takve i Bog će ga obračubnavati za sve štpo je radio kao i sve nas! U Saudiji je druga pravna škola oni su hanbelijske pravne škole i razlikuju se u odnosu na nas bosance u nekim sitnim obrednim razlikamapoput broja dizanja ruku u namazu, itd. Bilo je kod njega krutosti a čovjek je bio i bolestan.Neki njegovi stavovi su podsmjejavali ljude.Čovjek je mrtav a mrtav jezik odgovoriti nemože na kritike.Razumiješ! Нисам знао да је био болестан ма не питам те ја лично за њега него за цео тај покрет можда те сам назив теме наводи да питам лично за њега али не... Ono što zamjerim njegovim istomišljenicima je krutost i nemetodičnost u pristupu prema ljudima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Јел овај Јусуф вехабија? "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Јел овај Јусуф вехабија?On je musliman! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Јел овај Јусуф вехабија?On je musliman! Знам ја да је муслиман, мислио сам дал је традиционални муслиман (као ти) или је вехабија?Знам да има тих разлика... И шиити су муслимани, али се разликују од вас босанских много. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Јел овај Јусуф вехабија?On je musliman! Знам ја да је муслиман, мислио сам дал је традиционални муслиман (као ти) или је вехабија?Знам да има тих разлика... И шиити су муслимани, али се разликују од вас босанских много. oN JE MUSLIMAN KOJI JE SLIJEDIO U MIŠLJENJIMA STAVOVE HANBELIJSKE PRAVNE ŠKOLE U ISLAMU. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Ок, нисам знао. Али шта су онда вехабије, селефије?Каква је разлика између тебе и једног вехабије по учењу? "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Ево прилога федералне ТВ: "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука