Гости Guest Написано Фебруар 24, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2012 Lepa serija privodi se kraju... a ova tema je pregledana ( do ovoga trenutke ) čak 72682 Прегледа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Фебруар 25, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2012 Znate šta, Turske serije su mi dobre... Ali Bela lađa, i crni gruja, i ima ona što igra Dragan Bjelogrlić ono fazon zet koji živi s punicom mi je ekstra. A od Turskih serija savjetujem vam da pogledate Gorki život Priča o običnom čovjeku koji se bori da zaradi pa da se ženi i tu nastaju problemi I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
katja Написано Фебруар 26, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2012 Tražila sam temu koja se odnosi na Fest, kad ono ispade lišće.. E milo mi je da je najzad KRAJ, preteraše u svakom smislu... "Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Фебруар 26, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2012 Пусто турско... Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука