Тавита Написано Децембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2010 Било је јако лијепо дружење у ЈОК-у касније! И дивно предавање. greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 9, 2010 Било је јако лијепо дружење у ЈОК-у касније! И дивно предавање. 1405_love То мени да пркосиш са заставом?хехех 1405_love Пре би умото око себе заставу Албаније него Израела dada "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Децембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2010 Било је јако лијепо дружење у ЈОК-у касније! И дивно предавање. 1405_love То мени да пркосиш са заставом?хехех 1405_love Пре би умото око себе заставу Албаније него Израела dada ...па када си пајсер...кажем онако одмила. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Децембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2010 Било је јако лијепо дружење у ЈОК-у касније! И дивно предавање. 1405_love То мени да пркосиш са заставом?хехех 1405_love Пре би умото око себе заставу Албаније него Израела dada Dakle ti si Semberac zivi primer kako sljaka propaganda, i to sljaka pa rastura. Ocigledno. Kakav talmud, pusti to brate (ili ako neces da pustis uzmi i procitaj, ali _ne_ sa sektaskih sajtova nego nadji original sa tumacenjima od nekog medju Jevrejima priznatog rabina). Ako ni u cemu drugom, brate, braca smo i to velika - u krvi. Zajedno smo stradali od ustasa (u svim bojama), mi, Jevreji i braca Cigani. Jevrejski narod je najstradalniji narod u istoriji, to ne zaboravi. Ako te zanima u cemu smo mi braca - eto odgovora, u stradanju. Takodje je izabrani narod, narod koga je Gospod Isus Hristos izabrao da se kroz njega (kroz lozu Davidovu, a ne nekog Persijanca, Egipcanina pa cak ni Srbina) objavi palom coveku i u njemu se ovaploti za sve narode. Zaboga, majka Gospoda naseg je Jevrejka. Osim toga, ako si slusao svedocenja vladike Atanasija koji je godine proveo u svetom gradu Jerusalimu i uopste u Svetoj Zemlji prevodeci Sveto Pismo, broj Jevreja koji se krstenjem oblace u Hrista, koji prepoznaju svog Mesiju, uopste nije zanemarljiv, i neprestano raste. Cak i za Jevreje judejske veroispovesti vladika svedoci da su izuzetno pobozan narod. I najzad, nisu svi jevreji Rotsildi, masoni, rotarijanci, satanisti, komunisti itd., u svakom narodu ima silnika i zlog poroda, naravno, ali to niposto ne bi trebalo da ti oblikuje stav o citavom jednom narodu. Imali smo i mi kolko hoces "bisera" (tipa Aleksandar Rankovic, Slobodan Milosevic, Dobrica Cosic, Slobodan Penezic Krcun, itd. itd.) pa te oni ne nagone da se odreknes svog srpstva. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 9, 2010 Ја нисам против јеврејског народа (јер није неко крив што се родио као јевреј, а има православних јевреја..слава Богу). Ја када говорим о јудејцима мислим на талмудисте-сатанисте. Талмудисти су одбацили Христа и пишу свакакве глупости... Талмуд је сатанина књига а не Божија. Оно је неки психопата написао...ускоро следе цитати 1405_love "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 9, 2010 Такође издвојио би часног јевреја- Рудолфа Арчибалда Рајса. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2010 Талмуд је сатанина књига а не Божија. Оно је неки психопата написао...ускоро следе цитати Само ти прво провери те своје "цитате", да не испадне да шириш клевете и лажи као оне изнад. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 9, 2010 Талмуд је сатанина књига а не Божија. Оно је неки психопата написао...ускоро следе цитати Само ти прво провери те своје "цитате", да не испадне да шириш клевете и лажи као оне изнад. Онда оне клевете шири јерархија РПЦ и РЗПЦ. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2010 Онда оне клевете шири јерархија РПЦ и РЗПЦ. Могуће, и они су људи. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Децембар 9, 2010 Било је јако лијепо дружење у ЈОК-у касније! И дивно предавање. То мени да пркосиш са заставом?хехех Пре би умото око себе заставу Албаније него Израела ...па када си пајсер...кажем онако одмила. Ти Семберац ћераш, ћераш па докле стигнеш, док тема оде у потпуни промашај и бесмисао? Ја волим Јевреје јер је моја Пресвета Богородица Јеврејка, јер су Апостоли Јевреји и сам Господ Исус Христос се родио као Јевреј. Да ли ти то смета? Нису они били неки виртуелни Јевреји већ реални као што си ти реални Србин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cetinje Написано Децембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2010 brate Semberac, citajuci razne teme i komentare raznih ljudi na ovom forumu shvatih da je raspravljanje sa tobom Sizifov posao! I zato necu da se raspravljam povodom ove teme. Samo cu ostaviti svoj utisak. Meni je bilo drago kada sam vidio jutros na sajtu SPC da su Patrijarh i nas dekan bili u sinagogi, kao i predsjednik cija je to duznost jer je predsjednik svih građana Srbije. (nazalost ne i mene javascript:void(0); ) To je bio lijep potez koji doprinosi ljubavi i postovanju kod nas. A o ubijanju Hrista parafraziracu Smemana ( iz njegovog dnevnika): Hrista su razapeli RELIGIOZNI ljudi, i nastavljaju da ga razapinju sve do danas. Religija je najveci Hristov protivnik. Pa dajte da jednom preskocimo "religijsku" pripadnost, nego da pripadnemo Ljubavi i u skladu sa tim da djelujemo. Ispostujmo prijatelje, komsije, sugrađane kada se raduju, kao sto su se i oni radovali sa nama kada smo ustolicavali Patrijarha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2010 Пре би умото око себе заставу Албаније него Израела А знаш ли да је Израел помагао Србе за време рата? И то против воље светских сила од којих им зависи опстанак. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 9, 2010 Оче Иване, знате ви добро шта ја под јудаизмом подразумевам...талмудизам!!! А неби рекао да је Богородица била талмудисткиња, зар не? "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 9, 2010 Пре би умото око себе заставу Албаније него Израела А знаш ли да је Израел помагао Србе за време рата? И то против воље светских сила од којих им зависи опстанак. Јест да Израел не управља Америком Мораш си ти брате мало удубити у геополитичку литературу...ово је савјет. Свако добро "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Децембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2010 Такође издвојио би часног јевреја- Рудолфа Арчибалда Рајса. Postoji samo častan i nečastan čovek a koje je vere ili nacije je potpuno ne bitno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука