cica69 Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 bravo Mileva! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Децембар 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 hvala mila, dobrodošla u ovu zajednicu, nadam se da ćeš dugo biti s nama i ostati zauvijek. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Децембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2010 dobrodosla...na pravom si mestu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Децембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2010 Последњих пар година сам доооста напредовала по том питању ,али пре тога,морам да признам,било је ситуација којима се не дичим :huh:а неке су ми се,ХВАЛА БОГУ,обиле о главу и опаметиле ме kov. Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВладаВ Написано Децембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2010 Наравно. Када ја говорим о другима то је критика; када други говоре о мени то је осуда. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Децембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2010 Аха Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Децембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2010 Наравно. Када ја говорим о другима то је критика; када други говоре о мени то је осуда. Odlično definisano! "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2010 Наравно. Када ја говорим о другима то је критика; када други говоре о мени то је осуда. Odlično definisano! 0110_hahahaпотпуно погрешно и уображено, испада да само ја могу да критикујем друге а мене нико.мислим да је ово најправилнија дефиниција критике: критика је суд заслуге и мане рада или акције једног појединца од стране другог (критичар). критика не подразумева да се пронађу грешке, али реч се често узима да значи једноставан израз предрасуда или неодобравања (критизерство илити осуда). други смисао критике је студија, процене и тумачења књижевности, друштвених покрета, филма, уметности, и сличне предмете и догађаје посматрања. циљ ове врсте критике јесте да разуме рад или догађај детаљније. пријатељ је онај који те грди и мази да постанеш бољи човек, зависно од ситуације и личности. некад и да похвали глупост ако ће то постидети човека и потерати на бољитак, као и погрдити на добро да се не би уобразио и зажелео да напредује даље и узвисио се још бољим. онда живот ниеј више такмичење са тешкоћама већ лествица човека који се бори, држи свој живот у својим рукама и постаје бољи од самог себе сваки пут. па и ако падне, лакше је удвоје, утроје - одатле и заједница са Богом кроз заједницу са људима (и обрнуто) јер је дељење лепог и тешког потврда љубави. одатле испуњавање две основне заповести и стално освећивање узајамног односа и препознавања. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Децембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2010 Наравно. Када ја говорим о другима то је критика; када други говоре о мени то је осуда. Odlično definisano! 0110_hahahaпотпуно погрешно и уображено, испада да само ја могу да критикујем друге а мене нико.Медо, зар не видиш да је човек намигнуо ? 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2010 Наравно. Када ја говорим о другима то је критика; када други говоре о мени то је осуда. :bla: :bla: Odlično definisano! :bla:потпуно погрешно и уображено, испада да само ја могу да критикујем друге а мене нико.Медо, зар не видиш да је човек намигнуо ? :bla:видим, ал не читам мисли :bla: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Децембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2010 осуда - тренутни афект који може и не мора имати 100% коначно стање; критика - констатација која може и не мора имати 100% непроменљиво стање. :bla: http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Децембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2010 Meдо :bla: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2010 Meдо 1000000001010молим, како су у сукобу ово Николино и оно моје? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Децембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2010 Критика није увек негативан став према нечему. Крититика је и кад неко одобрава неко дело. Критика је у ствари расуђивање, док је осуда осуђивање. 1000000001010 ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2010 Критика није увек негативан став према нечему. Крититика је и кад неко одобрава неко дело. Критика је у ствари расуђивање, док је осуда осуђивање. 1000000001010не мора бити само одобравање, може бити и неодобравање ... мерење, расуђивање, у односу на нешто. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука