Драган άσημος :) Написано Децембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2010 Може бити да нијесам тему поставио на доброме мјесту. Ако нијесам а ви опраштајте и смјештајте гдје је теми мјесто. Моја сестра у основној школи ко педагог плату зарађује. Дошла ми је па ми вако иште: Помози ми мој брате рођени ако можеш и ако знаш како. Припремамо у школи приредбу о празнику светога Николе па би шћели нешто приказати из живота светога Николе. Добро би нам дошло ако има већ урађен игроказ о њему нешто краће што би дјечје главе запамити и одглумит могле. Ја се сјетих ЖРУ форма да би помоћ овдје мого наћи. Не замјерите ми због десетерца десетерац мом је срцу мио вако нас је Жељко навадио да пишемо у десет слогова. Ако неко за игроказ знаде нек не часи игроказ да даде Бићемо му ми млого захвални. Свет Никола у помоћ му био и за њега он Бога молио. ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука