Jump to content

Тајна документа !

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ако некога занима шта је пропустио да објави Wikileaks

Може наћи на следећем сајту :

http://cryptome.org/

пријатно !

Подели на овим сајтовима

Документа могу се,да не би сатима претраживали Викиликс, наћи на следећој интернет локацији: http://www.4shared.com/dir/3862740/85cc5cd9/knjige.html фајлови: iep001. pdf и bnd-kosovo-feb-2005.pdf

Подели на овим сајтовима

wikileaks.org не ради јер су амери оборили домен и хостовање.

wikileaks.ch jе такође у међувремену оборен, а подигла га је Пиратска Партија Швајцарске.

213.251.145.96 је такође убијен у појам.

има ли ко вести где су сад?

Подели на овим сајтовима

Ова документа су тотално безвезе... Мислим да је то начин да се нешто провуче ''испод шаше'' док се јавност залуђује тиме да ли је Берлускони манијак или да ли САД мрзе Иран... Као да то већ нисмо знали.

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

Ова документа су тотално безвезе... Мислим да је то начин да се нешто провуче ''испод шаше'' док се јавност залуђује тиме да ли је Берлускони манијак или да ли САД мрзе Иран... Као да то већ нисмо знали.

I ja mislim isto, jednostavno se narod zasitio klasičnih vesti i sad su teatralno počeli ovako da saopštavaju kao neke vesti.

A sad idem da gledam o. Bilbiju u Agapeu on mi je super lik.

Подели на овим сајтовима

си читао документа?
Подели на овим сајтовима

I ja mislim isto, jednostavno se narod zasitio klasičnih vesti i sad su teatralno počeli ovako da saopštavaju kao neke vesti.

A sad idem da gledam o. Bilbiju u Agapeu on mi je super lik.

Uberkul lik...

Подели на овим сајтовима

си читао документа?
pregledam ih vec nekoliko dana i, makar ja, nisam nasao nista epohalno...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...