Jump to content

Иконе-Фреске-Мозаик

Препоручена порука

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

?????? рече:
  Danijela рече:

potrebna mi je ikona sv.Petke u boljoj rezoluciji (za stampu) ako neko ima nek mi posalje ili nek me uputi gde da trazim.

hvala!

http://days.pravoslavie.ru/Images/im2249.htm

hvala ali snasla sam se.

inace, za stampu su neophodne mnogo bolje tehnicke karateristike nego sto su potrebne za internet.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  konstantin рече:
  naumzn рече:

Постављена слика

E vidis ova je ikona malo nejasna meni, iako dobro znam o kojoj je rec.Ovo nije pravoslavni stil, ako moze neko da objasni otkud Zeni epitrahilj i dal moze npr Svetiteljka da ispoveda???

?...?? ?????? ?? ??? ???? ?????????,???? ?? ?????? ??? ?????? ? ????,?????? ?? ?? ??? ??????? ?????,???? ???? ????????????,??? ? ??? ???? ???????????.

"Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти

"Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III

"Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан

Подели на овим сајтовима

konstantin рече:
  naumzn рече:

Постављена слика

E vidis ova je ikona malo nejasna meni, iako dobro znam o kojoj je rec.Ovo nije pravoslavni stil, ako moze neko da objasni otkud Zeni epitrahilj i dal moze npr Svetiteljka da ispoveda???

?....?? ?????? ?? ??? ???? ????????? ??? ??????? ?????,???? ?? ??? ?????? ?????? ? ????,??? ???? ?? ???? ?? ?? ?????,???? ???? ????????????,??? ? ??? ???? ???????????.

Подели на овим сајтовима

PD рече:

? ?? ???? ???? ?????? ????? ??. ????? ? ????? ?? ??? ???? ?????????? ??? ??? ?? ??? ?????????... :drugarstvo:

????? ?? ????,???? ?? ???? ?? ???? ??? ???????  0104_cheesy

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...