konstantin Написано Септембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2009 naumzn рече: E vidis ova je ikona malo nejasna meni, iako dobro znam o kojoj je rec.Ovo nije pravoslavni stil, ako moze neko da objasni otkud Zeni epitrahilj i dal moze npr Svetiteljka da ispoveda??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Септембар 30, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 30, 2009 Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 1, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2009 јел има ово неко ал вел'ко? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Октобар 1, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2009 ???? рече: ??? ??? ??? ???? ?? ???'??? jao natjeraces me da odem do brata Serafima i da je slikam 8084.gif ma ima brate neki Medo... klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 1, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2009 meksicke ikone http://www.russned.ru/leftcolumn/flash/meksikanskie-ikony "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Октобар 1, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2009 Danijela рече: potrebna mi je ikona sv.Petke u boljoj rezoluciji (za stampu) ako neko ima nek mi posalje ili nek me uputi gde da trazim. hvala! http://days.pravoslavie.ru/Images/im2249.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 1, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2009 ?????? рече: Danijela рече: potrebna mi je ikona sv.Petke u boljoj rezoluciji (za stampu) ako neko ima nek mi posalje ili nek me uputi gde da trazim. hvala! http://days.pravoslavie.ru/Images/im2249.htm hvala ali snasla sam se. inace, za stampu su neophodne mnogo bolje tehnicke karateristike nego sto su potrebne za internet. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Октобар 9, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2009 http://www.ikona-kursk.ru/kat5.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 9, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2009 ?????? рече: http://www.ikona-kursk.ru/kat5.html ??, ???? ?? ???? ?? ??? 0409_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Октобар 19, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2009 konstantin рече: naumzn рече: E vidis ova je ikona malo nejasna meni, iako dobro znam o kojoj je rec.Ovo nije pravoslavni stil, ako moze neko da objasni otkud Zeni epitrahilj i dal moze npr Svetiteljka da ispoveda??? ?...?? ?????? ?? ??? ???? ?????????,???? ?? ?????? ??? ?????? ? ????,?????? ?? ?? ??? ??????? ?????,???? ???? ????????????,??? ? ??? ???? ???????????. "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Октобар 19, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2009 konstantin рече: naumzn рече: E vidis ova je ikona malo nejasna meni, iako dobro znam o kojoj je rec.Ovo nije pravoslavni stil, ako moze neko da objasni otkud Zeni epitrahilj i dal moze npr Svetiteljka da ispoveda??? ?....?? ?????? ?? ??? ???? ????????? ??? ??????? ?????,???? ?? ??? ?????? ?????? ? ????,??? ???? ?? ???? ?? ?? ?????,???? ???? ????????????,??? ? ??? ???? ???????????. "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Октобар 19, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2009 И ја имам исто овакву икону Св. Петке а друга је без овог епитрахиља или шта је већ приказано... My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Октобар 19, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2009 PD рече: ? ?? ???? ???? ?????? ????? ??. ????? ? ????? ?? ??? ???? ?????????? ??? ??? ?? ??? ?????????... ????? ?? ????,???? ?? ???? ?? ???? ??? ??????? 0104_cheesy "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Октобар 19, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2009 Доста њих веруј ми...у мом окружењу већина има само икону светца којег славе и то ти је то, ако и то... My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Октобар 24, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 24, 2009 Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука