Тавита Написано Септембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2009 YOKA је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Септембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2009 YOKA је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Септембар 19, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 19, 2009 Достојнo јест Јако во истину Блажити Тја, Богородицу, Присноблаженују и Пренепорочнују, И Матер Бога нашего, Честњејшују херувим и славњејшују Без сравњенија серафим, Безистљенија Бога Слова рождшују, Сушчују Богородици, Тја, величајем! Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Септембар 19, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2009 Дивна икона. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Септембар 21, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 21, 2009 Рождество Пресвете Богородице Branka9 је реаговао/ла на ово 1 Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Септембар 22, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 22, 2009 Свети Василије Велики Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Септембар 26, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 26, 2009 Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Септембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2009 http://days.pravoslavie.ru/Images/all.htm врло лепо и прегледно! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Септембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2009 potrebna mi je ikona sv.Petke u boljoj rezoluciji (za stampu) ako neko ima nek mi posalje ili nek me uputi gde da trazim. hvala! "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2009 ?????? ??? ?????, ? ???? ?? ?????????? ????? ????? - ???? ?? ???? ???? ?? ???? ?????, ? ??????? ?? ?? ????? ???? ??? ????? ???? ?????? ???? ?? ?????? ? ????? ?? ?? ??? ??????? ????????, ??? ??????? ??? ?? ?? ????? ????? ???????????? ?? ?? ?? ???? ????? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Септембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2009 Nije raspet nego nosi krst... ja imam ikonu ruskih mucenika i na njoj se niko ne moli..ali imaju oreole... ali nemaju svi... ovo je ikona za kelije.... monaska ikona... ono sto je iznad njega tome se moli... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Септембар 30, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 30, 2009 Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Септембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2009 ?????? ??? ?????, ? ???? ?? ?????????? ????? ????? - ???? ?? ???? ???? ?? ???? ?????, ? ??????? ?? ?? ????? ???? ??? ????? ???? ?????? ???? ?? ?????? ? ????? ?? ?? ??? ??????? ????????, ??? ??????? ??? ?? ?? ????? ????? ???????????? ?? ?? ?? ???? ????? Pa nemoj se moliti, vec nek ti sluzi kao podsetnik protiv koga se svi hriscani treba da bore.....Ikona oznacava monahova iskusenja, mada to bi trebalo da vazi i za pravoslavnog hriscanina Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука