Гости Guest Написано Фебруар 27, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2012 Преподобный Марон, пустынник Сирийский Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 27, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2012 Святой благоверный князь Михаил Черниговский и боярин его Феодор Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 28, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2012 Апостол от 70-ти Онисим Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 28, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2012 Апостол от 70-ти Онисим Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 29, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2012 Святые 12 мучеников - Памфил пресвитер, Валент (Уалент) диакон, Павел, Порфирий, Селевкий, Феодул, Иулиан, Самуил, Илия, Даниил, Иеремия, Исаия Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 29, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2012 Преподобный Маруф, епископ Месопотамский Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 29, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2012 Святитель Макарий, митрополит Московский и Коломенский, апостол Алтая Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 1, 2012 Пријави Подели Написано Март 1, 2012 (измењено) Како вам се чини? Св. Василије Острошки. Измењено Март 1, 2012 од Martirije Nadam se da ne zamerate što sam vam fotografiju ovako postavio da se lepo vidi ?! Martirije Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 1, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 1, 2012 Како вам се чини? Св. Василије Острошки. Baš mi se dopada , jel je ova ikona vaš rad? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 1, 2012 Пријави Подели Написано Март 1, 2012 Мој пријатељ је аутор, стварно је нешто посебно. Знао сам да зна да црта и сл. Али овако нешто ни ја сам нисам очекивао Пречника око 20-25цм. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 6, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 6, 2012 http://days.pravoslavie.ru/Images/ii13619&3173.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 6, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 6, 2012 Святые мученики Максим, Феодот, Исихий и святая мученица Асклипиодота Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 6, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 6, 2012 Преподобные исповедники Евгений и Макарий Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 6, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 6, 2012 Святитель Лев, епископ Катанский Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 6, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 6, 2012 Святитель Лев, епископ Катанский Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука