Jump to content

Муамер Зукорлић: Аутономија за Санџак јер је Србија држава српског народа

Оцени ову тему

Solomon Kane

Препоручена порука

Мене је срамота кад видим да неко пљује пљује нашу краљевску породицу!!!  greengrin

ма најбоље да су безгрешни и свети 0304_smile4

Ма најбоље да ми Срби и даље правимо грешке из прошлости.Да заборавимо историју и да јуримо Европу.Пљују по Карађорђу тако,а знамо да су ту титулу носили и Немањићи.Причају сви приче које су им намештене од удбаша и сад су као паметни.

Па јесте најбоље би било,а најбоље би било да се Срби опамете већ једном!

Подели на овим сајтовима

Мене је срамота кад видим да неко пљује пљује нашу краљевску породицу!!!  1405_love

ма најбоље да су безгрешни и свети 319.gif
Ма најбоље да ми Срби и даље правимо грешке из прошлости.Да заборавимо историју и да јуримо Европу.Пљују по Карађорђу тако,а знамо да су ту титулу носили и Немањићи.Причају сви приче које су им намештене од удбаша и сад су као паметни.
ти си стварно човек екстрема, треба ти увек наспрамност да би могао уопште да комуницираш а то је потпуно промашен начин комуникације јер ни не чујеш саговорника него га бојиш и надограђујеш причу како ти одговара својом страшћу ка нечим. слушај и читај аман, не замишљај да сам рекао што нисам.

поготово не о Европи и њиховом начину живота, из које управо долази Александар II Карађорђевић и управо тако размишља.

па прво размисли да ли су Карађорђе и Карађорђевићи светитељи као свети Немања-Симеон и Немањићи редом, па онда стави прст на чело и размисли о реалној а не некој емотивној-без-подршке-разума причи.

стави прст на чело па размишљај, немој да се гардираш јер те нико не напада, нити твоје мале илузије које се дају у даху распршити 1405_love
Подели на овим сајтовима

Мене је срамота кад видим да неко пљује пљује нашу краљевску породицу!!!  smej.gif

ма најбоље да су безгрешни и свети smej.gif
ти си стварно човек екстрема, треба ти увек наспрамност да би могао уопште да комуницираш а то је потпуно промашен начин комуникације јер ни не чујеш саговорника него га бојиш и надограђујеш причу како ти одговара својом страшћу ка нечим. слушај и читај аман, не замишљај да сам рекао што нисам.

поготово не о Европи и њиховом начину живота, из које управо долази Александар II Карађорђевић и управо тако размишља.

па прво размисли да ли су Карађорђе и Карађорђевићи светитељи као свети Немања-Симеон и Немањићи редом, па онда стави прст на чело и размисли о реалној а не некој емотивној-без-подршке-разума причи.

стави прст на чело па размишљај, немој да се гардираш јер те нико не напада, нити твоје мале илузије које се дају у даху распршити smej.gif

Не мислим да ме нико напада,јер овде су сви људи који воле Србију,Србе и добри су људи.Само сам рекао да ме је лично срамота да неко пљује по њима,јер сви пљују,а све је Тито наместио о њима,и сад се неко прави паметан и пљује по њима.  smej.gif немој ме погрешно разумеш  :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

Ја причам о Хришћанима не о "Хришћанима"

не бих седео на Судијином месту  1000000001010
???

Па немој...

Мада слава Богу...довољно је знања да се зна бар основним методама ко је Хришћанин!

Но.1. Да си крштен у ЈЕДНОЈ СВЕТОЈ И АПОСТОЛСКОЈ ЦРКВИ!

Но.2  Да си редован на Литругији...

Но.3 Да постиш и Причешћујеш се!

--------

Бар тако разликујем Хришћане од "хришћана"..а да нисам СУДИЈА!

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Зар ово све нису радили и фарисеји?

Подели на овим сајтовима

објасни му молим те, одо да спијем  1000000001010 prstgore
Подели на овим сајтовима

Нису...

Имаш Св.Оце који јасно говоре о овим стварима...

То што се ти и меда правите неуки...то је ваш проблем..

А мислим да Св.Оци неби били Свети да су били фарисеји...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Нису...

Имаш Св.Оце који јасно говоре о овим стварима...

То што се ти и меда правите неуки...то је ваш проблем..

А мислим да Св.Оци неби били Свети да су били фарисеји...

чак и свети Оци су се по МИЛОСТИ Божјој спасили а не по делима.

по делима спасавање је управо ПАД Адамов.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...