Михајло Написано Децембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2010 Како нема? Је ли праведно да неко у тој држави буде грађанин другог реда и да нема иста права као и остали? Је ли теби то хришћански? Да ли смо ми сви једно у Христу? Да ли само једног Оца имамо сви, без обзира на веру, нацију, боју коже, пол итд.? Ако је неко у тој држави подређен, ти онда гледаш ко је ко, правиш разлику само на основу тога што је неко другачији, а то је супротстављање вољи Божјој, па самим тим та држава се не може назвати хришћанскoм. Хришћанска држава једноставно не може постојати. Ви можете неку државу назвати хришћанском, али онда ви нисте хришћани. Како ти је само пало на памет да је неко грађанин другог реда ако није у могућности да врши јавну функцију..Знам да је за тебе идеал демократије као за многе да ради у државној фирми...али мало сјутра јуначе.. Нико не оспорава никаква људска права... Него немају могућност рада у јавној и државној управи! И пре него што паднеш у неки Кастровски филм..размисли шта куцкам! Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Децембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2010 Е ја молим шабане типа:Зашто је наглашено Србски,а не сви народи? Па човече на шта ти ми личимо.Свака друга држава истиче своју земљу,свака земља је националистичка,једино када је Србија у питању онда је национализам лош.Па зато што нема национализма смо оваква распала земља.Ко пита наше мањине у Хрватској и другим државама,како се третирају Срби у Мађарској,а како Мађари у Србији,како човек у Хрватској не може да да крв јер је његова крв Србска и не треба да се меша са Хрватском?Зашто се тамо не борите за права.СрБија је пре свега за СрБе,а сви остали народи су добро дошли и примићемо их као и увек!Доста више са тим минусима,кад остале земље су ригорозније од нас!Ви нас доводите до овога са овом демократијом.Да је монархија друге би ви песме певали! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дете Апокалипсе Написано Децембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2010 Како нема? Је ли праведно да неко у тој држави буде грађанин другог реда и да нема иста права као и остали? Је ли теби то хришћански? Да ли смо ми сви једно у Христу? Да ли само једног Оца имамо сви, без обзира на веру, нацију, боју коже, пол итд.? Ако је неко у тој држави подређен, ти онда гледаш ко је ко, правиш разлику само на основу тога што је неко другачији, а то је супротстављање вољи Божјој, па самим тим та држава се не може назвати хришћанскoм. Хришћанска држава једноставно не може постојати. Ви можете неку државу назвати хришћанском, али онда ви нисте хришћани. Како ти је само пало на памет да је неко грађанин другог реда ако није у могућности да врши јавну функцију..Знам да је за тебе идеал демократије као за многе да ради у државној фирми...али мало сјутра јуначе.. Нико не оспорава никаква људска права... Него немају могућност рада у јавној и државној управи! И пре него што паднеш у неки Кастровски филм..размисли шта куцкам! Зашто не прочиташ шта пишем? Ја све време говорим о појму хришћански, ништа више. Ја нисам говорио о томе да ли је твоја идеја лоша или добра, само покушавам да објасним да јој је погрешан назив, што сам и учинио, аргументима. Та твоја држава може бити нова-стара Византија, нова-стара Србија, али никако хришћанска. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВладаВ Написано Децембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2010 АВЕ СЕРБИА, ако неко не може да врши неку јавну функцију због своје вере, онда су њему угрожена грађанска и људска права. То ти је то. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Децембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2010 АВЕ СЕРБИА, ако неко не може да врши неку јавну функцију због своје вере, онда су њему угрожена грађанска и људска права. То ти је то. Па баш су Србима угрожена права у сопственој држави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Децембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2010 АВЕ СЕРБИА, ако неко не може да врши неку јавну функцију због своје вере, онда су њему угрожена грађанска и људска права. То ти је то. Како?Јел му неко брани да исповеда своју неверу? Јел му ко брани да ради? Јел му ко угрожава живот? Ај ти мени реци која су то људска права која су угрожена ако му недам да обавља државну функцију? Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Децембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2010 Па баш су Србима угрожена права у сопственој држави.Па о томе и причам..Срби су народ угрожени у својој држави.. БГ пашалуку... па после у окупираним деловима Србије малте не немамо ни основна шрава на живот... А да не говорим даље! Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2010 Е ја молим шабане типа:Зашто је наглашено Србски,а не сви народи? Па човече на шта ти ми личимо.Свака друга држава истиче своју земљу,свака земља је националистичка,једино када је Србија у питању онда је национализам лош.Па зато што нема национализма смо оваква распала земља.Ко пита наше мањине у Хрватској и другим државама,како се третирају Срби у Мађарској,а како Мађари у Србији,како човек у Хрватској не може да да крв јер је његова крв Србска и не треба да се меша са Хрватском?Зашто се тамо не борите за права.СрБија је пре свега за СрБе,а сви остали народи су добро дошли и примићемо их као и увек!Доста више са тим минусима,кад остале земље су ригорозније од нас!Ви нас доводите до овога са овом демократијом.Да је монархија друге би ви песме певали! грешиш синко.свака држава треба да буде патриотистичка а не националистичка. ако је националистичка онда је само корак од нацизма и тираније конститутивног народа над свима осталима слабијим - да, то подразумева и ''ширење'' граница реципроцитет је врста освете, а само је Богу остављена освета да би се могла задовољити правда. људска правда захтева умирење у крви, оку или зубу - ништа мање. а то води до дрвета, конопца и ексера. монархија је удављена у Србији са кукавичким краљем и никад се неће опоравити од такве ране у ребрима, ма колико се његови потомци трудили. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2010 грађанским. то што је имало званичан статус државне религије нема везе јер је православље имало исти статус као друге религије у тој држави, само су верници престали да бивају прогоњени. иначе, све државе, па и Србија, су засноване на хришћанским приницпима 10 заповести тако да ти то и није неки аргумент. smej.gifјел ти то Брате озбиљно? Де Србине..мало елементарног знања.. Апостоли су рушили паганске храмове и градили Цркве..док су императори још и давали паре за Цркве... Слава Богу да је тако! Али то су чињенице... Хришћанство је било ДРЖАВНА РЕЛИГИЈА..и остали су нормално имали право да буду јудејцу, пагани и шта све не... Али нису могли напредовати и бити битан фактор у било чему....аку нису били Хришћани... ајд ако ти тако кажеш по тој логици и Србија је хришћанска држава. 4chsmu1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Децембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2010 Е ја молим шабане типа:Зашто је наглашено Србски,а не сви народи? Па човече на шта ти ми личимо.Свака друга држава истиче своју земљу,свака земља је националистичка,једино када је Србија у питању онда је национализам лош.Па зато што нема национализма смо оваква распала земља.Ко пита наше мањине у Хрватској и другим државама,како се третирају Срби у Мађарској,а како Мађари у Србији,како човек у Хрватској не може да да крв јер је његова крв Србска и не треба да се меша са Хрватском?Зашто се тамо не борите за права.СрБија је пре свега за СрБе,а сви остали народи су добро дошли и примићемо их као и увек!Доста више са тим минусима,кад остале земље су ригорозније од нас!Ви нас доводите до овога са овом демократијом.Да је монархија друге би ви песме певали! грешиш синко.свака држава треба да буде патриотистичка а не националистичка. ако је националистичка онда је само корак од нацизма и тираније конститутивног народа над свима осталима слабијим - да, то подразумева и ''ширење'' граница greengrin реципроцитет је врста освете, а само је Богу остављена освета да би се могла задовољити правда. људска правда захтева умирење у крви, оку или зубу - ништа мање. а то води до дрвета, конопца и ексера. монархија је удављена у Србији са кукавичким краљем и никад се неће опоравити од такве ране у ребрима, ма колико се његови потомци трудили. тај краљ којег ти називаш "кукавичким" је био дјете под патронатом које је радило шта му се каже, зар ти Србине брате не би желио да на чело СРПСКЕ државе дође СРПСКИ КРАЉ?! какав смо ми народ говоре и ове твоје ријечи, замисли само шта би ти један Енглез рекао када би у негативном контексту поменуо Краљицу, код нас може како ко хоће, то нам се ваљда увукло под кожу док смо живјели под оним ђаволима. немој молим те да сада наспуте оне комунистичке флоскуле типа "какав Српски краљ , такав му је и српски језик" итд Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2010 Е ја молим шабане типа:Зашто је наглашено Србски,а не сви народи? Па човече на шта ти ми личимо.Свака друга држава истиче своју земљу,свака земља је националистичка,једино када је Србија у питању онда је национализам лош.Па зато што нема национализма смо оваква распала земља.Ко пита наше мањине у Хрватској и другим државама,како се третирају Срби у Мађарској,а како Мађари у Србији,како човек у Хрватској не може да да крв јер је његова крв Србска и не треба да се меша са Хрватском?Зашто се тамо не борите за права.СрБија је пре свега за СрБе,а сви остали народи су добро дошли и примићемо их као и увек!Доста више са тим минусима,кад остале земље су ригорозније од нас!Ви нас доводите до овога са овом демократијом.Да је монархија друге би ви песме певали! грешиш синко.свака држава треба да буде патриотистичка а не националистичка. ако је националистичка онда је само корак од нацизма и тираније конститутивног народа над свима осталима слабијим - да, то подразумева и ''ширење'' граница 0110_hahaha реципроцитет је врста освете, а само је Богу остављена освета да би се могла задовољити правда. људска правда захтева умирење у крви, оку или зубу - ништа мање. а то води до дрвета, конопца и ексера. монархија је удављена у Србији са кукавичким краљем и никад се неће опоравити од такве ране у ребрима, ма колико се његови потомци трудили. тај краљ којег ти називаш "кукавичким" је био дјете под патронатом које је радило шта му се каже, зар ти Србине брате не би желио да на чело СРПСКЕ државе дође СРПСКИ КРАЉ?! какав смо ми народ говоре и ове твоје ријечи, замисли само шта би ти један Енглез рекао када би у негативном контексту поменуо Краљицу, код нас може како ко хоће, то нам се ваљда увукло под кожу док смо живјели под оним ђаволима. немој молим те да сада наспуте оне комунистичке флоскуле типа "какав Српски краљ , такав му је и српски језик" итд знаш шта, између осталог, волео бих да су барем научили језик за ово време колико су ту, за почетак. имам другара амера који је ту две године а зна течно српски а реч није знао да бекне. човек не уме да проговори просто проширену реченицу аман. и где је ту српски краљ, на енглеском менталитету?јел можеш барем да се похвалиш да говориш из личног искуства са престолонаследником? или кад се човек позабавио политиком мало, да се покаже ко баја који је дошао да уради нешто за ову земљу а не само за себе? махо би и ја тако, да сам на његовом месту. ха чуј, човек је завршио елитну војну школу 0110_hahaha мош мисити, енглези баш воле краљицу, дај прошетај мало до Британије комунисти су људи, а не ђаволи. овако како стоје ствари сад, ни за живу главу ми не би пало на памет да се срамотим и китим таквим избором. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Децембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2010 твом другару боље иду језици... није проблем у језику порблем је што смо сви поготово ви мало старији комунистички затровани на овај или онај начин хтјели то признати или не... то доказују и ове твоје ријечи "српски краљ" на " енг менталитету" јест он сам није хтио да се врати и намјерно је оставио ссаму СРбију па је Тито био владар спаситељ... а шта је требало да заврши или упише да студира можда Филозофију на БГУ-ту, тих година?? како неко да буде "баја" кад га са свих страна ударају по прстима куд год да мрдне, наравно осим наше Свете Цркве. питаш ли се што је ЊКВ Принц Престолонаследник у својим годинама, што лијепо не буде "БАЈА" прогласи се преко ноћи за Краља Србије у јулу региструје партију , почне да лобира и у октобру узме изборе и Србија МОНАРХИЈА .... на би највише волио овакав сценарио.. али не иде то тако брате драга што се тиче комуниста ако ти смета како сам их назвао ево исправићу се КОМУНИСТИ СУ ЉУДИ у којима обитава САТАНА!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Децембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2010 ајд ако ти тако кажеш по тој логици и Србија је хришћанска држава. Е бре Милане Брате...Па читао си о историји Хришћанства... А Србија нема Хришћанску већину...а још мање власт... Синоћ би у продавници једва нађох неки посни слаткиш (жена ми наредила 4chsmu1 ) нема па нема... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВладаВ Написано Децембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2010 Ај ти мени реци која су то људска права која су угрожена ако му недам да обавља државну функцију Грађанско право да бира и да буде биран. Самим тим није равноправан са другима пред законом, због вероисповести. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дете Апокалипсе Написано Децембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2010 немој молим те да сада наспуте оне комунистичке флоскуле типа "какав Српски краљ , такав му је и српски језик" итд Језик је основа сваке културе. Чији је он краљ ако не зна српски језик? Срамота је кад обичан србин, грађанин, заборави свој језик, а камоли краљ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука