Jump to content

Шта мислите какву особу крије АВАТАР изнад?

Оцени ову тему

Jefimija

Препоручена порука

Неког ко је у души и даље дете које стреми ономе што је  " с оне стране дуге ".

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Неког ко је у души и даље дете које стреми ономе што је  " с оне стране дуге ".

како погоди!!!

Исти одговор, можда си несвјесно описла и свој лик иза овог аватара, а и прошли је био сличан. t4431

Господе, буди милостив мени грешној.

Подели на овим сајтовима

можда си несвјесно описла и свој лик

Није несвесно, него сличан сличног препознаје.  0442_feel :drugarstvo: grouphug1 

А мој аватар је моје сунашце, мој Павличак, један веееелики дечко ког чувам док му мама и тата раде и док не крене у вртић, и који ме зове "Лидијооооо". bighugbighug

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

• 5 months later...

Добра мајка, супруга и пријатељ. (толико сам схватио до сада)

Подели на овим сајтовима

Добра мајка, супруга и пријатељ. (толико сам схватио до сада)

Срђо, диван момак! Свака би га мајка за зета! :) :) :) 

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

И на основу аватара, и на основу постова госпоје повр' овог мог писанија, ценим да се ради о персони која (ни)је ни на небу, ни на земљи, која овог трена може да измлати неког дрзника који малтретира неког слабијег од себе, а већ следећег да се расплаче због пужа којег је случајно нагазила; може да буде ауторитет кад се наоштри ( што мислим да се веоооома ретко дешава, и кратко је држи), а може са клинцима да се блесави и прави циркус. И мислим да је често тужна, и мислим да ми је мЛоооого драга, и баш је волем.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

И на основу аватара, и на основу постова госпоје повр' овог мог писанија, ценим да се ради о персони која (ни)је ни на небу, ни на земљи, која овог трена може да измлати неког дрзника који малтретира неког слабијег од себе, а већ следећег да се расплаче због пужа којег је случајно нагазила; може да буде ауторитет кад се наоштри ( што мислим да се веоооома ретко дешава, и кратко је држи), а може са клинцима да се блесави и прави циркус. И мислим да је често тужна, и мислим да ми је мЛоооого драга, и баш је волем.

da dodam, odlican je  slikanje

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

@@Лидија Миленковић,

Хвала ти Лидија! А ја мислим да ћу се због овог твог писанија расплакати баш онако својски! Души одушка дати! :)

Ово су јако лијепе ријечи! Хвала ти! А сад одо да плачем! :(:) 

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

@,

Теоложе горепоменути, мислим да си се малко зафркнуцнуо, јер се поглед мог аватара не поклапа са оним што си написао 301 :laugh: :cheesy2: :bla:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...