Јадранка-Дервента Написано Децембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 Њежна мајка. ПС. све Бобе, које знам, су њежне мајке. Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Децембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 Неког ко је у души и даље дете које стреми ономе што је " с оне стране дуге ". keka, Драшко and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 3 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Децембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 Неког ко је у души и даље дете које стреми ономе што је " с оне стране дуге ". како погоди!!! Исти одговор, можда си несвјесно описла и свој лик иза овог аватара, а и прошли је био сличан. t4431 Драшко and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Децембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 можда си несвјесно описла и свој лик Није несвесно, него сличан сличног препознаје. 0442_feel grouphug1 А мој аватар је моје сунашце, мој Павличак, један веееелики дечко ког чувам док му мама и тата раде и док не крене у вртић, и који ме зове "Лидијооооо". bighugbighug keka, Драшко, Јадранка-Дервента and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Децембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 Dobrog ortaka. Лидија Миленковић and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 reperka Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Само Нада Написано Децембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 Занимљиву особу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Децембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 reperka Boro, Boro ... u ovim godinama 0102_laugh w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јун 11, 2013 Пријави Подели Написано Јун 11, 2013 Добра мајка, супруга и пријатељ. (толико сам схватио до сада) Биљана and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јун 11, 2013 Пријави Подели Написано Јун 11, 2013 Добра мајка, супруга и пријатељ. (толико сам схватио до сада) Срђо, диван момак! Свака би га мајка за зета! :) Таша, Sophrosyne, Ignjatije and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јун 11, 2013 Пријави Подели Написано Јун 11, 2013 И на основу аватара, и на основу постова госпоје повр' овог мог писанија, ценим да се ради о персони која (ни)је ни на небу, ни на земљи, која овог трена може да измлати неког дрзника који малтретира неког слабијег од себе, а већ следећег да се расплаче због пужа којег је случајно нагазила; може да буде ауторитет кад се наоштри ( што мислим да се веоооома ретко дешава, и кратко је држи), а може са клинцима да се блесави и прави циркус. И мислим да је често тужна, и мислим да ми је мЛоооого драга, и баш је волем. keka, Јадранка-Дервента, Таша and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јун 11, 2013 Пријави Подели Написано Јун 11, 2013 Da se pravim da ne znam ništa o osobi iznad rekao bih da mi je taj pogled vrlo upadljiv...kao da čezne za nekim, nečim. Tužna, treba joj uteha. Биљана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јун 11, 2013 Пријави Подели Написано Јун 11, 2013 И на основу аватара, и на основу постова госпоје повр' овог мог писанија, ценим да се ради о персони која (ни)је ни на небу, ни на земљи, која овог трена може да измлати неког дрзника који малтретира неког слабијег од себе, а већ следећег да се расплаче због пужа којег је случајно нагазила; може да буде ауторитет кад се наоштри ( што мислим да се веоооома ретко дешава, и кратко је држи), а може са клинцима да се блесави и прави циркус. И мислим да је често тужна, и мислим да ми је мЛоооого драга, и баш је волем. da dodam, odlican je slikanje "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јун 11, 2013 Пријави Подели Написано Јун 11, 2013 @@Лидија Миленковић, Хвала ти Лидија! А ја мислим да ћу се због овог твог писанија расплакати баш онако својски! Души одушка дати! Ово су јако лијепе ријечи! Хвала ти! А сад одо да плачем! Драшко, Лидија Миленковић and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 3 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јун 11, 2013 Пријави Подели Написано Јун 11, 2013 @, Теоложе горепоменути, мислим да си се малко зафркнуцнуо, јер се поглед мог аватара не поклапа са оним што си написао 301 :laugh: :cheesy2: :bla: Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука