Jump to content

Шта мислите какву особу крије АВАТАР изнад?

Оцени ову тему

Jefimija

Препоручена порука

veoma pronicljivu osobu :lol:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

аватар крије навијену бабетину која није променила фризуру од 1988. године а узурпирала је модни поглед на свет :D

особу иза аватара знам, ал не смем ништа да кажем иначе би ме ома пошјекла greengrin greengrin greengrin

Подели на овим сајтовима

brutalni manijak u kojeg mozes imati poverenja 0110_hahaha

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1338507707' post='650102]

аватар крије навијену бабетину која није променила фризуру од 1988. године а узурпирала је модни поглед на свет :D

особу иза аватара знам, ал не смем ништа да кажем иначе би ме ома пошјекла greengrin greengrin greengrin

Samo me kritikujes 301 greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin

Подели на овим сајтовима

Хоће да изађе из сенке родитеља.

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...