Jump to content

Digitalni andjeo je glupost

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

• Одговори 56
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Де као човек који себе сматра ИТ инжењером..реци на којим си пројектима радио...и чега си тачно инжењер...

Па да наставимо са овом полемиком!

Kakve to veze ima sa temom?

Dakle da je ovo zakljucio neko bez osnovne skole onda to ne bi bila validna primedna?

Staviti primedbu na tvrdnju da je computer=666 i da to odmah pokazuje da je u sluzbi satane zahteva

bilo kakvu strucni spremu? Ili mozda elementarnu zdravu ljudsku logiku???

Ko li je tebe pustio da radis to umrezavanje kad zakljucujes na ovako haotican nacin.

Za projekte ako ti treba nesto raditi slobodno se javi, freelancer sam pa cemo se dogovoriti za sta

god ti jhe potrebno.

Подели на овим сајтовима

Де као човек који себе сматра ИТ инжењером..реци на којим си пројектима радио...и чега си тачно инжењер...

Па да наставимо са овом полемиком!

Kakve to veze ima sa temom?

Dakle da je ovo zakljucio neko bez osnovne skole onda to ne bi bila validna primedna?

Staviti primedbu na tvrdnju da je computer=666 i da to odmah pokazuje da je u sluzbi satane zahteva

bilo kakvu strucni spremu? Ili mozda elementarnu zdravu ljudsku logiku???

Ko li je tebe pustio da radis to umrezavanje kad zakljucujes na ovako haotican nacin.

Za projekte ako ti treba nesto raditi slobodno se javi, freelancer sam pa cemo se dogovoriti za sta

god ti jhe potrebno.

Пажљиво читај шта пишем...

Има неких промашаја...али је суштина управо та...која јесте показана као опасност кроз те документарце..

Када неко ко је сатаниста, илуминат и масон..ради на томе да пороби свет..користећи при томе сву технологију...и та технологија коју користи постаје део тог демонског плана..

Ако је читава светска индустрија под капом илумината...можемо слободно закључити да сваки њихов корак иде у циљу остварења њихових циљева...

Било да је реч о фармацеутској индустрији, ИТ индустрији и сл...

Тако за лаике рачунар пиостаје звер...посебно за старце пустињаке који нису видели ни дигитрон...а имли су визију о север сали...или дата центру..који корите илуминати за контролу становника..

Како они другачије да обајсне ствар...

И никако да ми кажеш која грана ИТ индустрије?

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Uuuuuuu al si ti bratac zaglibio u te iluminate.

Pa onda je isto toliko u sluzbi Boga jer mnogi ljudi koriste istu tu tehnologiju za dobrobit drugih ljudi. Onda

je deo i Bozijeg plana.

Ili mozda ako razmislimo racionalno na jednu sekundu dolazimo do zakljucka da racunar nije ni demonski ni

pobozan nego su ljudi koji ga koriste nagnjeni ili zlu ili dobru. Ko se kome privoli carstvu.

Programiranje, php+mysql razvoj, obican koder freelancer.

Подели на овим сајтовима

Pa onda je isto toliko u sluzbi Boga jer mnogi ljudi koriste istu tu tehnologiju za dobrobit drugih ljudi. Onda

je deo i Bozijeg plana.

Ili mozda ako razmislimo racionalno na jednu sekundu dolazimo do zakljucka da racunar nije ni demonski ni

pobozan nego su ljudi koji ga koriste nagnjeni ili zlu ili dobru. Ko se kome privoli carstvu.

Ja sam resio da odsecem desnu ruku da mi ne stave zig. Za svaki slucaj...

Ali nemam ideju sta sa celom? Malo mi je puno da odfikarim i glavu....

Pomagajte.

greengrin :291291291: :291291291: :291291291:

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

je deo i Bozijeg plana.

Нисам ја заглибио у илуминате..него на моју жалост открио сам чим се баве..

0212_rolleyes

Ти Србине једноставно не читаш моје поруке..

Управо то сам и рекао...али и додао да старац пустињак који је само видео дигитрон у животу..другачије није могао да искаже своје виђење....

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Samo sto ja nisam citirao pustinjake nego Marka Bulata.

Па човек је лаик..и читао Оце..па се повезао на тему...

Шта очекујеш..

Али треба човеку објаснити како ферцера ..а не ругати се!

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Samo sto ja nisam citirao pustinjake nego Marka Bulata.

Па човек је лаик..и читао Оце..па се повезао на тему...

Шта очекујеш..

Али треба човеку објаснити како ферцера ..а не ругати се!

Stvar je u tome sto se on sam sebi narugao kad je kao hriscanin krenuo od numeroloskih proracuna

kao tacnih da zakljucuje nesto.

Подели на овим сајтовима

Ево пар занимљив документараца о храни...

Јес Алекс Ђоунс...али је добро одрађен!

http://www.youtube.com/watch?v=Oe-CxnU-hFE

А ово су два Руска!

http://www.youtube.com/watch?v=sjt6JiJZzZQ

http://www.youtube.com/watch?v=qBOIWYzzTOQ

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Брате Аквилио, не замјери, али Марко Булат ти може бити учитељ живота. prstgore

ја бих волео за 33. рођендан да ти поклоним малу књижицу свих твојих умотворина које си до сад исписао на нашем форуму  smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif
Подели на овим сајтовима

Колико пута треба поновити да се ласером не може ништа испистивати по телу!!! Ласери могу бити читачи, или кад пишу нешто по нечем, онда брајко добро прже. Дакле присати нешто ласером по телу, значило би спржити кожу или убити човека дословно.

ај да занемаримо ову беспризорну будалаштину од ''дигимона'' за трен.

ласером се може исписивати по телу, практично тетовирати унутрашњи слој коже а да се спољашњи не повреди.

ласер у сваком деведе резачу који пржи дуал лејер деведеове то доказује и ради.

овима што се ложе ко вуруне на ''дигимона'':

ај што се играте са вуруном и што сте своје лепе беле одоре упрљали угљевљем страсти него очигледно превише гледате теве, а кад га гледате не гледате душекористан садржај већ се товите отровима духовног измета разних врста. замолио бих вас ко брат да искулирате мало теве, барем на 40 дана и сигуран сам да ће вам се ум прочистити од лудих идеја, поготово од ''дигимона''.

ал постите како треба, пуштајте да излази тај отров из вас, зна се куда - у тоалету.

е да, и немојте другима да саопштавате своју срамоту да верујете у дигимона, људи ће вас у најмању руку чудно гледати  smej.gif

smej.gif

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...