Jump to content

Digitalni andjeo je glupost

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

Вероватно је са сплава дошао на снимање емисије!  0409_feel

http://www.svetigora.com/node/5903

Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 56
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Док ви слушате неке алкохоличаре и педофиле, ја слушам овог православног пјевача crvenilo

Ево ово све говори о Марку Булату:

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

Док ви слушате неке алкохоличаре и педофиле, ја слушам овог православног пјевача crvenilo

Ево ово све говори о Марку Булату:

Обично не улазим у овакве расправе, али брате драги кажи ти мени да ли су Бетовен, Моцарт и Чајковски алкохоличари и педофили?

Подели на овим сајтовима

@Pantelejmon

Zar ne znas da je mocart bio mason i rimokatolik?? Pa kako mozes voleti te zvuke judeomasonskih kompozitora?

smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif

A jos je mocart pisao latinicom a lepo kaze Narko bulat "necu da pisem latinicom nismo mi latini nego pravoslavni Srbi."

0409_feel crvenilo crvenilo crvenilo joooj 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh smej.gif

Verovatno je i srednju skolu zavrsio na splavovima.

Подели на овим сајтовима

Брате Аквилио, не замјери, али Марко Булат ти може бити учитељ живота. :291291291:

Када сам рекао да слушате алкохоличаре и педофиле мислио сам на већину србскога народа (не баш на вас појединца јер незнам шта слушате). Није ни то проблем, али Марко је спрам осталих пјевача Епископ :cmizdrenje:

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

@Pantelejmon

Zar ne znas da je mocart bio mason i rimokatolik?? Pa kako mozes voleti te zvuke judeomasonskih kompozitora?

smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif

A jos je mocart pisao latinicom a lepo kaze Narko bulat "necu da pisem latinicom nismo mi latini nego pravoslavni Srbi."

:291291291: 0409_feel joooj:( :( 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Verovatno je i srednju skolu zavrsio na splavovima.

smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif

Како сам то могао да заборавим - масон и римокатолик!  :cmizdrenje: Вероватно није ни био вундер-кид него су га масони прогурали!  0110_hahaha 0110_hahaha

Од сад га не волим више!  1414_feel

Подели на овим сајтовима

Брате Аквилио, не замјери, али Марко Булат ти може бити учитељ живота. :291291291:

Када сам рекао да слушате алкохоличаре и педофиле мислио сам на већину србскога народа (не баш на вас појединца јер незнам шта слушате). Није ни то проблем, али Марко је спрам осталих пјевача Епископ :cmizdrenje:

Мени се учини брате да си директно прозвао мене цитирајући моју поруку а шта мој срПски народ слуша....то је друга ствар!  0409_feel

Подели на овим сајтовима

Daleko lepa kuca takvim "uciteljima zivota" kao sto je Marko Bulat. Ja znam da Vanja voli da dovodi

razne disidente u svoju emisiju da zabavlja narod ali kud nadje ovog nesretnika sto dve cise

nemoze da sastavi.

E kompjuter odmah pokazuje da je su sluzbi satane. :(-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=':cmizdrenje:' /> :(-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=':291291291:' /> 0110_hahaha-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='0409_feel' /> 0110_hahaha-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='joooj' />

Подели на овим сајтовима

Daleko lepa kuca takvim "uciteljima zivota" kao sto je Marko Bulat. Ja znam da Vanja voli da dovodi

razne disidente u svoju emisiju da zabavlja narod ali kud nadje ovog nesretnika sto dve cise

nemoze da sastavi.

E kompjuter odmah pokazuje da je su sluzbi satane. 0110_hahaha-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='joooj' /> 0110_hahaha-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=':(' /> 0110_hahaha-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=':(' /> 0110_hahaha-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' />

:cmizdrenje:

Гледао сам када је доводио неког лудака који прича са ванземаљцима преко конзерве!  0409_feel

Мора да је гледао Мирољубова предавања! :291291291:

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Није наш животни циљ да чекамо антихриста, већ да се спасемо и да тежимо ка животу вечном!!

:drugarstvo:

Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог.

Псал., 45:10

Подели на овим сајтовима

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH pogledajte ovog lika, heroj splavova, Marko Bulat o svetskoj zaveri. E ovakvi

likovi smisljaju i prave te digitalne andjele i tome slicne gluposti.

Evo sta kaze medju ostalom "Papa Jovan Pavle II po numeroloskom prevodu znaci 666 isto tako kompjuter

napisan engleski kao computer=666 i time odmah pokazuje da je u sluzbi satane."

Hahahhaahahahahha :( facenew22222222 facenew22222222 0110_hahaha 0110_hahaha 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh smej.gif smej.gif smej.gif

Znaci ROFL sta drugo reci nego Narko Bulat.

Де као човек који себе сматра ИТ инжењером..реци на којим си пројектима радио...и чега си тачно инжењер...

Па да наставимо са овом полемиком!

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Elektronski Logor #1 А шта мислите о "Електронски логор" ?

Дигитални анђео и електронски логор су вредни за погледати...

Јесте да имају неких неправилности...али убадају у суштину....и показују стварну претњу свету...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...