Милан Меденица :) Написано Јул 22, 2009 Пријави Подели Написано Јул 22, 2009 http://www.politika.rs/rubrike/vesti-dana/NASA-zbog-shtednje-izbrisala-snimak-sa-Meseca.lt.html укратко, НАСА је издвојила одређене (смешне) финансије за обнову снимка, али нигде не могу да га нађу, баш на 40. годишњицу, опростићете ми за наводнике, "слетања" на Месец ... која фарса navijanje такође локални медији су имали да изјаве НИШТА по том питању ... http://edition.cnn.com/2009/TECH/space/07/16/nasa.videos/index.html#cnnSTCText http://www.cbsnews.com/stories/2009/07/16/tech/main5165277.shtml http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/8155045.stm само објашњење је за замислити се над собом. klapklap клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 30, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јул 30, 2009 уууу одличан потез, свака част, јако добро за дијалог ... хоћеш да промениш име теми у верујете ли да су Амери слетели на Месец? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Јул 30, 2009 Пријави Подели Написано Јул 30, 2009 Nikada nisam verovala da su sleteli na mesec Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ристМико Написано Јул 30, 2009 Пријави Подели Написано Јул 30, 2009 ПОГЛЕДАЈТЕ СНИМАК СА РТС-а Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 31, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јул 31, 2009 шта ви мислите и зашто то мислите, да ли су Амери слетели на Месец? молим да обавезно и образложите, макар то вама изгледало као глупо објашњење ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
fsa Написано Јул 31, 2009 Пријави Подели Написано Јул 31, 2009 Ja i inače nisam sklon da olako verujem u razne teorije zavere, pa tako i u ovom slučaju. Verujem da se Ameri jesu spustili na Mesec, i da tu nisu mogli da obmanu čitav svet, a posebno ne SSSR. Uostalom, nedavno sam čitao članak koji potvrđuje da niko od ozbiljnih ruskih naučnika ne sumnja u to. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Јул 31, 2009 Пријави Подели Написано Јул 31, 2009 sećam se snimka kao da ga danas gledam, tada sam verovala, danas..ne znam ne verujem, nekako mi je neverovatno da nešto što su uspeli tada ne mogu da ponove nikada više..mislim da su sve tajne sakrivene u našem Um-u Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јул 31, 2009 Пријави Подели Написано Јул 31, 2009 ма шта има везе за обичан светјал су слетелијал нису слетели...мора да су се такмичили са Русима... Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 31, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јул 31, 2009 Ja i ina?e nisam sklon da olako verujem u razne teorije zavere, pa tako i u ovom slu?aju. Verujem da se Ameri jesu spustili na Mesec, i da tu nisu mogli da obmanu ?itav svet, a posebno ne SSSR. Uostalom, nedavno sam ?itao ?lanak koji potvr?uje da niko od ozbiljnih ruskih nau?nika ne sumnja u to. ????? ?? ?? ??????? ??????, ??????? ???? ??????? ????, ???? ???? ? ???????? ?????????? ???? ?? ????? ????????. ????? ?? ??? ?? ? ????? ?? ??????? ????? ?????????? ???? ?? ??????? ??? ???? ?????? ?? ???. ??? ????? ??? ?????? ???? ?? ???? ???????? ????? ???????? "???????". ?? ?? ?? ?? ???? ??????? ??? ??, ?? ?????? ???? ?????????? ???? ?????, ????? ? ?????, ??? ???? ?????? ?? ???? ???????? ?????????, ??? ?? ???? ????? ??????? ?????? ??????. ??, ???? ???? ?? ??????? ?? ?????????? ?? ???? ? ????? ???? ???? ??? "???????????", ?? ????, ??? ?? ???. ????? ?? ???? ????, ???? ??? ?? ??? ??????, ????, ?????? ??? ??. ??? ???, ????? ??? ???? ???? ?? ??????? ????, ??' ????? ?????????? ????, ?? ?? ????? ? ???? ????? ? ?????????? ?? ?? ?????? ?? ??????? ?? ?? ???? ?????? ?? ?????? ???? ?? ?????? ????? ??????????. ?? ?? ?? ??? ???? ???? ??? ?? ??????? ?????????????? ??????, ??' ?? ???? ?? ????? ??? ?? ?? ??? ? ?? ?? ??????? ?????? ?? ?? ????????? ????????? ? ?? ????? ?? ???? ?? ???? ????????? ?????????? (?????? ?? ????????? 1986. ? ????? ?? ????? ?? ???? ? ?????? ?? ???? ???????? ???? ?? ?? ?? ??? ???? ???????? ?? ????? ????????? ??????????), ????? ?? ??????? ?? ??????? ????????? ????????? ??????? ??????? ????????? ?? ??? ????? ?? ???????? ? ?? ?????, ????? ??????? ??????? ?? ?? ????? ??? ???? ?? ?? ''???????'' ? ?? ''???????''. ???? ????? ?? ?????????? ?? ????? ???? ????????, ??? ?? ?? ???? ???? ????????, ?? ?? ????? ????? ??????? ????? ??????????? ????? ?? 1969. ?????? (???? ??? ????????? ????????? 1975.) ? ?? ?? ?? ??? ???????? ???? ???????? ???? ?? ???????? ?????????? ?? ???? ?????? ?????? ????. US Rocket To Fly With Russia Engine (??? ?????? ???? ?? ?????? ???????) 2000. ?????? http://www.highbeam.com/doc/1P1-26613625.html ? ??? ????? ???? ?? ?????????? ???? ????? ?????? ?? ?????????? (???????? ????? ?????? ??????????) ?? ????????? http://www.lr.tudelft.nl/live/pagina.jsp?id=dc520af7-b630-4c7c-a4ce-085bad1c60e1〈=en ?????? ?? ?????? ?????: ''The performance difference is explained from that the Russians use a much higher chamber pressure, which allows for a higher (geometric) expansion ratio and hence a higher exhaust velocity. The higher chamber pressure is possible, because the Russians apply a closed cycle system to drive the pumps, whereas the US designs are based on a gas-generator cycle.'' ??? ??????: ??????? ? ??????????? ????????? ?? ? ???? ??? ???? ??????? ?????? ???? ???????? ? ?????? (?? ??????????, ????. ????.), ??? ????????? ???? (????????????) ??????????? ????? ? ????? ??? ???? ??????? ?????? (????? ??? ???? ???????, ????. ????.). ???? ??????? ???????? ?? ?????, ???? ??? ???? ????????? ????????? ?????? ?? ????? ?????, ??? ?? ???????? ?????? ??????? ?? ??????? ???-?????????? (????????? ????????, ????. ????.). ???????? ?????? ?????????? ??????? ???????? ?????????? http://www.aero.org/publications/crosslink/winter2004/03_sidebar3.html клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 31, 2009 Пријави Подели Написано Јул 31, 2009 Ако су Американци пре 40 година ишли на месец онда би ми данас ишли на летовање на ту планету.Ја мислим ,с обзиром колико наука напредује,да је не могуће да после тога нико није отишао поново а прошло је 40 година. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Август 3, 2009 Пријави Подели Написано Август 3, 2009 јес а осим тога је било ту разних нелогичности... као из оних серија о грешкама са снимања филмова кад се види реклама за кока-колу у неком "старом" филму... 1312_womens Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 3, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 3, 2009 маааа неке од фотки су крајње смешне, поготово оне са ЦРНИМ небом, чак и за технологију оних времена. да поменем и "рачунаре" које су употребљавали за слетање који је отказао на пола пута до површине Месеца, кренувши да избацује погрешне и контрадикторне податке, Нил Армстронг је Лунарни модул РУЧНО примесечио (пошто не може да се каже приземљио 0409_feel ) да не помињем одела која су користили и која једноставно нису могла да их заштите од количине радиоактивности која је природна од Сунца, чак и на раздаљини од 8 светлосних секунди. кренули би да губе разум од болова већ на Месецу, док би стигли до Земље, отпадали би им делови коже од крајњих степена радиоактиних опекотина. такође и путовање сигнала које су добијали са Земље, и снимак силаска ''Нила Армстронга'' који изговара чувену реченицу. уствари Баз Олдрин којег снима Нил Армстронг. и тако даље ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 6, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 6, 2009 мало копи пејст, ал ручно http://englishrussia.com/?p=1614 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ристМико Написано Август 6, 2009 Пријави Подели Написано Август 6, 2009 ??? ?? ?????????? ??? 40 ?????? ???? ?? ????? ???? ?? ?? ????? ???? ?? ???????? ?? ?? ???????.?? ?????? ,? ??????? ?????? ????? ?????????,?? ?? ?? ?????? ?? ????? ???? ???? ???? ?????? ?????? ? ?????? ?? 40 ??????. ??, ?? ??? ?? ? ?? ????? ????? 1317_womens Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Август 6, 2009 Пријави Подели Написано Август 6, 2009 Мени само није јасно како се виорила она америчка застава ?!?! На месецу... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука