Jump to content

Амери слетели на Месец 0409_feel, а где је оригинал снимак ?

Оцени ову тему

Препоручена порука

http://www.politika.rs/rubrike/vesti-dana/NASA-zbog-shtednje-izbrisala-snimak-sa-Meseca.lt.html

укратко, НАСА је издвојила одређене (смешне) финансије за обнову снимка, али нигде не могу да га нађу, баш на 40. годишњицу, опростићете ми за наводнике,  "слетања" на Месец ...

која фарса  navijanje

такође локални медији су имали да изјаве НИШТА по том питању ...

http://edition.cnn.com/2009/TECH/space/07/16/nasa.videos/index.html#cnnSTCText

http://www.cbsnews.com/stories/2009/07/16/tech/main5165277.shtml

http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/8155045.stm

само објашњење је за замислити се над собом. klapklap

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Одговори 43
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

уууу одличан потез, свака част, јако добро за дијалог ...

хоћеш да промениш име теми у верујете ли да су Амери слетели на Месец?

Подели на овим сајтовима

шта ви мислите и зашто то мислите, да ли су Амери слетели на Месец?

молим да обавезно и образложите, макар то вама изгледало као глупо објашњење ...

Подели на овим сајтовима

Ja i inače nisam sklon da olako verujem u razne teorije zavere, pa tako i u ovom slučaju. Verujem da se Ameri jesu spustili na Mesec, i da tu nisu mogli da obmanu čitav svet, a posebno ne SSSR. Uostalom, nedavno sam čitao članak koji potvrđuje da niko od ozbiljnih ruskih naučnika ne sumnja u to.

Подели на овим сајтовима

sećam se snimka kao da ga danas gledam, tada sam verovala, danas..ne znam ne verujem, nekako mi je neverovatno da nešto što su uspeli tada ne mogu da ponove nikada više..mislim da su sve tajne sakrivene u našem Um-u

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

Ja i ina?e nisam sklon da olako verujem u razne teorije zavere, pa tako i u ovom slu?aju. Verujem da se Ameri jesu spustili na Mesec, i da tu nisu mogli da obmanu ?itav svet, a posebno ne SSSR. Uostalom, nedavno sam ?itao ?lanak koji potvr?uje da niko od ozbiljnih ruskih nau?nika ne sumnja u to.

????? ?? ?? ??????? ??????, ??????? ???? ??????? ????, ???? ???? ? ???????? ?????????? ???? ?? ????? ????????.

????? ?? ??? ?? ? ????? ?? ??????? ????? ?????????? ???? ?? ??????? ??? ???? ?????? ?? ???.

??? ????? ??? ?????? ???? ?? ???? ???????? ????? ???????? "???????".

?? ?? ?? ?? ???? ??????? ??? ??, ?? ?????? ???? ?????????? ???? ?????, ????? ? ?????, ??? ???? ?????? ?? ???? ???????? ?????????, ??? ?? ???? ????? ??????? ?????? ??????.

??, ???? ???? ?? ??????? ?? ?????????? ?? ???? ? ????? ???? ???? ??? "???????????", ?? ????, ??? ?? ???. ????? ?? ???? ????, ???? ??? ?? ??? ??????, ????, ?????? ??? ??.

??? ???, ????? ??? ???? ???? ?? ??????? ????, ??' ????? ?????????? ????, ?? ?? ????? ? ???? ????? ? ?????????? ?? ?? ?????? ?? ??????? ?? ?? ???? ?????? ?? ?????? ???? ?? ?????? ????? ??????????.

?? ?? ?? ??? ???? ???? ??? ?? ??????? ?????????????? ??????, ??' ?? ???? ?? ????? ??? ?? ?? ??? ? ?? ?? ??????? ?????? ?? ?? ????????? ????????? ? ?? ????? ?? ???? ?? ???? ????????? ?????????? (?????? ?? ????????? 1986. ? ????? ?? ????? ?? ???? ? ?????? ?? ???? ???????? ???? ?? ?? ?? ??? ???? ???????? ?? ????? ????????? ??????????), ????? ?? ??????? ?? ??????? ????????? ????????? ??????? ??????? ????????? ?? ??? ????? ?? ????????

? ?? ?????, ????? ??????? ??????? ?? ?? ????? ??? ???? ?? ?? ''???????'' ? ?? ''???????''.

???? ????? ?? ?????????? ?? ????? ???? ????????, ??? ?? ?? ???? ???? ????????, ?? ?? ????? ????? ??????? ????? ??????????? ????? ?? 1969. ?????? (???? ??? ????????? ????????? 1975.) ? ?? ?? ?? ??? ???????? ???? ???????? ???? ?? ???????? ?????????? ?? ???? ?????? ?????? ????.

US Rocket To Fly With Russia Engine (??? ?????? ???? ?? ?????? ???????) 2000. ??????

http://www.highbeam.com/doc/1P1-26613625.html

? ??? ????? ???? ?? ?????????? ???? ????? ?????? ?? ?????????? (???????? ????? ?????? ??????????) ?? ?????????

http://www.lr.tudelft.nl/live/pagina.jsp?id=dc520af7-b630-4c7c-a4ce-085bad1c60e1〈=en

?????? ?? ?????? ?????:

''The performance difference is explained from that the Russians use a much higher chamber pressure, which allows for a higher (geometric) expansion ratio and hence a higher exhaust velocity. The higher chamber pressure is possible, because the Russians apply a closed cycle system to drive the pumps, whereas the US designs are based on a gas-generator cycle.''

??? ??????:

??????? ? ??????????? ????????? ?? ? ???? ??? ???? ??????? ?????? ???? ???????? ? ?????? (?? ??????????, ????. ????.), ??? ????????? ???? (????????????) ??????????? ????? ? ????? ??? ???? ??????? ?????? (????? ??? ???? ???????, ????. ????.). ???? ??????? ???????? ?? ?????, ???? ??? ???? ????????? ????????? ?????? ?? ????? ?????, ??? ?? ???????? ?????? ??????? ?? ??????? ???-?????????? (????????? ????????, ????. ????.).

???????? ?????? ?????????? ??????? ???????? ??????????

http://www.aero.org/publications/crosslink/winter2004/03_sidebar3.html

Подели на овим сајтовима

Ако су Американци пре 40 година ишли на месец онда би ми данас ишли на летовање на ту планету.Ја мислим ,с обзиром колико наука напредује,да је не могуће да после тога нико није отишао поново а прошло је 40 година.

Подели на овим сајтовима

јес а осим тога је било ту разних нелогичности...

као из оних серија о грешкама са снимања филмова

кад се види реклама за кока-колу у неком "старом" филму...  1312_womens

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

маааа неке од фотки су крајње смешне, поготово оне са ЦРНИМ небом, чак и за технологију оних времена.

да поменем и "рачунаре" које су употребљавали за слетање који је отказао на пола пута до површине Месеца, кренувши да избацује погрешне и контрадикторне податке, Нил Армстронг је Лунарни модул РУЧНО примесечио (пошто не може да се каже приземљио 0409_feel )

да не помињем одела која су користили и која једноставно нису могла да их заштите од количине радиоактивности која је природна од Сунца, чак и на раздаљини од 8 светлосних секунди. кренули би да губе разум од болова већ на Месецу, док би стигли до Земље, отпадали би им делови коже од крајњих степена радиоактиних опекотина. такође и путовање сигнала које су добијали са Земље, и снимак силаска ''Нила Армстронга'' који изговара чувену реченицу. уствари Баз Олдрин којег снима Нил Армстронг.

и тако даље ...

Подели на овим сајтовима

??? ?? ?????????? ??? 40 ?????? ???? ?? ????? ???? ?? ?? ????? ???? ?? ???????? ?? ?? ???????.?? ?????? ,? ??????? ?????? ????? ?????????,?? ?? ?? ?????? ?? ????? ???? ???? ???? ?????? ?????? ? ?????? ?? 40 ??????.

??, ?? ??? ?? ? ?? ????? ????? 1317_womens

Радост Христова је у овоме:

да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш,

макако тешка била искушења.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...