Зорица екс Милева Написано Новембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2010 Сигурна сам да знате шта и ко су контраши. Е сад да ја вас упитам - спадате ли у ову категорију? Које су добре, а које лоше стране контрирања? Ја нпр. познајем људе који су од контрирања направили читаву науку, и чија појава одмах асоцира на пуцање контре. Да ли вас то исцрпљује или можда надахњује? Када је контрирање оправдано, а када не? Све у свему ово је тема о контрирању, можете овдје да контрирате колико год то желите, и да браните или нападате контру. Ово је мјесто за њу КОНТРУ, и немој бре да ми неко контрира на почетни пост smej.gif smej.gif dada Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Децембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2010 Ок,Милева,тај сам,али највише контрирам,баш контрашима... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Децембар 3, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 3, 2010 Зато сам ЈА и отворила ову тему, слични се препознају eheeeej Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2010 е није него Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Децембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2010 Ок,Милева,тај сам,али највише контрирам,баш контрашима... i ja to volim eheeeej "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Децембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2010 Kao arhetip kontraša, reći ću da uvek kontriram samo kad stvarno mislim tako, kao i da smatram da je samo u tom slučaju dobro i opravdano. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Децембар 3, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 3, 2010 Jeste li čuli qudi čovjeka a,a,a??? Nema da se kontrira i kad treba i kad ne treba Šala Miljane Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Децембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2010 Zaboravio sam posle "arhetip" u zagradu da dodam "Po rečniku Zorice Brunclik 'prototip'" 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Децембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2010 Није контра ту ради контре - како раде плиткоумни, осим ако се шале те тако показују мудрост у доскочицама - већ је контра ту ради оповргавања плиткоумних исказа представљених као чињенична стања... http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2010 још један :cheesy2: мислим на сЈебе :cheesy2: иначе, никако људима да објасним разлику између критике и критизерства, праве криве дрине и исправљања ... bleh ај барем за критику да покушам: критика је суд заслуге и мане рада или акције једног појединца од стране другог (критичар). критика не подразумева да се пронађу грешке, али реч се често узима да значи једноставан израз предрасуда или неодобравања (критизерство). други смисао критике је студија, процене и тумачења књижевности, друштвених покрета, филма, уметности, и сличне предмете и догађаје посматрања. циљ ове врсте критике јесте да разуме рад или догађај детаљније. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Децембар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 9, 2010 И тако, Медо свашта нешто рече, а ја ништа не сконтах 1405_love 4chsmu1 :huh: :229229229: crvenilo Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Децембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2010 Kao arhetip kontraša, reći ću da uvek kontriram samo kad stvarno mislim tako, kao i da smatram da je samo u tom slučaju dobro i opravdano. dada :229229229: Та сам. Е сад, да ли сам у праву увек кад мислим да јесам? Мишљења су опречна. Али, кад мислим да сам у праву, могу да објашњавам свој став док сви не попадају. stadaradim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Децембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2010 Kao arhetip kontraša, reći ću da uvek kontriram samo kad stvarno mislim tako, kao i da smatram da je samo u tom slučaju dobro i opravdano. Та сам. Е сад, да ли сам у праву увек кад мислим да јесам? Мишљења су опречна. Али, кад мислим да сам у праву, могу да објашњавам свој став док сви не попадају. Nije bitno da li jesi ili nisi u pravu, nego da ne kontriraš eto da bi kontrirala (pa makar i ne mislila zaista tako kako kažeš/pišeš), nego da si dosledna sebi i kažeš svoje mišljenje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Децембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 Nije bitno da li jesi ili nisi u pravu, nego da ne kontriraš eto da bi kontrirala (pa makar i ne mislila zaista tako kako kažeš/pišeš), nego da si dosledna sebi i kažeš svoje mišljenje. Е сад ми је лакше bliss jeeee , мало ме бринула bliss jeeee помисао да можда некад нисам у праву ( klapklap можда нисам у праву) но сада, када знам да то и није важно, има да се правдам да све пуца bliss jeeee . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Децембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 A, pa ne - kad uvidiš da nisi u pravu treba to i da priznaš. sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука