Jump to content

Велика инфлација долази , да ли влада одлази ?

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

A šta vi mislita, KO bi mogao da vlada u ovoj zemlji a da bude dobro?

САМО  0205_whistling

Hrmpf. Ne volim da mešam Njega u ove sitne, prolazne, dnevnopolitičke baljezgarije i borbu za šaku evara i stolicu. Slažem se jedino u smislu da sam apolitičan i da mi nijedna partija nije dobra, niti da mi zapravo treba u perspektivi života s Njim.

@uros:

Upravo.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 41
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Брате Миљане, моје две лепте на ту тему. Мислим да је највећи проблем што наш народ - укључујући и пре свега "интелигенцију" - више не зна шта је потребно. После пола века комунизма, ми смо потпуно заборавили како функционише слободно друштво. Политичари би се брзо прилагодили "захтевима гласачког тржишта". Једноставно речено - народ не зна за шта треба да гласа.

Не знам како тај Гордијев чвор да се реши. Можда нам требају некакви "економски проповедници" који би ишли около и објашњавали, али ајде ти сада изађи и објасни народу да - ако мислимо да нам икада буде боље - треба укинути државне субвенције, избацити пола Србије с` посла, укинути "социјално, здравствено и редовну плату" итд. Вероватно би завршио на првој бандери... 0205_whistling

Људи хоће да им буде боље, а нису спремни на промене.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Не знам како тај Гордијев чвор да се реши.

Мислим да је најбоље решење,да сви напустимо земљу,и оставимо је политичарима,зар не...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Мислим да је најбоље решење,да сви напустимо земљу,и оставимо је политичарима,зар не...

То јесте једно добро решење, јер ће они без нас поцркати од глади.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ima mesta za komentar da je problem "ekspertiza" ali mislim da nije primarni problem bar trenutno u Srbiji.

Naime, ovo je jedna NEVIDJENA PLJACKA i to je osnovni problem!

Ne treba biti ne znam kakav expert da znas  kako su smesni kratkorocni doprinosi inflacije za rast u odnosu na dugorocne posledice siromasenja ukupne privrede.

Zna Soskic jako dobro da nije srpski dinar americki dolar pa da ga nastampamo i izvezemo inflaciju u Maleziju...

Inace, Zvonko je u pravu, samo sto smatram da bi takve mere trebale da se sprovode postepeno. To bi dalo prostora da se ljudi adaptiraju na nastalu situaciju i da povrate veru u sistem i drzavu kroz novu realnost koja bi nastala. Naime, treba poceti od ovih "subjekata" koje finansiramo, pre svega od javnih nabavki...

Подели на овим сајтовима

Kad smo vec kod inflacije, ne bi mozda bilo lose otvoriti novu temu o tome. Mozda bi bilo interesantno da objasnimo ljudima kako se formira kurs, kako se izvozi inflacija kao i da se dotaknemo najnovijih zbivanja vezano za isplatu EU 100 milijardi Irskoj ili dogovora Rusije i Kine da izbace dolar u svojim buducim medjusobnim trgovinskim transakcijama...? Zvonko, 'aj ti kreni a ja cu da pratim i ucim 0205_whistling

Подели на овим сајтовима

То јесте једно добро решење, јер ће они без нас поцркати од глади.

Ne oni će napustiti zemlju, ali kad prodaju još ovo što je ostalo i zaduže se još do granice zaduživanja i pokupe poslednji mogući evro, e onda će sesti u avione i zapaliti u egzotiku.  dada

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

мени је то сумњиво да би влада дозволила то себи а и ЕУ их подржава...

Радост Христова је у овоме:

да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш,

макако тешка била искушења.

Подели на овим сајтовима

Влада још има задатак да одговори на она 23424858578589292444999999333382828283 питања  а како ће одговорити ако народ узме мотке ....

Подели на овим сајтовима

Братијо мислим да се ми поодавно не питамо за ништа више што се барем тиче ''економије'' ту нам је

ММФ и како он каже тако ће да буде...

Подели на овим сајтовима

• Гости

За следећу годину је најављена изгледа неизбежна велика инфлација.

Шушка се по кулоарима и чаршији да би тренутна власт због немогућности да се носи са овом наступајућом великом инфлацијом која ће се моћи поредити са оном из 1993 , могла препустити владање државом националистима типа СНС или некој коалицији окупљеној око Илића и Коштунице.

Шта ви мислите о свему томе ?

Иако мислим да није било горе власти у историји српског народа (5. октобра сам јуришао на Скупштину, а данас би потписао да умјесто Тадића дође и мени омражена Мира Марковић), свеједно се не треба враћати на диксурс туњавих политичара без става попут Коштунице који је показао шта зна, тачније да је мутавац који није зрео ни да буде председник кућног савета.

Веља је човек који никад није требао да изађе из оквира варошице, а Николић сам потврдио да је спреман да промијени ставове из коријена, па се питам за који програм гласају његови гласачи будући да је промијенио политичке ставове за 180 степени.

Србији требају нови људи дефинитивно.

Подели на овим сајтовима

Братијо мислим да се ми поодавно не питамо за ништа више што се барем тиче ''економије'' ту нам је

ММФ и како он каже тако ће да буде...

све је тако.... dada

http://www.svetigora.com/node/5903

Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне!

Подели на овим сајтовима

Србији требају нови људи дефинитивно.

Хајмо да саставимо Владу у сенци од ЖРУ чланова!  dada

Ево пар предлога:

Евгеник - заменик председника Владе

Флорентина - министарка финансија

Звонко - министар економије

Аквилио - министар науке

Стефан - министар спољних послова

Моцарт - министар културе

Мартирије - министар просвете

Ангелина - министарка правде

...........

дајте неки предлог!

http://www.svetigora.com/node/5903

Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...