Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 22, 2010 Погледајте, кликните на линк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Новембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2010 :cheesy2: crvenilo crvenilo Чак више од Светог краља Милутина! http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2010 Свака част мајстору Раду неимару. :group111: Имала сам прилику да видим како раде Црнотравци, чудо од мајсторлука и вредноће. А нажалост Црна Трава изумире... facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Новембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2010 Svaka cast majstoru!Bas sam ga u subotu gledala u Kvadraturi kruga. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 22, 2010 Свака част мајстору Раду неимару. Имала сам прилику да видим како раде Црнотравци, чудо од мајсторлука и вредноће. А нажалост Црна Трава изумире... Његов рођени брат је код мене зидао манастир Светог Спаса. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука