Jump to content

Можда ће и "Двери" на изборе

Оцени ову тему

Препоручена порука

Несумњиво је да Двери имају капацитет да се упусте у  политичку утакмицу,уз пар добрих маркетиншких потеза може да се постигне  почетни циљ а то је улазак у парламент како би се ситуација касније одигравала то је веома тешко у овом тренутку процењивати.

Ставови радикала непију воду,ДСС-а тешко а циљна група  којој би се Двери  обраћали су управо из ове две странке и још пар процената од класичних апстинената и то само  у првом гласању,за касније нисам сигуран.

Све у свему уласком би требали да удахну живост коју  су и ДСС и радикали изгубили.

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Е то је трагедија! Отпораши су сада државни функционери а навијачи хулигани! А заједно су рушили Милошевића  0405_feel

a da izadje sav verni narod i da vice kako ne zeli bezboznu vlast????

Увек сам за ту опцију! Кука и мотика, буна на Тадићеве дахије, српски национални устанак......како год се акција звала!  0405_feel

http://www.svetigora.com/node/5903

Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне!

Подели на овим сајтовима

Цитат

Kao sto rekoh...

Цитат

Meta  emisije - Инсајдер б92 "Насиље уз благослов", nije ni SPC, ni Obraz,

vec Dveri koje su prepoznali kao pravu i najjacu opoziciju,

pravu i konstruktivnu opoziciju i vlasti i tzv. opoziciji tj. mrtvilu od opozicije,

i to u onom smislu - prave opozicije u stranacko-poliitickom zivotu Srbije.

Dveri,

ne dajte se, Narod je uz vas!

Jasno k`o dan...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Када би се Двери појавиле на политичкој сцени на њих би се дигло и кусо и репато да их ућутка и заувек склони са друштвене сцене. 1312_womens

Fala Bogu ima "kuka i motika" da se "brane od tih kusih i repatih" a ima i ona čuvena fekalna motka.

0102_laugh

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Постоји могућност да Двери уколико изђу као странка и постигну неки резултат с обзиром да су сви ликови који играју на политичкој сцени Србије потрошени, а многи који су гласали за све те странке мисле да апстинирају изборе, а проценат излазности не улази у рачуницу. Опет Двери могу да дођу као освежење обзиром да имају квалитетне а не потрошене људе.

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

Цитат

Postoji dogovor bar ovde gde sam ja: nećemo se učlanjavati, nema članarine, nema članstva, ali svaki od nas bar desetak birača Dveri dovodi.

Razbijemo bandite i kolonizatore i Srbi počnu da vladaju u Srbiji

Наш човек..... eheeeej
Подели на овим сајтовима

Цитат

Postoji dogovor bar ovde gde sam ja: nećemo se učlanjavati, nema članarine, nema članstva, ali svaki od nas bar desetak birača Dveri dovodi.

Razbijemo bandite i kolonizatore i Srbi počnu da vladaju u Srbiji

Тако је брате!  eheeeej

Ево ја имам на уму тренутно двадесетак!  dada  dada

Подели на овим сајтовима

Свака част Дверима и њиховом раду, али последње годину-две су нешто утихнули и прилично ми се не свиђа што своју политику оправдавају и крију СПЦрквом ("Не могу да нас они укину, јер ми што заступамо, то заступа и СПЦ"). Тај трик је јефтин, јер Црква као небоземна творевина не може да има некакав политички програм, јер је она својеврсан "збирни пунк" многим политичким програмима, који су пролазни, променљиви и потрошни.

Издали су пар одличних часописа, плус ону књигу-докторат о Равногорском покрету, али их од овогодишње политизоване Породичне шетње не миришем...

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

Мислим да су морали мало више да политичаре јер су потрошили сва друга средства тј.није вредели. Нажалост, такво је стање - док не уђеш у врзино коло нико те не види и не чује!

Подели на овим сајтовима

Цитат

Мислим да су морали мало више да политичаре јер су потрошили сва друга средства тј.није вредели. Нажалост, такво је стање - док не уђеш у врзино коло нико те не види и не чује!

То јесте! На пример, прошла породична шетња је била права "породична" и на њој су, поред десно оријентисаних политичара, били чак и појединци из Демократске странке, што је похвално-да постоји нека хришћанска организација која ће под своју капу да уједини што више идеолошких усмерења, и то би био прави корак ка закопавању ратних секира, и напослетку, деконтаминацији овог превише затрованог српског политичког система.

На овогодишњој породичној шетњи доминирали су ћелавци и узвикивало се "Тадићу Борисе спаси Србију и убиј се" што је јако некоректно и не приличи програму шетње.

Ипак не треба да се од те шетње направи хардкор скуп радикала са калашњиковима, а да не говоримо да је неприкладно за симпатизере једне хришћанске националне организације позивати некога да се убије.

facenew22222222

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

Ех, да су могле Дверлије да бирају ко ће бити на скупу било би добро чак можда и боља него предходна!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...