ius Написано Новембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2010 Несумњиво је да Двери имају капацитет да се упусте у политичку утакмицу,уз пар добрих маркетиншких потеза може да се постигне почетни циљ а то је улазак у парламент како би се ситуација касније одигравала то је веома тешко у овом тренутку процењивати. Ставови радикала непију воду,ДСС-а тешко а циљна група којој би се Двери обраћали су управо из ове две странке и још пар процената од класичних апстинената и то само у првом гласању,за касније нисам сигуран. Све у свему уласком би требали да удахну живост коју су и ДСС и радикали изгубили. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Новембар 21, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 21, 2010 Цитат Цитат Е то је трагедија! Отпораши су сада државни функционери а навијачи хулигани! А заједно су рушили Милошевића a da izadje sav verni narod i da vice kako ne zeli bezboznu vlast???? Увек сам за ту опцију! Кука и мотика, буна на Тадићеве дахије, српски национални устанак......како год се акција звала! http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2010 Цитат Kao sto rekoh... Цитат Meta emisije - Инсајдер б92 "Насиље уз благослов", nije ni SPC, ni Obraz, vec Dveri koje su prepoznali kao pravu i najjacu opoziciju, pravu i konstruktivnu opoziciju i vlasti i tzv. opoziciji tj. mrtvilu od opozicije, i to u onom smislu - prave opozicije u stranacko-poliitickom zivotu Srbije. Dveri, ne dajte se, Narod je uz vas! Jasno k`o dan... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2010 Цитат Цитат Када би се Двери појавиле на политичкој сцени на њих би се дигло и кусо и репато да их ућутка и заувек склони са друштвене сцене. 1312_womens Fala Bogu ima "kuka i motika" da se "brane od tih kusih i repatih" a ima i ona čuvena fekalna motka. 0102_laugh "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Новембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2010 Постоји могућност да Двери уколико изђу као странка и постигну неки резултат с обзиром да су сви ликови који играју на политичкој сцени Србије потрошени, а многи који су гласали за све те странке мисле да апстинирају изборе, а проценат излазности не улази у рачуницу. Опет Двери могу да дођу као освежење обзиром да имају квалитетне а не потрошене људе. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Новембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2010 Postoji dogovor bar ovde gde sam ja: nećemo se učlanjavati, nema članarine, nema članstva, ali svaki od nas bar desetak birača Dveri dovodi. Razbijemo bandite i kolonizatore i Srbi počnu da vladaju u Srbiji Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Новембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2010 Цитат Postoji dogovor bar ovde gde sam ja: nećemo se učlanjavati, nema članarine, nema članstva, ali svaki od nas bar desetak birača Dveri dovodi. Razbijemo bandite i kolonizatore i Srbi počnu da vladaju u Srbiji Наш човек..... eheeeej Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Новембар 21, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 21, 2010 Цитат Postoji dogovor bar ovde gde sam ja: nećemo se učlanjavati, nema članarine, nema članstva, ali svaki od nas bar desetak birača Dveri dovodi. Razbijemo bandite i kolonizatore i Srbi počnu da vladaju u Srbiji Тако је брате! eheeeej Ево ја имам на уму тренутно двадесетак! dada dada http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Новембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2010 Свака част Дверима и њиховом раду, али последње годину-две су нешто утихнули и прилично ми се не свиђа што своју политику оправдавају и крију СПЦрквом ("Не могу да нас они укину, јер ми што заступамо, то заступа и СПЦ"). Тај трик је јефтин, јер Црква као небоземна творевина не може да има некакав политички програм, јер је она својеврсан "збирни пунк" многим политичким програмима, који су пролазни, променљиви и потрошни. Издали су пар одличних часописа, плус ону књигу-докторат о Равногорском покрету, али их од овогодишње политизоване Породичне шетње не миришем... "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Новембар 22, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 22, 2010 Мислим да су морали мало више да политичаре јер су потрошили сва друга средства тј.није вредели. Нажалост, такво је стање - док не уђеш у врзино коло нико те не види и не чује! http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Новембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2010 Цитат Мислим да су морали мало више да политичаре јер су потрошили сва друга средства тј.није вредели. Нажалост, такво је стање - док не уђеш у врзино коло нико те не види и не чује! То јесте! На пример, прошла породична шетња је била права "породична" и на њој су, поред десно оријентисаних политичара, били чак и појединци из Демократске странке, што је похвално-да постоји нека хришћанска организација која ће под своју капу да уједини што више идеолошких усмерења, и то би био прави корак ка закопавању ратних секира, и напослетку, деконтаминацији овог превише затрованог српског политичког система. На овогодишњој породичној шетњи доминирали су ћелавци и узвикивало се "Тадићу Борисе спаси Србију и убиј се" што је јако некоректно и не приличи програму шетње. Ипак не треба да се од те шетње направи хардкор скуп радикала са калашњиковима, а да не говоримо да је неприкладно за симпатизере једне хришћанске националне организације позивати некога да се убије. facenew22222222 "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Новембар 22, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 22, 2010 Ех, да су могле Дверлије да бирају ко ће бити на скупу било би добро чак можда и боља него предходна! http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука