volga Написано Децембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2010 Zbunih i sama sebe bleh Mali odlomak sam uzela iz knjige Sv.Vladike Nikolaja"O optimizmu". Htela sam da kazem da se astronomijom izucavaju planete,njihov raspored i mesta koja zauzimaju,njihovo savrseno kretanje.Sve je to tako postavljeno i promisljeno da nije slucajno,morala je savrsena ruka da stavi i koncetraciju kiseonika,vodonika,ugljendioksida i svega ostalog.Da je kiseonika malo manje,ugusili bismo se.Da je malo vise,zapalili bismo se.Ko drzi tu koncetraciju tako savrseno?Astronomi svakako dolaze do zakljucka da je to sve savrseno okaceno na nebu pa vide da postoji savrsena sila koja se pobrinula za sve.Da postoji vece i uzvisenije bice od njih.To je Gospod Bog. A ja?Lupih andjeli i ostala vojska :cheesy2: to sam na brzinu odgovorila samo da sklonim vanzemaljce... greengrin Oprosti sto te zbunjujem :cheesy2: kada hocu na brzinu da odgovorim...eto...sto je brzo to je kuso :cheesy2: Htela sam da kazem da naucnici ma kojom naukom da se bave doci ce do Gospoda i do zakljucka da postoji savrsena njegova sila koja ustrojava sve.Verujuci naucnici.Oni koji imaju oci da vide. "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2010 дешава се kolo2 kolo2 kolo2 а за оне који тек треба да открију, потребна је само жеља, све остало ће Бог да дода kolo2 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука