Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 http://www.spc.rs/sr/konferencija_za_stampu_sveti_arhijerejski_sabor_19_novembar_2010_godine Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Слава Богу! Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Слава Богу! "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Slava Bogu! Na to se odavno cekalo! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ристо Подвожњак Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Слава Богу, Крушевац ово заслужује... Када би неко могао доказати да је Христос ван истине, и када би истина збиља искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом, а не са истином Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 1414_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Слава и хвала Богу! “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Биће комплетна када +Атанасије Хвостански буде устоличен за епископа нове епархије! 1414_feel АМИН http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Биће комплетна када +Атанасије Хвостански буде устоличен за епископа нове епархије! 1414_feel АМИН AMIN! “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Биће комплетна када +Атанасије Хвостански буде устоличен за епископа нове епархије! 0442_feel АМИН Је л' то сигурно? Зна ли се за друге упражњене епархије ко ће бити, пошто нисам пратио вести са СА Сабора? Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Биће комплетна када +Атанасије Хвостански буде устоличен за епископа нове епархије! 0442_feel АМИН Је л' то сигурно? Зна ли се за друге упражњене епархије ко ће бити, пошто нисам пратио вести са СА Сабора? Није сигурно брате! То је моја жеља! 4chsmu1 http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Пантелија , видео сам ПП нисам заборавио да ти одговорим - у гужви сам! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Биће комплетна када +Атанасије Хвостански буде устоличен за епископа нове епархије! greengrin АМИН Је л' то сигурно? Зна ли се за друге упражњене епархије ко ће бити, пошто нисам пратио вести са СА Сабора? Није сигурно брате! То је моја жеља! eheeeej Pazi sta zelis, mozda ti se i ostvari... bliss jeeee Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Децембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2010 I ja sam sada u Krusevackoj eparhiji... мајкл dada ekstra Prvo sam bila u Branicevskoj, pa u Beogradu, pa u Niskoj eparhiji i sada u Krusevackoj Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пивопија Написано Децембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2010 Крушевац је заслужио да има Епархију, по броју цркава и манастира, историји града, али и пре свега народу који живи у тим крајевима! ''Време долази када ће људи полудети, и када виде некога ко није полудео напашће га говорећи: ''Ти си луд, ти ниси као ми''.'' Ава Антоније Египатски https://www.facebook.com/smrt.svetu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука