Милан Меденица :) Написано Новембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2010 љубав није ствар интересовања или привлачења, или јесте? Pa i Bog te interesuje i privlaci blagodacu Svojom jer On jeste Ljubav...ali i dalje nisam pametan za medjuljudske odnose...tj. za pitanje koje me muci... мислих на телесно клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2010 Moja koleginica ima sjajnu recenicu:"Sklanjam se od nje(ga)...cuvam sebe od nje(ga) i nju(njega) od sebe. Kada covek stvarno vidi da ne vredi sa nekim da se trudi da uspostavlja kontakt...kada je uzalud sve. рто што једна особа не уме са друго је далеко од категорије ''узалуд''.зато постоји нешто што се зове посредовање или ''напад'' у пару. Христос посреди нас кад се каже, али како каже Господ кад ја или ти причамо некоме ко га не познаје, а постоји и варијанта где је двоје ... елем, никако на силу, још мање кад неко нема афинитета према вери ... чему онда и због кога је питање које се поставља. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2010 обично сам ја тај који се повуче, вероватно из погрешних разлога. ретко кад кажем свој мир, из пристојности или других разлога не желим да се спуштам на тај ниво монолога. ако не могу да имам комуникацију са неким, нећу ни да покушавам монологе. верујем и да мене много људи не воли, ал шта ћу им ја кад су навикли да добијају батине цео живот, па све што је супротног тона од њиховог интерпретирају као агресију. а сигурно је и да сам ја неког наплавио, мада се трудим из петних жила да то не радим. а за све је потребно двоје, то је једино сигурно. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Новембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2010 Imala sam pre par meseci jednu osobu koja me povredila.Molila sam se za nju i lep smo odnos imale,sve dok ja nisam slucajno u mojoj uzrecici "Boze me oprozti",spomenula Gospoda.Ta osoba se razjarila i zacrvenela ko bik i lupila sakom o sto i rece'U mom prisustvu se ta rec ne spominje".Zao mi je jer se "neko" drugi pobunio iz nje... Cemu dalji trud i molitva da se nastave odnosi?. Sa nekima je bolje biti na distanci. Bolje biti sam nego praznosloviti i grohotom se smejati nekorisnim glupostima.Gopod nam i takve ljude salje...Valjda da naucimo nesto.Moj duhovnik mi jednom rece tu smo gde smo,kad vec ne mozemo drugacije,bar da naucimo i sa takvim ljudima da zivimo na distanci.Ne moze me niko naterati da praznoslovim i ogovaram ako ja necu.Zato cutim u takvom drustvu,bolje da misle da sam namcor nego da orgijm samo da bi se njima svidela. "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2010 ja imam problem sa jednim drugarom koga izbegavam, volim ga naravno ali jednostavno se osecam nelagodno u njegovom prisustvu, imamo i zajednickih tema naravno i to takvih da nema mnogo ljudi sa kojima bih mogao pricati nesto "zajednickije" ali mi smeta kod njega to sto pokusava sugestivno da mi naturi svasta i non stop nesto kritikuje i mnogo je bre sugestivan do te mere da ide u hipnozu, e to ne mogu da izdrzavam, a inace ima neke tripove zesce i ljudi misle da je poludeo ali svi smo mi manje vise ludi, ne radi se o tome nego bas ta ultra sugestija i jos nesto sto ne mogu da opisem sta mi smeta ali mi nije prijatno i problem je sad sto se stalno lomim da li uopste vise da se druzimo jedno vreme je tripovao kako su ljudi povampireni pa vuku energiju od drugog i time bio opsednut, cak je i meni rekao jednom da sam vampir jedan kad nisam hteo nesto da uradim sto je on zamislio(da mu pomognem da obavi neku sumnjivu radnju), a nije svestan da je on ustvari to, mislim ne znam jako mi teska situacija, ali inace je izuzetan i malo takvih ima, ali sta ces jednostavno ne mogu da se nosim sa tim osecajem da mi nesto ne stima јак си ти пријатељ кад не можеш искрено да попричаш са њим да има дебео проблем увртен у главу - па дели или тугу растанка или радост опоравка. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2010 ja imam problem sa jednim drugarom koga izbegavam, volim ga naravno ali jednostavno se osecam nelagodno u njegovom prisustvu, imamo i zajednickih tema naravno i to takvih da nema mnogo ljudi sa kojima bih mogao pricati nesto "zajednickije" ali mi smeta kod njega to sto pokusava sugestivno da mi naturi svasta i non stop nesto kritikuje i mnogo je bre sugestivan do te mere da ide u hipnozu, e to ne mogu da izdrzavam, a inace ima neke tripove zesce i ljudi misle da je poludeo ali svi smo mi manje vise ludi, ne radi se o tome nego bas ta ultra sugestija i jos nesto sto ne mogu da opisem sta mi smeta ali mi nije prijatno i problem je sad sto se stalno lomim da li uopste vise da se druzimo jedno vreme je tripovao kako su ljudi povampireni pa vuku energiju od drugog i time bio opsednut, cak je i meni rekao jednom da sam vampir jedan kad nisam hteo nesto da uradim sto je on zamislio(da mu pomognem da obavi neku sumnjivu radnju), a nije svestan da je on ustvari to, mislim ne znam jako mi teska situacija, ali inace je izuzetan i malo takvih ima, ali sta ces jednostavno ne mogu da se nosim sa tim osecajem da mi nesto ne stima Dragi brate prvo vidi da li si spokojan posle druzenja sa takvim drugom...Da li imas nemir ...da li ti je dusekoristan i ti njemu? ja se klonim...i cuvam...mir koliko mogu,pri tom nikoga da ne povredim.ја не волим корисна пријатељства, то су ми познаници.најтеже ми је кад морам да вратим услугу, пошто Србин не зна да каже доста. најбоље обожаван пријатељства без разога и повода 1312_womens клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Децембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2010 То се дешава када неко неће да прихвати постојање границе од које престаје он а почињу други. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Guardian Angel Написано Децембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2010 Pa i Bog te interesuje i privlaci blagodacu Svojom jer On jeste Ljubav...ali i dalje nisam pametan za medjuljudske odnose...tj. za pitanje koje me muci... sta da radim Verujem da nekakav animozitet (na celijskom nivou!!) postoji medju ljudima. Sigurno -usled licnih ostrascenosti, nesavrsenosti... Zadatak je, svakako nositi se sa tim, nadrasti svoje mane, tj, borba sa samim sobom- u nedogled! p.s. ..tesko da sam nesto pametno rekla. bleh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2010 ja imam problem sa jednim drugarom koga izbegavam, volim ga naravno ali jednostavno se osecam nelagodno u njegovom prisustvu, imamo i zajednickih tema naravno i to takvih da nema mnogo ljudi sa kojima bih mogao pricati nesto "zajednickije" ali mi smeta kod njega to sto pokusava sugestivno da mi naturi svasta i non stop nesto kritikuje i mnogo je bre sugestivan do te mere da ide u hipnozu, e to ne mogu da izdrzavam, a inace ima neke tripove zesce i ljudi misle da je poludeo ali svi smo mi manje vise ludi, ne radi se o tome nego bas ta ultra sugestija i jos nesto sto ne mogu da opisem sta mi smeta ali mi nije prijatno i problem je sad sto se stalno lomim da li uopste vise da se druzimo jedno vreme je tripovao kako su ljudi povampireni pa vuku energiju od drugog i time bio opsednut, cak je i meni rekao jednom da sam vampir jedan kad nisam hteo nesto da uradim sto je on zamislio(da mu pomognem da obavi neku sumnjivu radnju), a nije svestan da je on ustvari to, mislim ne znam jako mi teska situacija, ali inace je izuzetan i malo takvih ima, ali sta ces jednostavno ne mogu da se nosim sa tim osecajem da mi nesto ne stima јак си ти пријатељ кад не можеш искрено да попричаш са њим да има дебео проблем увртен у главу - па дели или тугу растанка или радост опоравка. lako je teoretisati, probaj ti da objasnis paranoicaru nesto, ne mozes, on sve sto kazes okrece u svoju korist i uvlaci te u vrtlog tripova, probao sam vise puta ali eto slab efekat, i nije samo to, kazem ti lako je tebi sad da se bavis ocenjivanjem i teoremama iz daljine Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2010 ja imam problem sa jednim drugarom koga izbegavam, volim ga naravno ali jednostavno se osecam nelagodno u njegovom prisustvu, imamo i zajednickih tema naravno i to takvih da nema mnogo ljudi sa kojima bih mogao pricati nesto "zajednickije" ali mi smeta kod njega to sto pokusava sugestivno da mi naturi svasta i non stop nesto kritikuje i mnogo je bre sugestivan do te mere da ide u hipnozu, e to ne mogu da izdrzavam, a inace ima neke tripove zesce i ljudi misle da je poludeo ali svi smo mi manje vise ludi, ne radi se o tome nego bas ta ultra sugestija i jos nesto sto ne mogu da opisem sta mi smeta ali mi nije prijatno i problem je sad sto se stalno lomim da li uopste vise da se druzimo jedno vreme je tripovao kako su ljudi povampireni pa vuku energiju od drugog i time bio opsednut, cak je i meni rekao jednom da sam vampir jedan kad nisam hteo nesto da uradim sto je on zamislio(da mu pomognem da obavi neku sumnjivu radnju), a nije svestan da je on ustvari to, mislim ne znam jako mi teska situacija, ali inace je izuzetan i malo takvih ima, ali sta ces jednostavno ne mogu da se nosim sa tim osecajem da mi nesto ne stima Dragi brate prvo vidi da li si spokojan posle druzenja sa takvim drugom...Da li imas nemir ...da li ti je dusekoristan i ti njemu? ja se klonim...i cuvam...mir koliko mogu,pri tom nikoga da ne povredim.ја не волим корисна пријатељства, то су ми познаници.најтеже ми је кад морам да вратим услугу, пошто Србин не зна да каже доста. најбоље обожаван пријатељства без разога и повода klapklap dusekoristan nije isto sto i obicna korist Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука