Jump to content

Prelijepa Scarlett Johansson pokazala svoje raskošne obline (FOTOGALERIJA)

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

Ајмо народ још један апел да се помогне Краљеву!

Молба верном народу Архиепископије београдско-карловачке за помоћ угроженима у Краљеву

16. новембар 2010 - 11:44

Српска Православна Црква Архиепископија београдско-карловачка

Верско добротворно старатељство, 11. новембар 2010. године

Београд, Француска 31, тел/факс 011/2182-776, е-пошта: [email protected]

Свом верном народу Архиепископије београдско-карловачке

Драга браћо и сестре,

Одлуком и благословом Његове Светости Патријарха српског и Председника ВДС-а Господина, Господина Иринеја, Верско добротворно старатељство покренуло је акцију прикупљања помоћи намењене верном народу Краљева и околине, који је погођен страшним земљотресом. Преко хиљаду породица је остало без крова над главом, у борби и стрепњи пред предстојећом зимом.

Молимо сав верни народ да се као и много пута до сад, активно укључи у ову акцију да се у што краћем року прикупи помоћ искључиво у новцу, којим ће бити обезбеђен грађевински материјал.

Свој прилог можете однети у најближи храм Архиепископије београдско-карловачке, одакле ће на крају акције бити прослеђен преко Његове Светости Патријарха српског, у седиште Епархије жичке у Краљеву.

На овај начин ћемо поделити своју бригу, труд и љубав са верним народом жичке епархије.

јереј Владимир Марковић

секретар ВДС

Подели на овим сајтовима

smej.gif ekstra eheeeej eheeeej :229229229:

Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile.

(De Carne Christi V, 4)

http://www.tertullian.org/library.htm

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Свако колико и како може. Поставите се само у ситуацију тих несрећних људи. Тоје свакако Божија опомена и кушање.

Подели на овим сајтовима

Еј бе па ди сте ме навукли а ја дошо да ик видим облине од Скартлет а оно ич шипак, бре!!! ја сам мислео православци да искрени су а не оваки кварни ки зуби шупљу од бабу неку с пијацу баш  :229229229: 0304_smile4 :group111:

Па леле жао и мене за ти људи у Краљево ал што бре оваки наслов у тему стависте?!  89898989898989

“I am a part of the evil which exists to oppose other evils... On that Great Day of which prophets speak but in which they do not truly believe, on that day when the world is completely cleansed of evil, then I, too, will go down into darkness, swallowing curses. Perhaps even sooner than that..."

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Ето, ти си један од оних који другачије не би видели ово.  :group111: А таквих је много, много...

Зато јутре да си уплатиш нешто за браћу и сестре  из Краљево

Подели на овим сајтовима

Ето, ти си један од оних који другачије не би видели ово.   :group111: А таквих је много, много...

Па добро попе оћу сад кад си ме уфатио да сам овди дошо Скарлет гледати ће уплатим који хиљадарку ал да се и ти помолеш у мене грешника, а?  :229229229: 0304_smile4 :group111:

“I am a part of the evil which exists to oppose other evils... On that Great Day of which prophets speak but in which they do not truly believe, on that day when the world is completely cleansed of evil, then I, too, will go down into darkness, swallowing curses. Perhaps even sooner than that..."

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Ето, ти си један од оних који другачије не би видели ово.  :group111: А таквих је много, много...

Па добро попе оћу сад кад си ме уфатио да сам овди дошо Скарлет гледати ће уплатим који хиљадарку ал да се и ти помолеш у мене грешника, а?  0304_smile4 :group111: whackado

Обавезно што си добио жељу да гледаш обнажено ову Скелеторку.  :229229229:

Подели на овим сајтовима

Није никако за смејање,али не могу да се не  0442_feel greengrin ekstra.Жељко наслов ти је пун погодак.Квиско за то! 0205_whistling

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Ајмо народ још један апел да се помогне Краљеву!

Молба верном народу Архиепископије београдско-карловачке за помоћ угроженима у Краљеву

16. новембар 2010 - 11:44

Српска Православна Црква Архиепископија београдско-карловачка

Верско добротворно старатељство, 11. новембар 2010. године

Београд, Француска 31, тел/факс 011/2182-776, е-пошта: [email protected]

Свом верном народу Архиепископије београдско-карловачке

Драга браћо и сестре,

Одлуком и благословом Његове Светости Патријарха српског и Председника ВДС-а Господина, Господина Иринеја, Верско добротворно старатељство покренуло је акцију прикупљања помоћи намењене верном народу Краљева и околине, који је погођен страшним земљотресом. Преко хиљаду породица је остало без крова над главом, у борби и стрепњи пред предстојећом зимом.

Молимо сав верни народ да се као и много пута до сад, активно укључи у ову акцију да се у што краћем року прикупи помоћ искључиво у новцу, којим ће бити обезбеђен грађевински материјал.

Свој прилог можете однети у најближи храм Архиепископије београдско-карловачке, одакле ће на крају акције бити прослеђен преко Његове Светости Патријарха српског, у седиште Епархије жичке у Краљеву.

На овај начин ћемо поделити своју бригу, труд и љубав са верним народом жичке епархије.

јереј Владимир Марковић

секретар ВДС

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...