ВИЛМА Написано Новембар 17, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2010 Еј, било би добро кад се ове теме не би појављивале у листи нових порука на насловној странци. Обично буде 10 оваквих тема и 10 нормалних па би добро било да то не иде тамо ако може икако winterЈа мислим да би било најбоље да се наша тема ( Братија код Моа) пребаци у подфорум где гости немају приступ. Ипак ми тамо спамујемо, а и међусобно размењујемо личне интимне доживљаје, а сваки гост може да их чита. Ако смета осталим са форума stadaradim игноришите, браћо, гледајте теме које вас занимају. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 17, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 17, 2010 Ово је тема Химна побожних сестара , тако да не stadaradim око било чега! Наставите са темом! Хвала! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Новембар 17, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2010 Javol, her kapitan ! stadaradim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 17, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 17, 2010 prstgore stadaradim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 "дугачких сукњи и дугих рукава" - оваквих девојака доле у капели готово да и нема. Скоро све су дотеране и атрактивне... Како би другачије и привукле пажњу у позитивном смислу. Време популарности авијатичарки је прохујало...кад смо се видели на факсу после Литургије, баш су све имале дугачке рукаве, велика већина сукње ekstra клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 Еј, било би добро кад се ове теме не би појављивале у листи нових порука на насловној странци. Обично буде 10 оваквих тема и 10 нормалних па би добро било да то не иде тамо ако може икако :cheesy:Ја мислим да би било најбоље да се наша тема ( Братија код Моа) пребаци у подфорум где гости немају приступ. Ипак ми тамо спамујемо, а и међусобно размењујемо личне интимне доживљаје, а сваки гост може да их чита. Ако смета осталим са форума игноришите, браћо, гледајте теме које вас занимају.спам кис'о ко купус ekstra клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Новембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 Jao kako dobra pesma 0102_laugh greengrin @Đomla: Hvala za info, moram Marka da nateram da mi pošalje kanon! :229229229: I moraću ja da sročim jedan ep o pravoslavnim forumima Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
фелицита Написано Јануар 28, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2011 Ja negdje nadjo' i ovo Hihi 0409_feel "Culi ste svi da je izreka stara,da su najbolji momci iz oltara,pa zato birajte sebi puta,da niko ne zaluta.Devojke koje se na popove loze,zele da se popadije mnoze,jeste smesno malo,ali vecini je do toga stalo.Pitanje je,do cega im je stalo,ne moramo razmisljati nimalo.Svima je stalo do para,nekome do muzickog dara,nece da se bezveze smara,kad pop nece nikad da je vara.Culi smo price,monaski zivot je fin,nekome je drazi treci popov sin,a nekome kuca na moru,ili na planini docekati zoru.Nekima je do automobila,ili da se ne primenjuje u kuci sila,pak nekima treba pop lep,i svakoj je bitan pun dzep.I na kraju,o parohijama svi znaju,to je glavna tema,kod poboznih za druge mesta nema.Cudnovat je ovaj svet,svako trazi svoj cvet,ali pobozne sestre i braca....ko li ce na kraju da placa....." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 29, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2011 0212_rolleyes 0110_hahaha 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука