Aristotel Написано Новембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Српска православна општа гимназија Кантакузина Катарина Бранковић са сједиштем у Загребу Овде можете погледати комплетан каталог Српске Православне гимназијеу у Загребу у ПДФ формату: http://www.mitropolija-zagrebacka.org/images/stories/gimnazija/katalog.pdf Nešto slično ne postoji u Beogradu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Мислим да не постоји нигде,то је једина православна гимназија СПЦ,коликоје мени познато! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Новембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 ja mislim da postoji i jedna u Budimpesti. Ili se varam? winter Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Новембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Nego gledam ovaj spisak predavaca. Ko je bre Direktor jerej Mihailo Majk Zikic winter 0110_hahaha Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aristotel Написано Новембар 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 ja mislim da postoji i jedna u Budimpesti. Ili se varam? greengrin Postoji li? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука