Aristotel Написано Новембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Sedam godina Radio Marije u Srbiji Novi Sad, (IKA) - Zahvalnom misom u subotu 13. studenoga u kapeli Radio Marije u Novom Sadu proslavljen je sedmi rođendan Radio Marije Srbije. Misu je predvodio direktor mons. dr. Andrija Kopilović uz koncelebraciju svećenika suradnika. Misu zahvalnicu su svojom glazbom i pjevanjem uljepšali Apostoli Radio Marije. Okupio se i veći broj slušatelja i volontera koji su se nakon mise zadržali na domjenku i druženju. Toga dana su emitirane emisije retrospektive i kolaž isječaka iz arhive. U protekloj godini je Radio Marija Srbije povećala slušanost i uvela nove mogućnosti slušanja putem kablovskih sistema, tako se sada može pratiti program Radio Marije Srbije i na kablovskim televizijama u Senti (Pansat), Bačkoj Topoli (Sat-Trakt) i Subotici (KDS). Mnogo obećava i najnovija mogućnost slušanja koja treba početi ovih dana putem satelita Digi TV-a, ističu iz Radio Marije Srbije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aristotel Написано Новембар 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Je li netko od vas slušao ili sluša Radio Mariju? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Ja sam ponekad slušao! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aristotel Написано Новембар 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Ja sam ponekad slušao! I koje vrste emisija su Ti zanimljive za slušati? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука