Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

sto bezis od organizacije ,kad na kraju sve ti organizujes ? :D :D :D

зато што сте компликвани :D

и ја организујем само кад дође отац Иван, у међувремену ми не пада на памет ;)

Подели на овим сајтовима

вечерас долази отац Иван у БГ, ко оће да дође нек се овде пријави па ћу их додати у пријатеље и објаснити где да дођу.

више је као разлог да искористимо да се видимо него неки сабор или тако нешто :)

Подели на овим сајтовима

Ајд вамо крајем јула или у августу да се стварно и организује тај сабор? Пошто тад сви можемо да узмемо слободне дане (већина макар), можемо и да одвојимо једно три дана, да направимо прави православни Вудсток.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Teme za večeras na koje treba napraviti referate:

- Eshatološka dijaprojekcija metafizičke konvulzivnosti (predavač: Beauty Kathy)

- Minić u Crkvi. Da ili ne? - podnaslov: "Šta je sa tim muškim svetom??!!!" (predavač: padre Ivan)

- Ječmeni napici na Balkanu i balans u trgovinskoj razmeni sa Srbijom. (predavač: Lepi S.)

- "Oče radio sam neke nevaljale stvari i ne kajem se. Pomozite" (radionica za početnike u veri. predavač: Milan M.)

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

• Гости

Iako sam tek došla, zaista bih volela da upoznam dobre duše zru :D ali dok se vi budete dogovorili i to po svemu sudeći da će da bude u BG, ja ću završiti sa BG i biti 300 km daleko :D no i dalje se nadam da ćemo se stvarno sresti u neko skorije vreme

Подели на овим сајтовима

чисто да поновим да не поједе спам :)

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1340545622' post='666052]

вечерас долази отац Иван у БГ, ко оће да дође нек се овде пријави па ћу их додати у пријатеље и објаснити где да дођу.

више је као разлог да искористимо да се видимо него неки сабор или тако нешто :)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Iako sam tek došla, zaista bih volela da upoznam dobre duše zru :D ali dok se vi budete dogovorili i to po svemu sudeći da će da bude u BG, ja ću završiti sa BG i biti 300 km daleko :D no i dalje se nadam da ćemo se stvarno sresti u neko skorije vreme

дођи вечерас? :)

Подели на овим сајтовима

• Гости

Aj na stranu što bih se blago tripovala jer nikog ne poznajem, a vi se svi bar koliko toliko poznajete od ranije :D, imam već nešto dogovoreno za večeras što bi bilo jako ružno da 'iskuliram'... Pa sad se stavih na razmišljanje...

Подели на овим сајтовима

Aj na stranu što bih se blago tripovala jer nikog ne poznajem, a vi se svi bar koliko toliko poznajete od ranije :D, imam već nešto dogovoreno za večeras što bi bilo jako ružno da 'iskuliram'... Pa sad se stavih na razmišljanje...

Лаж! А то није лепо на православном форуму.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

не глупирај се, нисмо се ни ми знали пре него смо се упознали а нисмо ни толике рогоње како изгледамо на нету иначе би пала крв сваки пут кад се видимо уместо да се изљубимо ;)

између осталог, не окупљамо се због оца Ивана или форума, него што желимо да се виђамо ...

ал ако можеш да уклопиш оба, било би лепо :)

ил се барем напрасно разболи и дођи :D

пс. имаш форе до 19ч да се смислиш.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...