Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

• Гости
Guest свештеник Иван

Данас вам постављам предивно предавање о. Димитрија али у аудио формату. Надам се да ће ускоро и наш Владан да постави видео материјал.

Посебно се захваљујем г. Жељку из rent-a-car Apex, г. Слободану Радомировићу-директору Ластре из Лазаревца и нашим драгим пријатељима из Кавадараца (Македонија) који су приредили предиван културно-уметнички програм заједно са певачким друштвом "Книћани" и КУД "Типопластика" из Горњег Милановца.

Подели на овим сајтовима

0110_hahaha

МЕЂУ НАМА!!!! одувек БИО, ЈЕСТЕ И заувек БИЋЕ!!!!

Мислио сам да ћу, док гледам слике и ишчитавам утиске, осетити тугу што нисам био са својом браћом и сестрама у Христу, на овако дивном од Бога Дарованом скупу...напротив, осетио сам Радост, јер сумирајући разговор после јучерашње Свете Литургије у својој парохијској Цркви, и утисак, гледајући слике и ишчитавајући поруке са Сабора.......СИГУРАН САМ!!!!!!!!!!!1

ГДЕ ГОД ДА СМО, УВЕК СМО ЗАЈЕДНО СРЦЕМ И ДУШОМ, ЈЕР

4chsmu1

Ако, и кад Бог Благоизволи, сакупиће нас све на Једном Месту, које јуче, иако просторно удаљени, сви заједно Предокусисмо...зато без туге,већ с Радошћу, да ћемо уз Његову помоћ имати још чешће Саборе,какав Богу хвала, беше Сабор у манастиру Денковац 
nasznak12 0110_hahaha 0110_hahaha
1405_love 1405_love 1405_love
0442_feel 0442_feel 0442_feel

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

isus-sinai

Мислио сам да ћу, док гледам слике и ишчитавам утиске, осетити тугу што нисам био са својом браћом и сестрама у Христу, на овако дивном од Бога Дарованом скупу...напротив, осетио сам Радост, јер сумирајући разговор после јучерашње Свете Литургије у својој парохијској Цркви, и утисак, гледајући слике и ишчитавајући поруке са Сабора.......СИГУРАН САМ!!!!!!!!!!!1

ГДЕ ГОД ДА СМО, УВЕК СМО ЗАЈЕДНО СРЦЕМ И ДУШОМ, ЈЕР

isus-sinai

Ако, и кад Бог Благоизволи, сакупиће нас све на Једном Месту, које јуче, иако просторно удаљени, сви заједно Предокусисмо...зато без туге,већ с Радошћу, да ћемо уз Његову помоћ имати још чешће Саборе,какав Богу хвала, беше Сабор у манастиру Денковац 

;):) 1405_love

1405_love 1405_love 1405_love

0442_feel 0442_feel 0442_feel

Исто сам као и ти размишљао брате Ивице али нисам знао како то да срочим . И ја сам помислио на Сабор док сам био у својој парохијској цркви и рекох у себи ето и ја сам сада са њима и заиста сам осетио радост а туга која је била присутана ових дана због немогућности да дођем на Сабор је потпуно исчезла, даће Бог да и ми који смо били спречени из било којих разлога да се скупимо и видимо заједно са свима.

Радост Христова је у овоме:

да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш,

макако тешка била искушења.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Постављена слика

Предавање о. Димитрија Плећевића у манастиру Денковцу на Литургијском сабору  ;)

Литургијска заједница- индетитет Цркве (преузмите или послушајте online!)

Ово је изузетно важно и вредно предавање. Предавању је у 21:00 присуствовало око стотинак слушалаца у прелепом амбијенту.

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

Da li se na Saboru forumaša konzumirala Coca Cola, američko piće, za koje se zna da sadrži hrišćasku krv?!?!?!?!?!?!

Није, ми купујемо само домаће...

Dobro je, jer sam čvrsto odlučio da napustim forum, ako se takva stvar uradila... ''jer šta ima svjetlost sa tamom.''

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...