Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

uh, evo da rizikujem plejadu od Izide na skajpu, ovo cu izjaviti klapklap))

pa kako bre ja posle Izide 0203_cool)) ?

salim se, i meni je milo em drago da sam i vas upoznao, i jos bolje ako Bog da, da ne moram da se presabiram pre svakog obracanja dal da vas sve zovem po aliasima ili po licnim imenima klapklap))

Slava Bogu da ova zajednica zivi, i nemam ni trunku sumnje da je Hristos bio sa nama, paaaa barem na onom delu gde je Liturgija 0703_read)) a za posle ce odgovaramo kolektivno klapklap))

malo sale nikad na odmet, oprosticete mi pod utiskom sam, javljam vam se iz Studenice, a danas sam bio pola dana na isposnici svetog Save, u Orlovom gnezdu - sad znam zasto je dvoglavi orao na grbu 319.gif)

inace, brate Lutalico dobro ti nama dosao i ziv i zdrav nam bio, Hristos posredi nas rodjeni !! :)

Подели на овим сајтовима

dada

Обавезно да се сретнемо поново!

Мада, пошто нисам била на одмору,

а за то ми остаје септембар...

надам се да се то неће поклопити...

а где год решите да се иде,

добро је :-)

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

Драго ми је, марјане да ти се свидела свирка,

ако буде требало,

опет ћу ја да свирам,

само да неко донесе песмарицу :-)))

Него штета, нисмо се поштено ни упозанли,

али даће Бог па ћемо сви више причати.

Него, јел ћемо и ми бити позвани на венчање?

Ви после можете да наставите са породичним слављем,

а ми можемо онако, за себе  dada

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

• Гости

Oce Gorane,posto mi je bilo ocito na prvom razgovoru da nisi glup,moram nesto da te pitam.Nek mi oprosti tvoja mantija,jesi li ti lud?Gde si okacio

ovaj moj blam?Prvo glas mi je ocajan kad prodje kroz etar.Drugo,trema je vise nego ocita.A i kako da je nemam nakon perfektnog predavaca Ace Milojkova i nakon prepametnog oca Ugrina?Nek mi oproste ostali,ali prizrenski bogoslovi,imaju nesto,sto drugi nemaju.A kako i ne bi,kad su imali srecu da provedu pet godina u Carskom gradu,gde nauce sta je aristokratija,kao nas otac Ugrin.Bas sam danas pila https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/az.gif na Zlatiboru sa jednim od njih.Povodom svog govora,dodacu ovo,svojevremeno na letovanju,jos 1996,otac B.Milenkovic,tada jedan od najboljih studenata teoloskog fakulteta,

a sto ne reci i najlepsih,koji je takodje imao srecu da bogosloviju pohadja u Prizrenu,na jednu moju seretsku odvalu se zagrcnuo od smeha i rekao:

"Angeliki,tebi je grehota dati pivo!"

By the way,ja sam vam se prvi put napila kao letva u kuci bogoslova,koga malopre pomenuh,i danas sam pila sa njim,pred jos trojicom prizrenskih bogoslova.I od tad me nesto prati,kad god sedim s klirom,takmicim se u casicama i u besednistvu.I uvek nesto kazem i ostanem ziva. 0409_feel

Nikako mi nije jasno sto me trpe sve ove godine?

Подели на овим сајтовима

• Гости

Oce Ugrine,bravo! 0409_feel

Fascinirala me je tvoja iskrenost kad si rekao:"...i dobro sad pametnijih..."Nema,brate,pametnijeg,bar u ovom forumu ste najpametniji ti i Lazarica.

Mada,casni oci Goran i Ivan,kao i cvrkutacica Izidica nisu za bacanje.

Kad se na tvoj izvanredan intelekt doda,bar po mom misljenju,skolovanje u najboljoj bogosloviji u Carskom gradu,dobija se jedno savrsenstvo od klirika,ako savrsenstvo uopste postoji.Ali,nemoj ti sad da mi se uobrazis!Znala sam da me na neke podsecas,a podsetio si me na one prizrenske bogoslove,koji su me kao nestasnog devojcurka u kafani,uz pesmu i gitaru,naucili da je svestenik ziv covek od krvi i mesa i zivcanog sastava,da uvek smem sve da ga pitam,da sam ja njihova sestra Hristov ud,i da ma sta uradila,nista nije toliko strasno da u sebe ne primim Gospoda,kad sam

Ga toliko gladna!Ako sam zbog neceg ponosna na te svoje drugare,onda je to cinjenica da nijedan od njih nikada nikom nije udelio epitimiju,nikog nije

odlucio od pricesca,i nikad nije vratio curicu sa crkvenog praga,ma kako bila obucena.Kao i zbog toga sto su srcem za "novo",kao i ja!

Otac Timotej je jedan od njih.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Сви смо ми ништа пред Господом. Категорије `најпаметнији`, `најлепши` и сл. су за ђаке прваке, не за оне који себе сматрају православним хришћанима.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...