Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

Нешто ми не ради више keepvid.org

то ми је било згодно за скидање јер је преко сајта.

Хвала, оче.

Videoget ми јавља грешку неку и неће да скине.

Ех.

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

instaliraj add-on za firefox video download helper-skida sve......samo klikneš na download

5086141.mp4  ovako je registrovao ovaj video

http://www.downloadhelper.net/install.php

Постављена слика

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Није нешто видео снимак много кратак.  Онај најбољи део где смо јели и пили је избачен.  Ох а тек музика је била предивна таман за моје тужно срце  klapklap  Јел може неко да окачи и остатак снимка?

Подели на овим сајтовима

Вала баш, ајде више тај Сабор нови неки. Јер само тако уживо можемо показивати љубав на делу, а овако преко форума...  није баш то то... ЖИВА реч је жива реч.... незаменљива....  сусрет лице к лицем, остваривање личности...

sokiran

Подели на овим сајтовима

“Tako sad vidimo kao kroz staklo u zagonetki, a onda ćemo licem k licu, sad poznajem nešto, a onda ću poznati kao što sam poznat (licem k licu)” (1. Korinćanima 13, 12).

radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici

Подели на овим сајтовима

Пошто сам овај илиндански пропустио, гледаћу да вам се придружим на том септембарском. Не сумњам у вашу организацију. По сликама сам видео да умете да заједничарите. Идеја ми се свиђа. Такви сусрети су нам заправо неопходни. Разлози су многобројни... Искуства неизоставно непоновљива... Да ли и Винстон долази да се дружи са вама или још увек припада виртуелном свету? Волео бих и њега да упознам:smiley:

''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.)

Подели на овим сајтовима

Србија, Јагодина, Дубока

Лета Господњег, 02. августа (20. јула) 2009.

„Цивилни“ Илиндан...

... који је, за нас, почео у седам изјутра. Моја девојка и ја смо се, на позив оца Ивана, упутили на Сабор. Али се екипа изненада проширује двојицом људи без којих се ми сви не бисмо ни упознали. Душан и Миша, креатори сајта и форума, који су због непредвиђених околности остали без аута.

Око девет часова нас четворо стижемо до капије манастира, или цркве, то нам још увек није разјашњено.  sokiran  оче Иване? Болоња?  0104_cheesy

Тада нам је било јасно само да ћемо имати не малих тешкоћа са паркирањем, тј. препаркирањем, јер сам ја мајстор успео да насадим ауто на пањ, веровали или не.  sokiran

Уз помоћ људи добре воље који подижу задњи крај аута, и врло су искусни у томе („Синко, ништа не брини, дизао сам ја и комби!“), решили смо проблем.

Сабор је почео и за нас...

Присуствовали смо литурији, у оквиру које је било венчање и крштење. Упознајемо субђакона Димитрија Плећевића. Непроцењиво. Као и сви савети које смо од њега добили. Непроцењиво. Као и целивање моштију.

После духовне, на ред је дошла и она друга храна, од које посебно издвајамо рибљу чорбу (а није група). Осим што је искусан у „заношењу“ аутомобила, комбија и других превозних средстава, брат РИБАР се може похвалити и огромним искуством и умећем у припремању овог деликатеса. Да, да, то је НАШ Рибар. Упознали се још ујутру а да то нисмо ни знали...

Рече ми девојка да поменем трубаче. Ево, споменух и њих.

А не могу да не споменем и брата Дејана, тутора манастира Лешје. Дискусија са њим, Рибаром, органима безбедности (да не кажем УДБА) и „трегерима“ је била у најмању руку занимљива. Није ми само остало до краја разјашњено шта ће оно А у О Рибару на руци.  0104_cheesy

У међувремену упознајемо и остале чланове форума. Неки су онакви каквим смо их замишљали, а неке смо „омашили за медаљу“...

Предавање теолога је било за похвалу. Најјачи утисак на нас је оставио отац Ненад што причом, што музиком. А кад смо код музике, она је за нас „цивиле“ била после литургије најлепши део Сабора. Свака част Милици на лепом свирању и певању и осталима са мање или више успеха.  0104_cheesy

Сликање. Неко је рекао уље, неко зејтин, али смо сви били насмејани и срећни.

Изида, Меда, Деда и остали... Част нам је да смо вас упознали.

ПС: Моја девојка је сада моја вереница и обоје имамо жељу да нас у свету тајну брака уведе отац Иван. Оче Иване?

.

..

...

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван Цветковић

Наравно, ако будеш дошао да ми повећаш парохију.  sokiran . Па Твоје село и јесте Мали Поповић (моја парохија). Овако, обавезно долазим као други свештеник на венчању, не брини.  sokiran

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...