Гости Guest о. Агапије Написано Новембар 15, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 http://blip.tv/play/hKYmgozEFwI Емисија ...то ти причам. isus-sinai Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Новембар 15, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Тренутно је на ТВу ова емисија.... Иначе, драго ми је да су најзад Бее92 довели у емисију особу која јесте компетентна да говори о Цркви и феноменима у њој.... мислим на магистра теологије о.Александра Ђаковца. Раније су све неке попове доводили који једва да богословију имају а са супротне стране само неке психологе, социологе, новинаре који имају СФРЈ образовање ... Увек се сетим оног серијала од пре 3-4 године "Зашто се ћути у Цркви ? " који је потпуно необјективно и непрофесионално изрежиран. Сада је чини ми се ситуација боља, али не и онолико колико се очекује. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Новембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Један добар текст о Инсајдеру http://www.nspm.rs/politicki-zivot/dosije-qinsajderq-riznica-novokomponovanih-teorija-zavera.html Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Тотални промашај б 92 и неуспео покушај повезивања Цркве и десничара... Да би некако драматизовали целу причу,све време иде музичка подлога(која звучи ко инквизиторска католичка духовна музика),јача од саговорника који учествују у емисији... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Новембар 15, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Тотални промашај б 92 и неуспео покушај повезивања Цркве и десничара... Да би некако драматизовали целу причу,све време иде музичка подлога(која звучи ко инквизиторска католичка духовна музика),јача од саговорника који учествују у емисији... Ово увек раде .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Новембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Није џабе настао онај виц пре петнаестак година: Сретну се "горе" Александар Македонски, Наполеон, Хитлер и Милошевић. Александар: Е да су мени биле Наполеонове пушке! Наполеон: Е да су мени били Хитлерови тенкови! Хитлер: Е да је мени био Милошевићев РТС! Сад може и допуна: Милопевић: Е да је мени био Б92! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Новембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Музика је, какав идиотизам, из филма ПРЕДСКАЗАЊЕ, где је главна тема долазак антихриста. То су радили и у претходном Инсајдеру на ову тему: "Немоћ државе." Ово је дакле био толико невешт покушај напада на високопреосвећеног митрополита Амфилохија преко ДВЕРИ. Можда су и најглупљи делови били у оном њиховом надменом "према истраживањима Инсајдера" о финансијама ДВЕРИ - иначе, податку који стоји на њиховом сајту bighugbighug bighugbighug bliss jeeee Какво сјајно "истраживачко новинарство..." Иако немају никакав основ за тражење забране ДВЕРИ и никакве доказе ни за једну од својих "значајних" тврдњи, није их био блам да овако нешто пусте у етар - и то још уз толико рекламирања?! Заиста, почињем да се бринем за сопствену интелигенцију - ово је већ други пут да сам помислио да ће ова "емисија" донети неке сувисле податке... Каква заблуда. Ови несрећници чак нису имали ни бројеве часописа ОБРАЗ о ком су говорили. Зато су имали неког несрећног "теолога" (ваљда Милиновића) који је изгледа био подршка њихових смешних конструкција. Отац Аца Ђаковац је заиста био на висини задатка и није пао ни на једну провокацију, а Младен се излупетао по обичају. Иначе, мислим да у овим имбецилним конструкцијама ДВЕРИ врло лако могу да пронађу довољно материјала да туже ову "медијску кућу" - када бисмо имали правну државу! Не знам одакле тужиоцу идеја да су и ДВЕРИ "екстремистичка организација"? По којим ли је то критеријумима утврђено, да би и они били "безбедносно интересантни"? Све у свему испод сваког професионалног нивоа, чак и за Б92. bliss jeeee Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Новембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Музика је, какав идиотизам, из филма ПРЕДСКАЗАЊЕ, где је главна тема долазак антихриста. То су радили и у претходном Инсајдеру на ову тему: "Немоћ државе." Ово је дакле био толико невешт покушај напада на високопреосвећеног митрополита Амфилохија преко ДВЕРИ. Можда су и најглупљи делови били у оном њиховом надменом "према истраживањима Инсајдера" о финансијама ДВЕРИ - иначе, податку који стоји на њиховом сајту greengrin 4chsmu1 bliss jeeee bliss jeeee Какво сјајно "истраживачко новинарство..." Иако немају никакав основ за тражење забране ДВЕРИ и никакве доказе ни за једну од својих "значајних" тврдњи, није их био блам да овако нешто пусте у етар - и то још уз толико рекламирања?! Заиста, почињем да се бринем за сопствену интелигенцију - ово је већ други пут да сам помислио да ће ова "емисија" донети неке сувисле податке... Каква заблуда. Ови несрећници чак нису имали ни бројеве часописа ОБРАЗ о ком су говорили. Зато су имали неког несрећног "теолога" (ваљда Милиновића) који је изгледа био подршка њихових смешних конструкција. Отац Аца Ђаковац је заиста био на висини задатка и није пао ни на једну провокацију, а Младен се излупетао по обичају. Иначе, мислим да у овим имбецилним конструкцијама ДВЕРИ врло лако могу да пронађу довољно материјала да туже ову "медијску кућу" - када бисмо имали правну државу! Не знам одакле тужиоцу идеја да су и ДВЕРИ "екстремистичка организација"? По којим ли је то критеријумима утврђено, да би и они били "безбедносно интересантни"? Све у свему испод сваког професионалног нивоа, чак и за Б92. bliss jeeee Kojeg Milinovica? Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 15, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Гледао сам емисију где је интервју имао г. Станко Суботић. Ова новинарка није знала шта да га пита, човек их је разбио. Све се градило на оним излизаним форама "према нашем сазнању".. Мислим, знам ја како то новинари сазнају, осетио сам на својој кожи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Новембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Уф, немој, било је одличних Инсајдера (првих, оних о грађевинској мафији рецимо) само што тада нису привукле ни близу толику помпу у јавности као када се радило о ретардираним темама као што су навијачи (кога још у овој земљи то интересује? Нажалост изгледа да интересује више њих него невероватно скандалозни подаци о давању на поклон за џаб-џабе, буквално, стотина хектара најсупљих београдских локација). Дакле не свиђа ми се да одмах кренемо да пљујемо по "емисији" (Инсајдеру као таквом) само зато што нам се није свидела једна или две обрађене теме. Са друге стране могу да замислим колико је ова била јадна пошто нисам гледао greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Новембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Kojeg Milinovica? Мени потпуно непознат лик, Немања Д. Милиновић који је био у емисији хвалећи се како је ваљда написао неки текст где не само што осуђује насиље против "геј" популације (што и ЈЕСТЕ био званични став СПЦ) него, по свој прилици, и подржава одржавање параде. Рекао бих да је то ово: http://blog.b92.net/text/16280/Setnja-izmedju-civilizacijskog-napretka-i-bezumlja/ Нисам прочитао текст нити сам био нарочито импресиониран његовим наступом у Инсајдеру и баш ме занима по ком је критеријуму позван за саговорника. Како год, добио је више простора за причу него Бошко Обрадовић, човек који је формално на челу организације ДВЕРИ, о којој је у емисији била реч. Мало је рећи да је такав приступ непрофесионалан - острашћеност и пристрасност га много боље описују. Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Новембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Двери су овом емисијом добиле бесплатну рекламу на Б92. greengrin ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Новембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Уф, немој, било је одличних Инсајдера (првих, оних о грађевинској мафији рецимо) само што тада нису привукле ни близу толику помпу у јавности као када се радило о ретардираним темама као што су навијачи (кога још у овој земљи то интересује? Нажалост изгледа да интересује више њих него невероватно скандалозни подаци о давању на поклон за џаб-џабе, буквално, стотина хектара најсупљих београдских локација). Дакле не свиђа ми се да одмах кренемо да пљујемо по "емисији" (Инсајдеру као таквом) само зато што нам се није свидела једна или две обрађене теме. Са друге стране могу да замислим колико је ова била јадна пошто нисам гледао 0205_whistling Што се тиче грађевинске мафије, чисто игром случаја поуздано знам да тада нису загребали ни врх леденог брега у односу на реалне "дилове". Али, та и многе друге емисије, су и имале смисла - али ове идеолошке, што скупљају "пројектне бодове" код Сороша, Еберта и сличних, раде се на онај КПЈ комесарски начин. Не кажем ја да можда и нису могли да направе емисију која би заишта саопштила и нешто што није свакој будали доступно на интернету - али, то треба и умети. А кад дођу ове теме, види се колико не умеју... Жалосно. Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Новембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Као што рече Бобан Милетић Бапси...мотка...мотка нама треба као и коначно "пребројавање" које је требало одавно да се уради. 0205_whistling Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Новембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Kojeg Milinovica? Мени потпуно непознат лик, Немања Д. Милиновић који је био у емисији хвалећи се како је ваљда написао неки текст где не само што осуђује насиље против "геј" популације (што и ЈЕСТЕ био званични став СПЦ) него, по свој прилици, и подржава одржавање параде. Рекао бих да је то ово: http://blog.b92.net/text/16280/Setnja-izmedju-civilizacijskog-napretka-i-bezumlja/ Нисам прочитао текст нити сам био нарочито импресиониран његовим наступом у Инсајдеру и баш ме занима по ком је критеријуму позван за саговорника. Како год, добио је више простора за причу него Бошко Обрадовић, човек који је формално на челу организације ДВЕРИ, о којој је у емисији била реч. Мало је рећи да је такав приступ непрофесионалан - острашћеност и пристрасност га много боље описују. Poznat je on na Bogoslovskom... Sacuvaj me Boze! Hvalio se kao mlad student na nasim predavanjima da je ucestvovao na seminarima LGBT populacije... Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука